Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 573574575576577 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 12:41

Bolt писал(а):Вы имели в виду промку на ул. Навроцкого?! Там кроме нескольких металобаз и складов нифига нет. Максимум, кто туда может требовать я это грузчики, стропальники, газорезчики.
мой офис был на Персенкивке. Там где ходят пешкарусом с нового Львова через ж/д
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 12:46

vitaliian писал(а):
  Bolt писал(а):Вы имели в виду промку на ул. Навроцкого?! Там кроме нескольких металобаз и складов нифига нет. Максимум, кто туда может требовать я это грузчики, стропальники, газорезчики.

так ви майже поруч з Boltом працювали :D
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 12:47

Shaman писал(а):але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.
моя фирма платила больше остальных в своем сегменте, когда подавал вакансию я намеренно не писал какая з/п и тех кто хотел меньше бюджета моей вакансии я не рассматривал. Имхо, проще сбить корону, чем поднять низкую самооценку. Корону я сбил десяткам своих сотрудников, а чтобы кому то поднял самооценку... не припомню. Разве что случайно.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Сб 15 апр, 2023 12:50, всего редактировалось 1 раз.
Wirująświatła

2
3
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 12:50

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  vitaliian писал(а):

Широкий проспект Ч.Калини, огромные клумбы с цветами. Куча паркомест где угодно. Вся инфраструктура, кафе, рестораны, арсен, три рынка. Трамвай. Работа есть в промзоне в районе нового Львова. Зарплаты смешные.

Вы имели в виду промку на ул. Навроцкого?! Там кроме нескольких металобаз и складов нифига нет. Максимум, кто туда может требовать я это грузчики, стропальники, газорезчики.

є ще вулиця Луганська)[/quote]
Ну на Луганській теж особливо нічого немає. Від ДБК пару фірм, в основному торгових, потім паливний склад КЕЧ, далі КЕЧевсткі гаражі в оренду приватникам під фури здаються, потім УНР в якому я протирав штани на посаді інженера півтора роки, десь двадцять с копійками років назад, потім напівзруйнований військовий ДОК на якому я працював півтора місяці в 92 році. Тоді в школі сказали або дурно мити парти в школі або принести довідку, що десь працював. Батя, по знайомству туди влаштував на канікулах верстатником другого розряду. Меблі для війська там робили і різну столярку. Здається, після декількох пожеж там зара практично нічого не роблять. Може в аренду щось роздавали. Ну і декілька шиномонтажів, склонарізка і мийка машин. Ну ще Рукавичка з Ред енд Вайтом.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:05

vitaliian писал(а):

У мну треть группы после выпуска с Полутеха там рядом в Укравтобус проме работали первые жёлтые бы*** проектировали. Его дир по совместительству был зав нашей кафедрой в полутехе. Любимой его фразой было:,, Не каждый хирург может отремонтировать машину, зато каждый механик может зарезать человека! "😎Хорошее бабло в 90-е рубанул на сертификации, когда грузовые бусы начали массово в маршрутки переделывать.
Последний раз редактировалось Bolt Сб 15 апр, 2023 13:08, всего редактировалось 1 раз.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:07

Bolt я когда увидел львовские пыжики афуел, вот это реально скотовозы. Но к 2006 их уже в основном прибрали.
Wirująświatła

2
3
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:10

vitaliian писал(а):Bolt я когда увидел львовские пыжики афуел, вот это реально скотовозы. Но к 2006 их в основном прибрали.

Ну Карсан, по моему заводским способом изготовлены были и централізовано были закуплено одним перевозчиком, а вот маршрутки переделанные в гараже из грузового мерса это была жесть.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:40

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):в переважній більшості компаній якщо ти добре працюєш, то тобі платять відповідно.

Насправді це так не працює. До речі, укр-работодавцям дуже вигідні такі байки, молодняк ведеться...
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:43

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):в переважній більшості компаній якщо ти добре працюєш, то тобі платять відповідно.

Насправді це так не працює. До речі, укр-работодавцям дуже вигідні такі байки, молодняк ведеться...

а як це працює ? ;)

є компанії де жлобяться, але зажди можна змінити компанію.

в мене це працювало, але я завжди працював не по 8 годин
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:47

Shaman писал(а):але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.

по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп?

це до війни, зараз інша ситуація.

Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
  #<1 ... 573574575576577 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама