Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 40104011401240134014 ... 14728>
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 20:20

хотабам та пєсікотам слухати на 20 хв. про республіку і десп

flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 20:45

detroytred написав:V2

Можна пов'язувати непов'язане, але є факт: Зеля призначив Залужного...
Не когось, а Залужного.

а кількість факапів при призначеннях не хочете перерахувати?
тому я вважаю те що Залужний опинився на цьому місці як збіг обставин або як закулісну вимогу наших партнерів.
окрім Залужного хто ще так вдало обійняв посаду? не тільки військову - будь яку визначну посаду на яку призначає зєля.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 20:53

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Косяки ж Зелі я не виправдовував і не збираюся!
В Зеленського не було косяків..
Він зробив все що обіцяв і за що його обрали...
Зупинив переозброєння, створив умови для розмінування...
Він же обіцяв домовитись а не воювати.
Так він першу частину обіцянки(створити умови щоб не було чим воювати) - виконав...
А от підлий пуйло не послухав і нагло пішов воювати...
Так про це попереджав Порошенко...але Порошенко барига на крові хіба йому можна вірити подумало 73% виборців...
Треба вірити справедливому і не заплямованому...

Тому
Винуваті в основномі ті хто проголосував ЗА Зеленського...
Частина їх вже в могилі, частина з зброєю в руках спокутує свою вину і захищає СЕБЕ, і СВОЇХ ДІТЕЙ/ЖІНОК/БАТЬКІВ/БАТЬКІВЩИНУ
При цьому захищаючи використовує три постулати АРмОВіру...

І чим це відрізняється від дурних свого часу закидів Порошенку, який обіцяв у 2014 закінчити війну?
А також закидів, що винуваті майданівці, і тепер сплачують у добробатах?

Повна точна аналогія))
1 Не треба маніпулювати
Основна маса майданівців голосувала ЗА Порошенка...
Вони нічого не спокутують - вони просто роблять те що готувались робити, правда з трошки гіршими умовами по озброєнню в основному на початку війни
2 Порошенко ГАРЯЧУ стадію війни - завершив у 2015...
Не маючи ні Абрамсів, ні Хаймерсів...
3 Вина Зеленського в тому що він
а - не вибачився перед 73% тих кому пообіцяв зупинити війну
б - не вибачився перед Порошенком який казав що війна буде.
  detroytred написав:Тепер до Зе.
Ну а хто винуватий Вам пояснить Василь.
Про провину українського народу у зв'язку з війною (саме народу. Бо президента України обирає український народ) я навіть чути не бажаю...
Війна пов'язана виключно з пуйлом.
Мені на відміну від вас який живе по книжкам - не треба щоб мені Василь пояснював( навіть якщо у мене з ним більш/менш однакові погляди)
В мене є своя думка по питанню вини і згідно з нею винуватий з тутешніх
Лад - за не всьо так однозначно
З громадян України -всі ті хто голосував за Зеленського( це правда не їх вина а їх дурість) , а от вина їх в тому що вони не заткнули рот тому хто їм набрехав про домовимось і не зобовязали того кого вибрали - признати що він помилився чим створив умови для гибелі десятків тисяч..

Також винуваті ті хто шукають чарівні палички( як серед тих хто вважає що чарівною паличкою володіє Зеленський, так і серед тих хто вважає що чарівною паличкою володіє Порошенко)

Немає чарівних паличок.
Є повсякденна праця над собою..де тобі або допомагають ті кого ти обрав, або заважають ті кого ти обрав.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 23 кві, 2023 20:54, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 20:53

mephala написав:
  detroytred написав:V2

Можна пов'язувати непов'язане, але є факт: Зеля призначив Залужного...
Не когось, а Залужного.

а кількість факапів при призначеннях не хочете перерахувати?
тому я вважаю те що Залужний опинився на цьому місці як збіг обставин або як закулісну вимогу наших партнерів.
окрім Залужного хто ще так вдало обійняв посаду? не тільки військову - будь яку визначну посаду на яку призначає зєля.

Лєщ!!!!
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 20:57

mephala написав:тому я вважаю те що Залужний опинився на цьому місці як збіг обставин або як закулісну вимогу наших партнерів.

Може так, а може, як у інтерв'ю Таймс:
*Глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів виданню, що поділився з Зеленським думкою про Залужного як про «досить професійну, розумну людину» для посади головнокомандувача ЗСУ, проте дзвінок із такою пропозицією генералу зробив особисто президент.

Залужний згадує, що отримав цей дзвінок у момент, коли пив пиво на святкуванні дня народження своєї дружини – і вийшов надвір, аби відповісти на дзвінок мобільного. Так він отримав «нову роботу», описує ситуацію TIME, нагадуючи, що Зеленський вирішив змінити головнокомандувача ЗСУ на тлі тривожних повідомлень про стягування російських сил до кордону України та побоювань США, що Україна може стати жертвою повномасштабної атаки РФ.*
https://grivna.ua/publikatsii/zapah-viy ... tatti-time
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 21:16

Будівельник
*2 Порошенко ГАРЯЧУ стадію війни - завершив у 2015...*

Нема аналогії?))))
Повна -- Зе завершив в'ялу стадію війни розведенням (тобто втрати та інтенсивність яісно знизились).

ПАП би теж отримав повномасштабний напад. Чи Ви маєте сумніви, що пуйло не напав би, а вічно чекав би виконання Мінських або завершення ракетної програми?

А як готувався ПАП, показує заповнення складів елементарними касками, формою і т.д. для рівня повномасштабного нападу.
Якщо реально чекав би, то з 2016 по 2019 склади б заповнив до такого рівня.

Аналогію про добробатівців Ви не зрозуміли. Ну і нехай.

З.и. Ви розберіться, що таке провина.
Бо перелічуєте, що один вважав що не все так однозначно; інші не заткнули рот тому, хто їм набрехав; не зобов'язали; треті щось шукають (Вам так здається).

А провина-то в чому???
Сформулюйте-то.
В тому, що у демократичній вільній країні пересічний не виконує образно обов'язків будівельника (комунізму) ринку?

Це в посадових осіб є чіткі обов'язки, надані інструменти, ще й гроші ЗА ЦЕ отримують.
А також визначені провина та відповідальність за невиконання, порушення.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 23 кві, 2023 21:25, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 21:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів виданню, що поділився з Зеленським думкою про Залужного

Мені здається, Єрмака точно сюди не треба!!!

Мовчання Залужного видання The New Yorker також пов’язує з тим, що генерал армії очікував, що Офіс президента накаже йому припинити підготовку до вторгнення ЗС РФ. Саме тому головнокомандувач ЗСУ не розповідав Марку Міллі про свою стратегію, оскільки не виключав, що американский топ-офіцер постійно перебуває на зв’язку з Володимиром Зеленським.
https://apostrophe.ua/ua/news/society/2 ... hku/282268
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 21:53

prodigy написав:
"80 000 грн від Ані Лорак! Дякуємо Кароліні, яка навіть у таких непростих умовах продовжує підтримувати боротьбу проти російських виродків", - зазначив Стерненко.

Коментатори не повірили, що це правда, тому закидали Стерненка питаннями про те, чи не жарт це. Зважаючи на кількість подібних коментарів волонтер зробив уточнення.
"Друзі, це не жарт. Ані Лорак не вперше допомагає ЗСУ", - зазначив він.

Это правда; по крайней мере, я читал об этом в других источниках.
Правда и то, что до 24.02.22 она жила и выступала в РФ.
Потому что кроме пения ртом, она ничего не умеет. В этом смысле она ничем не отличалась от наших работяг, слинявших в РФ после развала совка и нашей промышленности.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 22:03

Мовчання (солдат) ягнят©

freeze написав:Пришла боевая 100-ка (пропорционально дням на передовой) за ЯНВАРЬ.
Итить, наверху кому-то стыдно стало, или что.
Если 30-го не будет широко разрекламированного контрнаступа, возьму отпуск по семейным на 2 дня. Уже дом снится по ночам.

Вітаю!
Нам теж вчора прийшла бойова... знову 30тка :mrgreen: за березень.
(тобто, за лютий і березень - премія по 30К, а точніше по 29550грн)
І, я повторюсь - що особисто я - не жаліюсь на премію, так як я не кожен день на вогневій! Буває, що кожен день по пів дня там і назад мене відвозять... а буває, що підряд 7-10 суток там...
А схопити осколок(і не один), коли перебуваю там - є великі шанси ;)
Ну, але ж ми типу знаходимось не в зоні БД)))
І далі я б ще багато чого написав про обстріли і про ворожих ланцетерів, які літають(ЧОМУСЬ???!) як хрущі над вишнями і їх(ЧОМУСЬ????!) не чіпають...
Але кому це потрібно???
Ще й закони хочуть приймати про "мовчання" :roll:
(а цікаво так - відслужив/відвоював більше року... а тут ляпнув язиком щось, чи в інтернет якусь "не правильну"фотку виклав - і все... ще сів на 5 років!) :mrgreen: СУПЕР!!! І дарма, що ризикував стільки часу своїм життям/здоров'ям!!!

Тож - мовчу!))
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 23 кві, 2023 22:15

Надія - ще є!

Ну і ще так... "ремарки"))

- бойові розрахунки не вдоволені преміями("рвуть і мечуть")

- рейтинг "декого" був рік тому навесні і влітку - на висоті!!! Потім спадав ... І взимку знову підскочив, коли "пообіцяли ОГО-ГООООО!!!" Але знову почали тягнути/мусолити... а тут ще як бритвою по я-ях різанули премії... то знову рейтинг покотився в там-та-ра-ри...
Тож, якщо не буде найближчих 2міс того, чого всі очікують/всюди анонсують ;) - то рейтинг впаде вже нижче плінтуса!
А з ним - впаде і вся надія...
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 40104011401240134014 ... 14728>
Форум:
+ Додати