Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 39593960396139623963 ... 14779>
Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 10:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliian написав:затюкивают потому что у некоторых с головой серьёзные проблемы. И модерация это терпит. А мой пост что Шмыгаль - премьер и его мнение может быть представлено на страницах форума - потёрли. Аккуратно провангую, медийная активность Шмыгаля, вероятно подготовка его кандидатом в Президенты.

знаючи нашого виборця шансів у Шмигаля малувато, якийсь він нейтрально сіруватий, типу Гройсмана. При однакових фінансових вливаннях більше шансів навіть у Кіма чи когось з військових блогерів аля Мадяр ))
Letusrock

Заблокований
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 10:15

Ой+ написав:Шмигаль, згадки про якого чомусь тут затюкують:
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що міжнародні партнери нададуть 115 мільярдів доларів довгострокової підтримки.
«Міжнародні партнери нададуть Україні $115 млрд довгострокової підтримки. Це не просто забезпечить нашу фінансову стабільність, але й посилає чіткий сигнал Росії, що союзники України підтримуватимуть нас стільки, скільки буде потрібно. До повної перемоги» https://biz.nv.ua/ukr/finance/shmigal-z ... 17473.html

І про пріоритети у видатках від Масі Найєма:
Якби ми були на капсульно броньованій машині, то цей підрив врятував би життя мого побратима, здоров’я мого друга і моє здоров’я. У нас не було цієї машини. Таких машин у держави зараз мало, тому люди, які виконують бойові завдання, підриваються. Вартість такої машини – 14 млн грн. А тепер порахуйте, якщо у звичайну машину завантажити 10 людей, якщо, не дай Бог, щось з ними станеться, кожній сім’ї держава має заплатити 15 мільйонів гривень, то це вже 150 мільйонів. А якби ми підірвалися на спеціальній машині, і ми всі були живі-здорові, держава втратила б всього лиш 14 мільйонів. Оце математика. https://news.obozrevatel.com/ukr/societ ... hitsya.htm

тому що почав розповідати про неготовність ЗСУ. деякі он тут персонажі ображаються що їм рота затикають і не можуть зрозуміти чого, бо це ж майданчик для вираження думок.
DmitryZP

Подякував: 19 раз.
Подякували: 835 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 11:01

Якби ми були на капсульно броньованій машині, то цей підрив врятував би життя мого побратима, здоров’я мого друга і моє здоров’я. У нас не було цієї машини. Таких машин у держави зараз мало, тому люди, які виконують бойові завдання, підриваються. Вартість такої машини – 14 млн грн. А тепер порахуйте, якщо у звичайну машину завантажити 10 людей, якщо, не дай Бог, щось з ними станеться, кожній сім’ї держава має заплатити 15 мільйонів гривень, то це вже 150 мільйонів. А якби ми підірвалися на спеціальній машині, і ми всі були живі-здорові, держава втратила б всього лиш 14 мільйонів. Оце математика. https://news.obozrevatel.com/ukr/societ ... hitsya.htm

Математика правильна, але є кілька важливих АЛЕ.
1. Де СПОЧАТКУ взяти гроші, на ці машини?
2. ДЕ їх взагалі купити за такі гроші?

Десятками і сотнями йдуть закупи волонтерами, та небайдужими (муха може таки приєднаєшся?) всіляких пікапів та бусиків, щоб хоч якось забезпечити транспортування військовим, які коштують від 80 до до 400 тис. гривень, і це потрібно постійно, як і ті ж дрони, тому що це розхідники, і втрачаються постійно...
Броньовані у такій кількості... це наразі з області фантастики, на їх не вистачає не тільки грошей, але і купити дуже непросто.

На жаль, ми переходимо у фазу виснаження ресурсів у державі, і тому включається прагматизм, як розподіляти обмежені ресурси на життєво необхідні речі, і цей процес ставатиме все жорсткішим, це треба розуміти, сприймати та пристосовуватись до нових реалій.
НЕ зрада, рашапропаганда мені не заходить, від слова взагалі, але це власне відчуттся процесу. :evil:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 11:42

DmitryZP написав:
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що міжнародні партнери нададуть 115 мільярдів доларів довгострокової підтримки.
«Міжнародні партнери нададуть Україні $115 млрд довгострокової підтримки. Це не просто забезпечить нашу фінансову стабільність, але й посилає чіткий сигнал Росії, що союзники України підтримуватимуть нас стільки, скільки буде потрібно. До повної перемоги» https://biz.nv.ua/ukr/finance/shmigal-z ... 17473.html

тому що почав розповідати про неготовність ЗСУ. деякі он тут персонажі ображаються що їм рота затикають і не можуть зрозуміти чого, бо це ж майданчик для вираження думок.

В мире розовых пони все замечательно.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 11:54

flyman написав:https://mind.ua/publications/20255748-plan-marshalla-skasovuetsya-yakim-bachit-mvf-povoenne-vidnovlennya-ukrayini

Усе доведеться робити самотужки. Головний висновок, який можна зробити після аналізу меморандуму з МВФ: стрімкого зростання економіки після завершення війни очікувати явно не слід. При цьому Україні потрібно готуватися до тривалого та складного відновлення. Якщо докладніше, то основні підсумки такі:
Найкращий сценарій — це припинення бойових дій (або їх заморожування) десь у середині 2024 року, найгірший — затяжна війна, яка може тривати ще роки та руйнувати українську економіку.
Навіть за умови щорічного економічного зростання на 3–4%, до 2027 року Україна вийде на 75–80% ВВП, що був у 2021 році. Тобто за п’ять років нам усе одно не вдасться повернутися до довоєнного стану.
На зовнішніх інвесторів, на жаль, розраховувати особливо не варто. Міжнародна допомога (від МВФ зокрема) призначена переважно для того, щоб балансувати держбюджет. Водночас обсяг ПІІ, за оцінками МВФ, перебуватиме в межах $5–10 млрд на рік. Це дуже мало

Реальне ВВП за 2021 рік складає 65% від ВВП 1990 року. - Це факт.
Іншими словами за 30 років наша економіка впала на 35%.
З іншого боку я бачу значне зростання рівня життя в порівнянні з 1990 роком. Достатньо глянути на кількість авто і порівняти з 1990 роком.
Я не проти такого самого падіння економіки, але зростання рівня життя. :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 12:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

DmitryZP написав:тому що почав розповідати про неготовність ЗСУ.

ще від Найєма, це "не про сьоодні" раптом що, ще про АТО
"Находясь в промзоне Авдеевки, я не понимал цели. Мы просто героически стояли, нас убивали. Мы просили разрешения стрелять в ответ. Не было никаких задач вернуть свои территории. Это был просто живой щит людей, которые постепенно убивали... Который был в поэтому смысл? Не знаю. Мы дадим оценку чуть позже", - рассказал Маси.

"Когда по вам стреляют, а вы просите разрешение стрелять в ответ, у тебя закрадывается такая мысль: а это точно война? Должен ли ты просить разрешение на самооборону? Я думаю, что нет. Тогда мы должны были", - говорит он.

Сейчас украинские военные стали более профессиональными и мотивированными. По его словам, дело в том, что они получают четкие служебные задачи. Соответственно выросла мотивация, потому что военнослужащие сегодня понимают конечную цель войны.

Но в 2014 году условий для завершения войны не было...

"У политической верхушки были другие планы, чем возвращать территории. По разным основаниям. Я, к сожалению, не владею определенной информацией, которой владели тогда политические лица. Однако, по моему мнению, задачи вернуть свои территории не стояло", - делится Найем.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 12:20

andrijk777 написав:
  flyman написав:https://mind.ua/publications/20255748-plan-marshalla-skasovuetsya-yakim-bachit-mvf-povoenne-vidnovlennya-ukrayini

Усе доведеться робити самотужки. Головний висновок, який можна зробити після аналізу меморандуму з МВФ: стрімкого зростання економіки після завершення війни очікувати явно не слід. При цьому Україні потрібно готуватися до тривалого та складного відновлення. Якщо докладніше, то основні підсумки такі:
Найкращий сценарій — це припинення бойових дій (або їх заморожування) десь у середині 2024 року, найгірший — затяжна війна, яка може тривати ще роки та руйнувати українську економіку.
Навіть за умови щорічного економічного зростання на 3–4%, до 2027 року Україна вийде на 75–80% ВВП, що був у 2021 році. Тобто за п’ять років нам усе одно не вдасться повернутися до довоєнного стану.
На зовнішніх інвесторів, на жаль, розраховувати особливо не варто. Міжнародна допомога (від МВФ зокрема) призначена переважно для того, щоб балансувати держбюджет. Водночас обсяг ПІІ, за оцінками МВФ, перебуватиме в межах $5–10 млрд на рік. Це дуже мало

Реальне ВВП за 2021 рік складає 65% від ВВП 1990 року. - Це факт.
З іншого боку я бачу значне зростання рівня життя в порівнянні з 1990 роком. Достатньо глянути на кількість авто і порівняти з 1990 роком.

ВВП в 90м году пересчитан на тело и в общем по стране по курсу газеты "Правда" на последней странице - 63коп, ну может 1-1,5рубля. Реальный курс тогда доходил до 15рублей за доллар к концу года. И за такой обмен тогда ещё сажали. Видик нормальный по цене 500-600 в валютном в комке стоил от десятки тысяч, а видеодвойка 15 и выше. Как такая цена увязывалась со средней зарплатой рублей 250?
Востаннє редагувалось барабашов в Чет 13 кві, 2023 12:23, всього редагувалось 1 раз.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 12:22

Honestus написав:Як і за що судили українських військових у 2022 році:
СТАТИСТИКА ВЕРХОВНОГО СУДУ

https://sud.ua/uk/news/publication/2673 ... vnogo-suda

честно говоря и не знал что ещё осталась такая структура как дисбат.Раньше это было супериздевательство над солдатом---сейчас наверное не должно так быть,как то по другому отбывают.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 12:43

барабашов написав:доходил до 15рублей за доллар к концу года. И за такой обмен тогда ещё сажали. Видик нормальный по цене 500-600 в валютном в комке стоил от десятки тысяч,

При горбатом не сажали, в 90х валюта уже нормально ходила, видик стоил 4-5 тыс деревянными, а vhs видеокамера до 40. Знакомый зарабатывал этой камерой на жизнь снимая свадьбы за какие-то баснословные деньги (1000 руб кажется) и подрабатывал с ней же на местном тв канале, им своих камер не хватало.

а потом она сломалась, представляете вся жизнь под откос.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 13 кві, 2023 12:46, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 13 кві, 2023 12:44

ты куда шлем дел, лишенец?

andrijk777 написав:Реальне ВВП за 2021 рік складає 65% від ВВП 1990 року. - Це факт.

стосовно ввп 1990р -цими цифрами полюбляли маніпулювати комуністи (потім опзж), але
з чого складвся ввп ссср (35-40% мілітарна продукція і ще 15% "смежнікі" (тобто продукція подвійного призначення-сьогодні пошив жіночих халатів, завтра -гімнастерка)
при тому що населення було як північної кореї (2 тв канали, а в 70х був в загалі один)
хочу нагадати про категорію громадян-лишенцы

лишенцы-граждане, лишенные избиратетельный прав (согласно конституции)
Конституция РСФСР 1918 года устанавливала в разделе IV, главе 13, статье 65, что:

Не избирают и не могут быть избранными, хотя бы они входили в одну из нижеперечисленных категорий:
а) лица, прибегающие к наёмному труду с целью извлечения прибыли;
б) лица, живущие на нетрудовой доход, как то: проценты с капитала, доходы с предприятий, поступления с имущества и т. п.;
в) частные торговцы, торговые и коммерческие посредники;
г) монахи и духовные служители церквей и религиозных культов;
д) служащие и агенты бывшей полиции, особого корпуса жандармов и охранных отделений, а также члены царствовавшего в России дома;
е) лица, признанные в установленном порядке душевнобольными или умалишёнными, а равно лица, состоящие под опекой;
ж) лица, осуждённые за корыстные и порочащие преступления на срок, установленный законом или судебным приговором.

«Лишенец» и члены его семьи [b]не принимались в колхоз[/b], не могли стать членами кооператива, артели, а при налогообложении им полагалось «твёрдое задание»[1]
а если у семьи отбрали землю и инмущество-то, это обречение на голодную смерть

Фактически ограничения в правах касались не только права избирать и быть избранным. Лишенцы не могли получить высшее образование, часто фактически лишались права проживать в Москве и Ленинграде, а также вернуться в то место, где они были арестованы.
.

В 1929 году было предпринято наступление на «нетрудовые» элементы в жилищном вопросе. Постановления ВЦИК и СНК РСФСР № 175 «Об ограничении проживания лиц нетрудовых категорий в муниципализированных и национализированных домах» разрешало «выселять в административном порядке бывших домовладельцев и лиц, источником существования которых являются занятие торговлей, поставками, посредническими, маклерскими, биржевыми и т. п. операциями, а также и овладение денежными капиталами или процентными бумагами»[1].

Детям «лишенцев» было крайне затруднительно получить образование выше начального. То есть формально не запрещалось учиться в школах и даже в ВУЗах, но при этом заявлялось, что на всех мест не хватает, и поэтому Советская власть в первую очередь будет обеспечивать возможность образования для детей трудящихся, а дети эксплуататоров — в последнюю очередь[5]. Вместо призыва в армию сыновья лишенцев зачислялись в так называемое «тыловое ополчение». Однако в 1930-е годы служба в армии позволяла после демобилизации восстановиться в правах[1].

В 1927 году не имели права голоса уже 3 038 739 человек (4,27 % избирателей). К этому времени среди лишенцев сократилось количество торговцев (до 24,8 %) и священнослужителей (до 8,3 %), но возросло число членов семей поражённых в правах — до 60 %

во это-членов семей меня всегда больше всего убивало-сталин говорил, что сын за отца, по факту оборот

после голосования закона в думе и совете федерации рф "лишенцы" вернулись, поражение в правах и прочие гадости
[quote]Если он этого не сделает, его уведомят о том, что в отношении него вводится ограничение на выезд за границу. Если он не явится и через 20 дней после этого, то будут введены дополнительные ограничения. Среди них — лишение военнообязанного возможности управлять транспортом, заключать сделки с недвижимостью, регистрировать ИП, брать кредиты и так далее.
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3342 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 39593960396139623963 ... 14779>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти