Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 569570571572573 ... 2892>
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:30

барабашов написав:НАШ президент БОЛТ!
Предвыборная программа - положу болт только туда, куда болтом достану!
Готов идти в команде руководителем администрации или на крайняк премьером

Да собственно, я уже накидал програмку:
https://youtu.be/PDXEsmJL1ns
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:52

Shaman написав:, за години заплатіть.
у меня в отделе не было ставок, только на 1й месяц, как бонус для адаптации. За каждое выполненное задание был размер вознаграждения. Кто профилонил, выполняет его в свободное от работы время, или выполняет кто то другой, Эффективность если падала ниже 80% даётся месяц на самоперевоспитание, потом в сад. Некоторые сотрудники вообще на офисе не появлялись, например кому было далеко ездить. Сколько они тратили времени на работу я понимал очень приблизительно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 14 кві, 2023 19:57, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 19:56

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt написав:
  Faceless написав:
  Bolt написав:Значится, наступил 2011 год, последнего рывка по строительству дому. Ну и соответственно перед, этим рывком нужно, было как следует отдохнуть. Значится, забронировали весной апартаменты в Крыму(мы тогда года четыре подряд в Канакскую балку ездили). Короче пришёл на работе, просить отпуск, а мну грят, что нужно было ещё осенью в график записаться. Короче ходил неделю, заяву не подписывали. В последний раз, сказал что если они не подпишут, то в понедельник сажусь в машину и еду на море. Ноль на массу. Вообще мужик сказал, мужик сделал. Приезжаю через три недели с моря, но на работу выйти не получилось, Бо в доме работала бригада, а я для экономии денег делал многие работы сам-стяжка, ставил подоконники и тп. Короче пришёл, через два месяца на работу. Мну говорят, что я уволен по статье. Я грю :" Минуточку, а какое право вы имели право меня уволить, если не выяснили, где я, и что со мной. Может я умер, в конце концов. Короче кадровика, что-то булькнула, что рекомендовано письмо мне посылали. А, мол, что ничего подобного не получал. Короче по,, соглашению сторон" уволили задним числом.
А с декабря мну по блату взяли в одну госконторе, где я провел следующие 4 года.
Если на ЛАЗе в рабочее время построил дом, то там в такое же время, занимался ландшафтный лизайном, строительством гаража и ьассика. Единственный недостатком было, что если с ЛАЗа до объекта было с 9 км, то оттуда 16 км.

Дуже цінний і відповідальний робітник, сумнівів не залишилося

А міг би, як інші пиляти нігті, шпиляти в КС, Козаків тощо, бухати в каптерці чи займатись подібною лабудою в робочий час. А так, хочаб не буде мучительно больно, за безцільно просиджені на роботі роки.
Незрозуміло тільки, навіщо вам взагалі та робота. Платили, як ви пишете, мало, затримували, будинок і квартиру під оренду явно не з зп купували/будували. Нащо оця вся імітація діяльності?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 20:04

Faceless написав:Незрозуміло тільки, навіщо вам взагалі та робота. Платили, як ви пишете, мало, затримували, будинок і квартиру під оренду явно не з зп купували/будували. Нащо оця вся імітація діяльності?

А зачем Спартаку Субботе имитация дипломов? )))) Болт - пацан по сравнению со Спартаком ))) Считаю, что фильм Аферист из Тиндер требует ремейка )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 20:27

stm написав:
  Faceless написав:Незрозуміло тільки, навіщо вам взагалі та робота. Платили, як ви пишете, мало, затримували, будинок і квартиру під оренду явно не з зп купували/будували. Нащо оця вся імітація діяльності?

А зачем Спартаку Субботе имитация дипломов? )))) Болт - пацан по сравнению со Спартаком ))) Считаю, что фильм Аферист из Тиндер требует ремейка )))

А що це за Спартак що про нього всі пишуть? Вчений якийсь?
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 20:42

BIGor написав:
  stm написав:

А що це за Спартак що про нього всі пишуть? Вчений якийсь?

Талант! Развёл не только баб на деньги, но и редакторов Форбс, пару ассоциаций, Институтов и выписывал успокоительные. Красавчик!!!
Вот ещё неподтвержденным осталась судебная психиатрия Украины таки развёл или приписал себе как и дипломы )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 20:55

Faceless написав:
Bolt написав:
  Faceless написав:Дуже цінний і відповідальний робітник, сумнівів не залишилося

А міг би, як інші пиляти нігті, шпиляти в КС, Козаків тощо, бухати в каптерці чи займатись подібною лабудою в робочий час. А так, хочаб не буде мучительно больно, за безцільно просиджені на роботі роки.
Незрозуміло тільки, навіщо вам взагалі та робота. Платили, як ви пишете, мало, затримували, будинок і квартиру під оренду явно не з зп купували/будували. Нащо оця вся імітація діяльності?

Ну вартира спадкова, ну і ремонт там відносно шаровий, десь 2,5 куе. . А на рахунок будови, то десь відсотків на 30 за мої кошти+дофіга моєї роботи, а на рахунок іншої частини, то я наразі не готовий до такого камінг аута. 😼 Скажімо взяв в шуфляді.
Пи. Си. Не імітація діяльності, спроби заробити страховий стаж. За час, що я потенційно міг здобути 25 років стажу, наразі получилось вимутити заледве 15.Що за чинного законодавства вже вистарчить для соціальної пенсії.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 21:32

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt написав:
  Faceless написав:
Bolt написав:А міг би, як інші пиляти нігті, шпиляти в КС, Козаків тощо, бухати в каптерці чи займатись подібною лабудою в робочий час. А так, хочаб не буде мучительно больно, за безцільно просиджені на роботі роки.

Ну вартира спадкова, ну і ремонт там відносно шаровий, десь 2,5 куе. . А на рахунок будови, то десь відсотків на 30 за мої кошти+дофіга моєї роботи, а на рахунок іншої частини, то я наразі не готовий до такого камінг аута. Скажімо взяв в шуфляді.
Пи. Си. Не імітація діяльності, спроби заробити страховий стаж. За час, що я потенційно міг здобути 25 років стажу, наразі получилось вимутити заледве 15.Що за чинного законодавства вже вистарчить для соціальної пенсії.

Без образ, але за таку "роботу" пенсії не має бути взагалі.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 21:47

flyman написав:
  Faceless написав:Без образ, але за таку "роботу" пенсії не має бути взагалі.

Без образ, але Ви прихильник "Морального Кодексу будівника комунізму".

тот редкий случай когда я согласен с фейслесом, очень многие ищут спокойную работу швейцара или консьержа только ради пенсии. Странные люди убивают 8 часов жизни в день + проезд ради пенсии. Я наоборот, уволился в 2016 и больше работу не ищу, потому что боюсь не успеть до пенсии сделать то, что сам считаю важным. И пофиг деньги, в могиле они не нужны.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 кві, 2023 22:04

flyman написав:світ поступово іде до безумовного базового доходу,
цивилизованный мир к этому идёт. Страны 3го мира идут к тотальной безработице и военным конфликтам. Думаешь Китай или РФ будут платить безусловный доход? первые ласточки уже прилетели. Дальше будет больше.
  flyman написав:що збудував "клятий совок", більше тридцяти років розвалюють і не можуть розвалити
то что настроил - хорошо, то что настроил ценой тотальной нищеты - плохо.
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 569570571572573 ... 2892>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему