|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:23
adeges Я не боюсь повертатись - я не можу створювати додаткову роботу юристам. У липні вже все буде норм.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:29
Shaman написав: Bolt написав:Що і як можна замутити, в мене завжди було другим питанням після влаштування на будь-яку роботу, після першого, чи можна змити я з неї в робочий час. На ту тему я теж мемуари можу написати.Особливо про Світоч, де перли всі починаючи від робртяги до дира. Щоб було ясно, я був в цеху де перетирали какао в порошок. Так на тому верстаті на виході де шла фасовка в мішки, стояла вварена трубка з якої вкапала вода в порошок, для збільшення ваги. Куди дівалося зайве какао писати не буду. Ні, його не перли. А підмінювали більш дорожчий продукт, який вже в свою чергу... Скажімо на останній роботі на 7 окладів, прийшлося 2 зліва. Звичайно слабенько, але тим не менше... Не говорячи, що я приїжджав на 10-ту(а часом і пізніше), і втикав десь до 15.00.😎Ну і головною метою було здобути пів року стажу, щоб піти на біржу. Я коли влаштовувався, зразу, як тільки взнав прізвище дира, пробив його через youcontrol., виявилося, що він ще має ФОПа, і ТзОВ з назвою подібною до державної організації в якій він директорствував. Ну і само собою мутив лівак з з'єкономлених матеріалів. Якщо попередня директриса попалась на хабарі з орендарів приміщень, то цей, як він думав, робив хитріше. Раз випадково, принесли рахунок, щоб передати диру, але його не було(тож я випадково його сфоткав) . І там було вказано, що з його ТзОВ тій фірмі, що орендували приміщення, були продані пристосування, в тч стелаж за сорок тис грн.😳І таке робиться повсемісно. Після, цього робити за копійки, якщо знаєш, що начальство гребе лопатою я не можу.
спочатку це смішно, потім ні. хвалитися ти, що ви пишете - навіть для тролінгу вже занадто. чи ви не розумієте, що саме тому ми й живемо так погано, що багато вважає, що по-іншому не можна. можна, й таких прикладів теж багато. тому краще вже зав'язувати з такими спогадами, краще розповідайте про ремонт у будинку 
Так він не тролить. Це ПЦ, звісно. Світогляд паразита.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:30
До чого тут безкоштовне житло? Про успіхи обов'язково напишу. Чи ви думаєте тут за пару місяців можна квартиру купити? Тільки поклав перший депозит за зароблені, оце і все за пару місяців.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:36
Faceless написав:Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
Ну не знаю, знайомі на рівні позиції начальника відділу там і до 1,5k не дотягують...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 889 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:45
BIGor написав:До чого тут безкоштовне житло? Про успіхи обов'язково напишу. Чи ви думаєте тут за пару місяців можна квартиру купити? Тільки поклав перший депозит за зароблені, оце і все за пару місяців.
Ви про оренду квартири в Польщі написали в листопаді. Вже майже місяців 5 пройшло 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:46
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:я ж кажу - в наших станках, що здавали на брухт нічого, що містило дорогоцінні метали, вже не було. якщо згадувати, як вміють п.здити робітники, які 30-40 років пропрацювали на одному заводі, - такі твори вийдуть. а як ви думали люди живуть на офіційну зп? 
Що і як можна замутити, в мене завжди було другим питанням після влаштування на будь-яку роботу, після першого, чи можна змити я з неї в робочий час. На ту тему я теж мемуари можу написати.Особливо про Світоч, де перли всі починаючи від робртяги до дира. Щоб було ясно, я був в цеху де перетирали какао в порошок. Так на тому верстаті на виході де шла фасовка в мішки, стояла вварена трубка з якої вкапала вода в порошок, для збільшення ваги. Куди дівалося зайве какао писати не буду. Ні, його не перли. А підмінювали більш дорожчий продукт, який вже в свою чергу... Скажімо на останній роботі на 7 окладів, прийшлося 2 зліва. Звичайно слабенько, але тим не менше... Не говорячи, що я приїжджав на 10-ту(а часом і пізніше), і втикав десь до 15.00.😎Ну і головною метою було здобути пів року стажу, щоб піти на біржу. Я коли влаштовувався, зразу, як тільки взнав прізвище дира, пробив його через youcontrol., виявилося, що він ще має ФОПа, і ТзОВ з назвою подібною до державної організації в якій він директорствував. Ну і само собою мутив лівак з з'єкономлених матеріалів. Якщо попередня директриса попалась на хабарі з орендарів приміщень, то цей, як він думав, робив хитріше. Раз випадково, принесли рахунок, щоб передати диру, але його не було(тож я випадково його сфоткав) . І там було вказано, що з його ТзОВ тій фірмі, що орендували приміщення, були продані пристосування, в тч стелаж за сорок тис грн.😳І таке робиться повсемісно. Після, цього робити за копійки, якщо знаєш, що начальство гребе лопатою я не можу.
спочатку це смішно, потім ні. хвалитися ти, що ви пишете - навіть для тролінгу вже занадто. чи ви не розумієте, що саме тому ми й живемо так погано, що багато вважає, що по-іншому не можна. можна, й таких прикладів теж багато. тому краще вже зав'язувати з такими спогадами, краще розповідайте про ремонт у будинку 
Десь через місяць буду ГК перегородку робити, бо коли будувався, на мансарді зробив велику кімнату 8,60х3,90, треба буде переділити. Хочу попробувати зробити з відкатними дверями, так буде зручніше з деяких міркувань. Ну і розеток додаткових наставити.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 269 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:49
Дюрі-бачі написав: Faceless написав:Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
Ну не знаю, знайомі на рівні позиції начальника відділу там і до 1,5k не дотягують...
Відділи різні бувають, і банки теж є дуже жлобливі. А так, в ГО і на не керівній посаді цілком можливо заробляти. Певен що і не банками єдиними, просто по банкам в мене знайомих більше
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:50
Faceless написав:Дюрі-бачі написав: Shaman написав:як на мене, якщо людина добрий спеціаліст в своїй справі 800-1000 дол вона отримає (цифри довоєнні). це якщо не йдеш в керівники.
800-1000 можна, якщо ти добрий спеціаліст 2000 - то вже фантастика. Але той спеціаліст в Європі/США за точно таку ж роботу буде отримувати 5+
Ніякої фантастики, і більше 2к можна заробляти, і не на керівній посаді
Наприклад, механік, що капіталив двіжок а моєму тазіку взяв за роботу 700$, а він на протязі місяця не тільки моєю машиною займався.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:56
airmax78 написав: Shaman написав: Bolt написав:Що і як можна замутити, в мене завжди було другим питанням після влаштування на будь-яку роботу, після першого, чи можна змити я з неї в робочий час. На ту тему я теж мемуари можу написати.Особливо про Світоч, де перли всі починаючи від робртяги до дира. Щоб було ясно, я був в цеху де перетирали какао в порошок. Так на тому верстаті на виході де шла фасовка в мішки, стояла вварена трубка з якої вкапала вода в порошок, для збільшення ваги. Куди дівалося зайве какао писати не буду. Ні, його не перли. А підмінювали більш дорожчий продукт, який вже в свою чергу... Скажімо на останній роботі на 7 окладів, прийшлося 2 зліва. Звичайно слабенько, але тим не менше... Не говорячи, що я приїжджав на 10-ту(а часом і пізніше), і втикав десь до 15.00.😎Ну і головною метою було здобути пів року стажу, щоб піти на біржу. Я коли влаштовувався, зразу, як тільки взнав прізвище дира, пробив його через youcontrol., виявилося, що він ще має ФОПа, і ТзОВ з назвою подібною до державної організації в якій він директорствував. Ну і само собою мутив лівак з з'єкономлених матеріалів. Якщо попередня директриса попалась на хабарі з орендарів приміщень, то цей, як він думав, робив хитріше. Раз випадково, принесли рахунок, щоб передати диру, але його не було(тож я випадково його сфоткав) . І там було вказано, що з його ТзОВ тій фірмі, що орендували приміщення, були продані пристосування, в тч стелаж за сорок тис грн.😳І таке робиться повсемісно. Після, цього робити за копійки, якщо знаєш, що начальство гребе лопатою я не можу.
Так він не тролить. Це ПЦ, звісно. Світогляд паразита.
Я нічим не кращий, чи гірший за інших. Чи мій світогляд виник на порожньому місці?! 😼
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 кві, 2023 22:56
Faceless написав:]Ви про оренду квартири в Польщі написали в листопаді. Вже майже місяців 5 пройшло 
Добре, 5 місяців пройшло, що далі?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-