|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 20 кві, 2023 16:51
Grand Touring написав:rjkz написав:3. Насчет Ирландии...Я не стану подвергать сомнению Вашу информацию, так как не имею других данных. Но я знаю, что есть страны с дорогой недвижимостью и арендой и невысокими зарплатами. В этом плане и Украина - совсем не фонтан.
Шаман со знанием дела говорит. В этом плане Ирландия очень похожа на Киев - работающий на неплохо оплачиваемой работе работник, всю свою зп вынужден отдавать за квартиру или ущемлять себя в жилье. Поэтому Бигор и уехал из Киева.
Значит, Ирландия - не оптимальная страна для темы ветки и при выборе идет лесом. Почему ее надо приводить в пример и на этом примере делать общие для эмиграции выводы. В США и Канаде плохо, потому что в Ирландии дорогой рент и низкие зарплаты. 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8652 раз.
- Подякували: 5448 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Чет 20 кві, 2023 16:58
rjkz написав: Grand Touring написав:rjkz написав:3. Насчет Ирландии...Я не стану подвергать сомнению Вашу информацию, так как не имею других данных. Но я знаю, что есть страны с дорогой недвижимостью и арендой и невысокими зарплатами. В этом плане и Украина - совсем не фонтан.
Шаман со знанием дела говорит. В этом плане Ирландия очень похожа на Киев - работающий на неплохо оплачиваемой работе работник, всю свою зп вынужден отдавать за квартиру или ущемлять себя в жилье. Поэтому Бигор и уехал из Киева.
Значит, Ирландия - не оптимальная страна для темы ветки и при выборе идет лесом. Почему ее надо приводить в пример и на этом примере делать общие для эмиграции выводы. В США и Канаде плохо, потому что в Ирландии дорогой рент и низкие зарплаты. 
У мну однокашник МАИ закончил, сразу после развала совка. Сча в Даблине ПМ-ом работает,я как-то спросил, чо в Канаду не свалит. Он Ответил:,, Там вjobывать нужно... "
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 269 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:05
stm Я ж не розмовляю кацапською, а українською тільки вдома. Соц виплат не отримую, навіть роботу у місцевих не віднімаю. До мене тут з повагою ставляться. Норм. Поляків та чехів - більш ніж розумію. Сам такий.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:08
rjkz написав: roberto dark написав: Starikan написав:Можно подробнее расшифровать мысль? А то перед глазами сразу возникает Скупой Рыцарь над сундуками, надеюсь, что это не так.
И то правда. Я таких приумножистов" встречал кстати немало. Пашут до гроба всю жизнь, только ради приумножения, а порой ещё безжалостно экономят на всём чем только можно, только ради красивых цифр на счету. Разные причины этому. Кто то имел "голодное" прошлое с 50 рублями в кармане выезжая в США. Кем то движет банальная зависть или жадность. Особенно поражает, когда подобная мания и страхи перед бедностью у гражданина страны, где удовлетворить минимальные базовые потребности, не является чем-то сложным, даже будучи практически безденежным.
Разное есть. Есть те, кто пашет всю жизнь на 100500 работах одновременно до конца жизни, а есть те, кто с самолета сел на социал и живет в свое удовольствие. Правда, такого уже нет. Эта шара закончилась лет 20 назад. Но есть категории населения, которые умудряются это делать. Не политкорректно называть их. Я не знаю почему так происходит. Да, так вот, между этими двумя крайностями есть масса градаций.
Просто пахая на 100500 работах однажды осознаешь, что это паханина в украинских условиях практически не улучшает твоё материальное положение. Тож напоркуа?! Работая (протирая штаны) на украинских работах, я не думаю не как лучше сделать свою работу, а, где и на чем срубить бабла.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:14
Bolt написав:Просто пахая на 100500 работах однажды осознаешь, что это паханина в украинских условиях практически не улучшает твоё материальное положение. Тож напоркуа?! Работая (протирая штаны) на украинских работах, я не думаю не как лучше сделать свою работу, а, где и на чем срубить бабла.
Помилка в першій частині і призвела до ваших хибних висновків
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:33
Faceless написав: Bolt написав:Просто пахая на 100500 работах однажды осознаешь, что это паханина в украинских условиях практически не улучшает твоё материальное положение. Тож напоркуа?! Работая (протирая штаны) на украинских работах, я не думаю не как лучше сделать свою работу, а, где и на чем срубить бабла.
???
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:34
rjkz написав: fler написав:До речі, мені не дуже зрозуміла ваша ейфорія від США  Знайомі, які там працювали/працюють, всі в один голос кажуть, що США підходить для заробітчанства, але не для того, щоб там жити. Тобто витрачати зароблене доцільно в Україні.
Про США не эйфория, эйфория проходит в течении пары месяцев после приезда. Я пишу то, что есть. Негатив тоже есть, но он не критичен. Очевидно, Вашим знакомым что-то не так в том месте где они сейча, но это не значит, что нет такого места в США, где им бы пришлось по дуще. Они просто не искали.
Майже всі вони зараз у Києві  У мене багато "кейсів" знайомих, які емігрували в США, але з них лише один(!) кейс, коли там залишилися - це подруга, що поїхала з батьками та братом у 1990 році. Трохи напишу про інших знайомих. 1) Мої одногрупники, які закінчили бакалаврат в Мико, одружилися та вступили на магістерську програму в Мічіганський державний університет. Після закінчення навчання в США їм запропонували роботу в Чікаго у коледжі. Вони не захотіли, самостійно теж нічого не знайшли по душі, тому поїхали до Києва, де їх дипломи визнала лише Могилянка. Там вони попрацювали кілька років та емігрували до Англії, де живуть по цей час із дітьми. 2) Мій колега по роботі виїхав до США у 90-х, навчався на якійсь програмі, потім залишився працювати ще на майже 10 років. Потім повернувся до Києва, продовжив працювати в США дистанційно та водночас пішов викладати в університеті. Купив квартиру та землю під Києвом, побудував там маєток, засадив сад, огород, викопав озеро, зарибив його - тобто зробив такий собі хуторок. Зараз йому 60+ років, одружений, троє дітей. Каже, що за ті самі гроші в США він би не зміг влаштувати своє життя на такому ж рівні. 3) Знайомі, які ведуть бізнес в Україні та трохи в США. Дружини з дітьми живуть в США, але бАтьки до них чомусь не поспішають. Кажуть, що там працювати важче, жити дорожче... 4) Нарешті, нагадаю про одного відомого форумчанина, який багато років жив у США, але перед війною повернувся в Україну, щоб жити тут. Це Libo. Він багато писав на форумі про життя в США та викладав подробиці "шо-по-чем". До речі, він зазначав, що серед його знайомих, були й невдахи, які не змогли пристойно влаштувати своє життя в США, а повернутися в Україну їм було соромно, тому вони розповідали своїм родичам та друзям, що в них все чудово, хоча по факту ледве зводили кінці з кінцями.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:38
stm написав: airmax78 написав:Я ж не розмовляю кацапською, а українською тільки вдома. Соц виплат не отримую, навіть роботу у місцевих не віднімаю. До мене тут з повагою ставляться. Норм. Поляків та чехів - більш ніж розумію. Сам такий.
Это хорошо, по прибытию в Украину уверенна, что так же будет общество уважать и слушать дельные советы 
Складне питання. Якщо встигну повернутись до кінця війни - думаю що суспільство мені пробачить. Якщо війна закінчиться раніше - то тоді вже складніше. Але в будь-якому разі депутатом ВРУ чи міністром якимось, або високим держ посадовцем мені вже не стати.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:51
Bolt написав: Faceless написав: Bolt написав:Просто пахая на 100500 работах однажды осознаешь, что это паханина в украинских условиях практически не улучшает твоё материальное положение. Тож напоркуа?! Работая (протирая штаны) на украинских работах, я не думаю не как лучше сделать свою работу, а, где и на чем срубить бабла.
???
Залежно від того як і де "пахати" - заробляти в Україні можна цілком непогано. Тоді б і не з'явилося деструктивних висновків, що робота ніби то полягає в змаганні з кидалова
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-