Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 580581582583584 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 09:10

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):Ну така ситуація у всіх містах, чи у Львові не треба віддавати зарплату на оренду? Можливо є сенс вертатися людям які жили у великих містах і мали свою нерухомість. А якщо в умовний Крижопіль - де роботи впринципі немає - то тут будуть думати що краще віддавати пів зп в Братіславі.

Та в принципі, якщо заробляти у Львові 10 кг, то за 4-5 тис якусь гостинку можна заняти.(Невідомо, як жити, на те, що залишиться)
Ну, я тому і не виїхав, бо живу в великому місті і маю нерухомість.

але є зп 15-20 тис грн, й не так багато бажаючих працювати. зварювальники взагалі 25-30 т грн очікують

я навіть не знаю, чи є бажаючі на 10 т грн ;)

Ну я, наприклад. 😏
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 09:19

Bolt писал(а):Та в принципі, якщо заробляти у Львові 10 кг, то за 4-5 тис якусь гостинку можна заняти.(Невідомо, як жити, на те, що залишиться)
Ну, я тому і не виїхав, бо живу в великому місті і маю нерухомість
двое по 10 тыс бюджет уже 20, квартира арендуется за 10 без наворотов. остальные 10 на комуналь и еду. одному варианты аренды от комнаты в винниках за 3500 до хостелов за те же деньги.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Вс 16 апр, 2023 09:20, всего редактировалось 1 раз.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 09:20

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Та в принципі, якщо заробляти у Львові 10 кг, то за 4-5 тис якусь гостинку можна заняти.(Невідомо, як жити, на те, що залишиться)
Ну, я тому і не виїхав, бо живу в великому місті і маю нерухомість.

але є зп 15-20 тис грн, й не так багато бажаючих працювати. зварювальники взагалі 25-30 т грн очікують

Ну я, наприклад. 😏

ми не настільки багаті, щоб платити 10 т грн за одногодинний робочий день - а інше, як я розумію, вас не влаштовує :lol:

до речі, конструктори - 20 т грн. в кращі часи - 25 т грн
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 09:34

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):але є зп 15-20 тис грн, й не так багато бажаючих працювати. зварювальники взагалі 25-30 т грн очікують

Ну я, наприклад. 😏

ми не настільки багаті, щоб платити 10 т грн за одногодинний робочий день - а інше, як я розумію, вас не влаштовує :lol:

до речі, конструктори - 20 т грн. в кращі часи - 25 т грн

За 10-ку то 3 години. А довший трудовий день мене і не влаштовує.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 09:40

rjkz ,

презент перфект пэссив войс

В свете сегодняшней темы на ветке….

I’ve never been treated so unfairly….
Bigor. :D

На самом деле одна из незатейливых грамматик.
Всякие I’d rather, I’d better неохотнее укрепляются из-за редкого применения.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 10:29

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):насправді тут я більше заради валютної гілки - але й там вже майже нема з ким обговорити питання, як в України працює банківська система, НБУ, держфінанси

Можемо і цю тему обговорити, поклав депо на 3 міс. 50 тис. зл зароблених, 6% річних. Капає 250 зл. міс. (2175 грн прибл. еквівалент).
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 10:29

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Окладик=мінімалка?

як не дивно, ні. мін напевне 12 т грн, є більше.
але оклад не плюсується, використовується лише у випадку, якщо не вистачає виробітку.

Ок. Тобто, якщо я би зовсім давав виробітку, то 12 кг, як з куща(Якщо користуватись термінологією Долярека)

мали на увазі "не давав"? ;)

по-перше, мова йде про робочі спеціальності. по-друге, це ж видно, якби хтось нічого не робив, лише приходив за окладом - це швидко б скінчилося.

хоча не факт, що зараз цього немає, бо щось почали активно години набивати. розберемося, це й є задача керівництва 8)
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 10:34

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):насправді тут я більше заради валютної гілки - але й там вже майже нема з ким обговорити питання, як в України працює банківська система, НБУ, держфінанси

Можемо і цю тему обговорити, поклав депо на 3 міс. 50 тис. зл зароблених, 6% річних. Капає 250 зл. міс. (2175 грн прибл. еквівалент).

хто які депо відкриває це не до мене.

якщо ви читаєте, то більше взагалі, як рухаються гроші в державі - грн, валюта, банки-кеш-бюджет-НБУ. але більшості це не цікаво :(
Последний раз редактировалось Shaman Вс 16 апр, 2023 10:44, всего редактировалось 1 раз.
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 10:34

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
як не дивно, ні. мін напевне 12 т грн, є більше.
але оклад не плюсується, використовується лише у випадку, якщо не вистачає виробітку.

Ок. Тобто, якщо я би зовсім давав виробітку, то 12 кг, як з куща(Якщо користуватись термінологією Долярека)

по-перше, мова йде про робочі спеціальності. по-друге, це ж видно, якби хтось нічого не робив, лише приходив за окладом - це швидко б скінчилося.

хоча не факт, що зараз цього немає, бо щось почали активно години набивати. розберемося, це й є задача керівництва 8)

,, не видавав на гора''
На скільки швидко?!
Встиг би для влаштування на біржу пів року стажу (upd вже 7😾) заробити?
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 10:42

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Ок. Тобто, якщо я би зовсім давав виробітку, то 12 кг, як з куща(Якщо користуватись термінологією Долярека)

,, не видавав на гора''
На скільки швидко?!
Встиг би для влаштування на біржу пів року стажу (upd вже 7😾) заробити?

якраз моє й не тільки завдання - зробити таку систему оплати праці, щоб взагалі прибрати таку можливість. або працюєш - або шукаєш іншу роботу.

Bolt, ви врешті-решт не Робін Гуд від робітників, ви таки професійний шахрай - "як менше зробити - побільше отримати" чи як там "бери больше, бросай дальше - пока летит отдыхай".

треба з вами особисто познайомитись, щоб вчасно попередити таке :D
Shaman

2
4
5
  #<1 ... 580581582583584 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама