|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 15 кві, 2023 10:20
BIGor написав:Я пам'ятаю якось порахував - що мені працювати на укро-роботодавців збитково. Потолок в професії тоді був максимум 700 баксів. Відніміть звідси плату лендлордам і харчі - і виходить що перспектив наприклад зробити велику покупку, як от середньє авто або квартиру - нуль. Зараз в іншій галузі маю дохід в рази більший. Тобто тут проблема не в людях. І не работать не хотят а работать не хотят за копійки.
"в іншій галузі", що зараз що раніше дохід в рази більший і вна неньці також.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 15 кві, 2023 10:42
rjkz написав: Faceless написав:Bolt написав:... Ну вартира спадкова, ну і ремонт там відносно шаровий, десь 2,5 куе. . А на рахунок будови, то десь відсотків на 30 за мої кошти+дофіга моєї роботи, а на рахунок іншої частини, то я наразі не готовий до такого камінг аута. Скажімо взяв в шуфляді.Пи. Си. Не імітація діяльності, спроби заробити страховий стаж. За час, що я потенційно міг здобути 25 років стажу, наразі получилось вимутити заледве 15.Що за чинного законодавства вже вистарчить для соціальної пенсії.
Без образ, але за таку "роботу" пенсії не має бути взагалі.
Почему? если вдуматься в выделенное, то там попахивает полным гособеспечением. Не хотел-бы никого винить, но человек не у работодателя крал время, которое ему якобы оплачивалось, а у себя. Достижение - наследственный хрущ и постороенная дача из, предположительно на 70% тиснутых материалов? Такое себе достижение. За это время, вполне законным образом, масса моих знакомых открывали бизнесы, заработали более серьезный финансовый результат. Некоторые с полного и, казалось-бы, беспросветного нуля. Возвращаясь к теме ветки, те-же,кто не связал в свое время свое будущее с Украиной, тоже не проср@ли свою жизнь, а чего-то добились в разных странах (преимущественно США). Так что наш коллега не у работодателя украл рабочее время, а у себя время жизни.
надто складні філософські оцінки. все набагато простіше, прозвучала проста відповідь - людині просто потрібен стаж (як і вам зараз), тому вона просто клала свою трудову книжку там, це було можливо - й займалася своїми справами. наскільки успішно - це як кому пощастило. хтось заробив капітал, хтось ні.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 10:56
Bolt написав:Что вы имеете в виду под словами,, Урал время у себя"?! Время было эффективно использовано. Грубо, говоря вместо сидеть щёлкать съёмки на работе, приехал на объект, щакалатал мешалку раствора и гоу муруваты. Тиснутые материалы, если и были то не в таком колличестве, в общей цене вообще копейки. Попробуй, че нибудь спереть в Эпике. Пы. Сы. У мну бывший однокашка и сосед, приятелевал с ним в школе, и немного после сделал крутую карьеру. Родаки после полутеха устроили метролохом на завод, потом знакомый предложил ему пойти торговым на одну из львовских кофейных фирм. Через пару лет региональный, ещё пару коммерческий дир. Дом в Карпатах, сына выучил в Ягелонском универе на юриста, квартирка в Познани, в которую он свалил ещё перед 16м февраля. И по его словам уже год руководит от туда дистанционно. 😏 Как-то начертил для, него одну ариспособу для металообработки, даже не поблагодарил. Звонит, приезжай ко мне в офис, приехал там кабинет с 50 квадратов с панорамным видом на город. Короче ему надо одну приспособу разработать(грубо с два дня пришлось бы повозиться), за. что пообещал отблагодарить аж целой пачкой кофе(интересно какой 250, 500 или аж 1000 гр? 😏) И это чел явно с доходом несколько куе в месяц, а скорее даже больше. Я сначала согласился, но потом доехав домой, обдумал все, и передумал. Бо в этом собственно и заключается вся суть украинского бизнеса, которую хорошо выразил один инженер: (в конторке в которой я проработал всего месяц, пока не выперли бо хотели, чтобы за 4000 грн в мес (2015) чертил не разгинаясь, а это противоречило стандартам работы приобретённым мною на ЛАЗе) Чем мы больше и лучше будем работать, тем быстрее директор купит себе новую машину.
не руйнуйте свій образ. те, що ви не бажали працювати на дядю - є такий вибір, в нього багато прихильників. особисто я, навпаки, завжди працюю на дядю, бо мої знання непотрібні в малому бізнесі але остання фраза - це фігня. можливо є окремі хитропопі директори, але в переважній більшості компаній якщо ти добре працюєш, то тобі платять відповідно. бо все одно хтось має працювати, а якщо не буде якісних працівників - то бізнес загнеться, й з цього директора спитають
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 11:01
Shaman написав: Bolt написав:Что вы имеете в виду под словами,, Урал время у себя"?! Время было эффективно использовано. Грубо, говоря вместо сидеть щёлкать съёмки на работе, приехал на объект, щакалатал мешалку раствора и гоу муруваты. Тиснутые материалы, если и были то не в таком колличестве, в общей цене вообще копейки. Попробуй, че нибудь спереть в Эпике. Пы. Сы. У мну бывший однокашка и сосед, приятелевал с ним в школе, и немного после сделал крутую карьеру. Родаки после полутеха устроили метролохом на завод, потом знакомый предложил ему пойти торговым на одну из львовских кофейных фирм. Через пару лет региональный, ещё пару коммерческий дир. Дом в Карпатах, сына выучил в Ягелонском универе на юриста, квартирка в Познани, в которую он свалил ещё перед 16м февраля. И по его словам уже год руководит от туда дистанционно. 😏 Как-то начертил для, него одну ариспособу для металообработки, даже не поблагодарил. Звонит, приезжай ко мне в офис, приехал там кабинет с 50 квадратов с панорамным видом на город. Короче ему надо одну приспособу разработать(грубо с два дня пришлось бы повозиться), за. что пообещал отблагодарить аж целой пачкой кофе(интересно какой 250, 500 или аж 1000 гр? 😏) И это чел явно с доходом несколько куе в месяц, а скорее даже больше. Я сначала согласился, но потом доехав домой, обдумал все, и передумал. Бо в этом собственно и заключается вся суть украинского бизнеса, которую хорошо выразил один инженер: (в конторке в которой я проработал всего месяц, пока не выперли бо хотели, чтобы за 4000 грн в мес (2015) чертил не разгинаясь, а это противоречило стандартам работы приобретённым мною на ЛАЗе) Чем мы больше и лучше будем работать, тем быстрее директор купит себе новую машину.
не руйнуйте свій образ. те, що ви не бажали працювати на дядю - є такий вибір, в нього багато прихильників. особисто я, навпаки, завжди працюю на дядю, бо мої знання непотрібні в малому бізнесі але остання фраза - це фігня. можливо є окремі хитропопі директори, але в переважній більшості компаній якщо ти добре працюєш, то тобі платять відповідно. бо все одно хтось має працювати, а якщо не буде якісних працівників - то бізнес загнеться, й з цього директора спитають
наразі це Quiet Quitting
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 15 кві, 2023 11:09
BIGor написав: vitaliian написав: flyman написав:народ не такий?
работать надо, а работать не хотят, филонят.
Я пам'ятаю якось порахував - що мені працювати на укро-роботодавців збитково. Потолок в професії тоді був максимум 700 баксів. Відніміть звідси плату лендлордам і харчі - і виходить що перспектив наприклад зробити велику покупку, як от середньє авто або квартиру - нуль. Зараз в іншій галузі маю дохід в рази більший. Тобто тут проблема не в людях. І не работать не хотят а работать не хотят за копійки.
але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп. по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп? це до війни, зараз інша ситуація.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 15 кві, 2023 11:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 11:11
vitaliian написав: Bolt написав:100 м от Шувара хату просто сдаю.
самый лучший район имхо от Шувара до Санта Барбары
ХЗ, что там хорошего. На Сихове работы все одно нет. Куда-нибудь, все одно придётся ехать(если не удаленщик) Единственное оптовый Шувар рядом. Процентов на 20-30 можно, кое-что дешевле чем в магазине купить.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 11:23
Bolt написав: vitaliian написав: Bolt написав:100 м от Шувара хату просто сдаю.
самый лучший район имхо от Шувара до Санта Барбары
ХЗ, что там хорошего. На Сихове работы все одно нет. Куда-нибудь, все одно придётся ехать(если не удаленщик) Единственное оптовый Шувар рядом. Процентов на 20-30 можно, кое-что дешевле чем в магазине купить.
Широкий проспект Ч.Калини, огромные клумбы с цветами. Куча паркомест где угодно. Вся инфраструктура, кафе, рестораны, арсен, три рынка. Трамвай. Работа есть в промзоне в районе нового Львова. Зарплаты смешные.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 15 кві, 2023 11:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 15 кві, 2023 12:29
vitaliian написав: Bolt написав: vitaliian написав:самый лучший район имхо от Шувара до Санта Барбары
Широкий проспект Ч.Калини, огромные клумбы с цветами. Куча паркомест где угодно. Вся инфраструктура, кафе, рестораны, арсен, три рынка. Трамвай. Работа есть в промзоне в районе нового Львова. Зарплаты смешные.
Вы имели в виду промку на ул. Навроцкого?! Там кроме нескольких металобаз и складов нифига нет. Максимум, кто туда может требовать я это грузчики, стропальники, газорезчики.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 13:31
Якщо потолок 700, то мабуть треба змінювати професію. Але ж це про те. Це про те, що коли маєш інші джерела доходу та активи, наприклад спадщину, то нема потреби працювати і заробляти.
Проте чомусь при цьому є страх, що "пенсії не буде", тому треба стаж, тому треба імітувати діяльність. Проте якщо у активному віці достатньо інших активів, то на пенсії їх буде достатньо тим паче.
І до речі, описане, це не книжка за домовленістю, що десь лежить. Це купа зусиль. Це активні конфлікти, це витрачений час.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 кві, 2023 13:36
Bolt написав: vitaliian написав: Bolt написав:ХЗ, что там хорошего. На Сихове работы все одно нет. Куда-нибудь, все одно придётся ехать(если не удаленщик) Единственное оптовый Шувар рядом. Процентов на 20-30 можно, кое-что дешевле чем в магазине купить.
Вы имели в виду промку на ул. Навроцкого?! Там кроме нескольких металобаз и складов нифига нет. Максимум, кто туда может требовать я это грузчики, стропальники, газорезчики.
є ще вулиця Луганська)
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-