неохота за ташника, дабы не нервировать Кучинелли но тот давал два локальных уровня, от которых возможен разворот и будет думать о шорте 30200 и 30800. оба уровня рынок "видит". если их проходим, то надеется на 32700...
чик написав:неохота за ташника, дабы не нервировать Кучинелли но тот давал два локальных уровня, от которых возможен разворот и будет думать о шорте 30200 и 30800. оба уровня рынок "видит". если их проходим, то надеется на 32700...
Ну хорошо, раз ты меня упомянул, то я тебя спрошу - что ты этим хотел сказать лично я не понял.Из написанного следует, что мы прошли уже 30200 и 30800, т к было 31000.Тогда 32700 должно быть.Вопрос - когда оно должно быть.По идее сразу или почти, т к первые два уровня прошли.Но я смотрю на график и вижу падение , на момент до 30150...Т е ещё раз - что тебе дали эти цифры и где 32700.
думаю сегодня начался альтсезон и это были его вступительные ноты. биток вижу во флете 1-1.5 мес (так же длительность альтсезона), с небольшой коррекцией чуть позже где-то на 27-28+ и потом дальше куда-то в район 40.
ekoua написав:Як з найменшими комісіями обміняти крипту на долар/евро?
Найпростіше, що спадає на думку - вивести на валютну карту і отримати в касі. Поцікавився у приваті, моно та пумб. Відповідь одна й та ж: SWIFT/SEPA перекази від іноземних брокерських фірм будуть відхилені.
1. Чи знає хтось як з найменшими комісіями обміняти крипту на долар/евро і (в ідеалі) отримати в касі? 2. Які альтернативи? (Ваш досвід?) 3. Які комісії при цьому? 4. Обмеження по сумі? Ризики?
Лайфхак. Обмін на готівкову валюту з комісіями 0.5%-0.8% (Але тільки для ВЕЛИКИХ міст) 1. Міняємо крипту на USDT на будь-якій біржі 2. Міняємо USDT на готівковий долар з мінімальною комісією через обмінник - https://tinyurl.com/2ntkj6xc (тут найменший курс на даний момент, сьогодні 0.5%) 1163 позитивних відгука про них на Бестчендже, тому не переживаємо. Міняв вже багато разів. 3. Забираємо готівковий долар по коду в обміннику вашого міста.
P.S. Ніяких карт, банків і черг. З Вас плюсик!
А ця обмінка ше функціонує? Бестченч та Курсексперт відображає її як неактивною
Шановний нарід,шо там з Куной зараз? Вона що,адреси гаманців змінила? Трохи більше місяця був відсутній на крипторинку, на куна зайшов з десятого разу, і вона мені ругнулась, що в мене немає гаманця, хоча все життя там він був. Сгенерував новий, але що робити зі старим? Забути?
Кучинелли тю, извини, не ответил на вопрос. шо они мне дали - не продался ниже 30. большую часть закрыл на 30200 и 30800, а на 32700 ташник надеялся при полноценном пробитие 31 и уверенном походе выше...