Детройт. Я нарешті вас зрозумів. «Якщо заправити светр в штани, а штани в панчохи, то суспільство від вас не вимагатиме багато». Тобто Порох мав забезпечити не тільки стройові частини (в яких не було в 14 році геть нічого) засобами захисту, зброєю, сухпайками, запчастинами , а ще і заповнити склади ДЗ на випадок майбутньої широкомасштабної війни (і при цьому вимоги до підвищення рівня життя ніхто не знімав, кричати «довів країну до зубожіння» ніхто не припиняв) , а від діючого гаранта вимагалось хоч не втікти. Норм. Ясно- понятно.
prodigy написав:Заступник глави МЗС України Андрій Мельник заявив, що Україна повинна негайно отримати у 10 разів більшу військову допомогу, ніж вона отримала від союзників дотепер, аби завершити війну цього року.
Зараз пообзиває союзників всякими ковбасками. Це так, щоб ясно наперед хто винен, якщо анонсованої події не вийде.
Starikan написав:detroytred Правда жизни в том, что в военных частях тоже насмотрелись новостей и блохеров про "кровавого барыгу вальцмана" и сериалов про "справедливого Голобородько". Чем военные особо отличаются от других пересичных?
Печера Дракона: Дивіться. Це Ромця Скрипін. Він довго розповідав нам про поганого Порошенка, про те як треба любити Батьківщину, якою Україна мусить бути. Але коли Україну знадобилося реально захищати, Ромця Скрипін спершу почав плакатися, що його неправильно призивають. А потім несподівано він сплив у Чехії, до якої якось примудрився виїхати в той час, коли чоловікові виїхати з України нереально.
Очевидно, чувак "реалізував своє право на ох...е життя", як висловився один його співбесідник. Бо його ж на фронті може снайпер підстрелити, як...
Тобто розумієте. В той час коли я освоював безпілотник і навчав пілотів ще на АрміїСОС в часи АТО, це мурло патякало про "корупцію Порошенка". Це мурло Скрипін привів до влади Зеленського і його братію. І от тепер, коли воюють відомий письменник Сергій Пантюк і відомий актор Дмитро Лінартович, Скрипін відвалив за бугор.
Буде тепер звідти навчати нас як Батьківщину любити - навіть не сумнівайтеся.
Не те гірко, що такі боягузи Скрипіни ротами смердять. Те гірко, що їх слухають. І гроші їм жертвують. Хоча мали б посилати. За кораблем.
detroytred написав:їми воюватимуть ---- це й овсім за межами совісті
Людина воює, а Ви йому з дивану за совість розказуєте? Може на свою спочатку потрібно увагу звернути? Га?
Ну ладно це він би мені сказав, але коли ви самі тому ж Успіха з дивану дорікаєте, то зауваження про спочатку звернути увагу на себе з вашого боку виглядає смішно.
А по суті стосовно такого підходу "старші офіцери ... нагрібатимуть на солдатські посади... і їми воюватимуть" -- пояснити можете? Замість Деніка.
Ну і я чекаю, де в мене хоч натяк був, що Порошенко ворог, а не пуйло. За себе спочатку спробуй відповісти. Бо досі ніяк.
Hotab написав:Тобто Порох мав забезпечити не тільки стройові частини (в яких не було в 14 році геть нічого) засобами захисту, зброєю, сухпайками, запчастинами , а ще і заповнити склади ДЗ на випадок майбутньої широкомасштабної війни (і при цьому вимоги до підвищення рівня життя ніхто не знімав, кричати «довів країну до зубожіння» ніхто не припиняв) , а від діючого гаранта вимагалось хоч не втікти. Норм. Ясно- понятно.
Я вказав з 2016 по 2019. Тобто після забезпечення стройових частин. Якщо він реально б готувався до повномасштабного нападу, то заповняв би склади. І!на крикунів "довів країну до зубожіння" не звертав би уваги. Бо свій рейтинг фігня в порівнянні з необхідністю підготовки до нападу -- якщо дійсно хотів започаткувати нові принципи у владі.
Я не порівнював По і Зе. По на три-десять-сто голів вище. Це незрівняне... Тепле і м'яке. Тому - да! Не втік і не довів країну до раздраю -- це досягнення Зе, це його мінімум і максимум одночасно. У По свій мінімум. Але і свій максимум на фоні Революції Гідності, сподівань і запиту суспільства після цієї події.
Можна подякувати обом. За свої мінімуми. Їх зробити теж потрібно було прикласти зусилля. Виконати їх.
Starikan написав:detroytred Правда жизни в том, что в военных частях тоже насмотрелись новостей и блохеров про "кровавого барыгу вальцмана" и сериалов про "справедливого Голобородько". Чем военные особо отличаются от других пересичных?
Правда в іншому. Що після революції Гідності у суспільства з'явилося бажання дати копняка усім політичним силам. Зе лише виступив в якості інструменту здійснення цього рішення.
Я тепер розумію, чому в деяких країнах в деяких громадах обирають котів, собак на посади. Бо громадяни не бачать різниці...
Це звісно помилка, але хто і чому доводить громадян до такого стану, до такого рішення? Отож... Дії можновладців.
budivelnik написав:Питання на яких таких атлантів і гераклів повине був сперптись Порошенко?
Перш за все на себе. Сам робити по максимуму. Хто ж йому повірить, поведеться на його вимоги, обіцянки --- якщо він сам свої ж зобов'язання не виконує. Рошен нормально не продає
От мені цікаво. "Нормально" - це як? і як "ненормально" ?
Нормально це коли продав, а не лише на час усунувся від керування. Продав з кінцями.
Спростуєте це, наведете дані, що він тоді дійсно продав свій бізнес, то ніяких питань -- визнаю своє помилкове бачення, своє незнання по цьому питанню. Але поки я не бачив інфо для зміни своєї думки.
Про те й кажу: наводьте аргументи, цікаві саме аргументи. Тицьните мене інфою -- да без проблем зміню свою думку. В мене нема мети тупо волати "барига", "не продав" і т.д. Я такого ніколи не робив.
Поки є отака інфо. Що ненормально продав. Відштовхуюсь від неї. Покажіть іншу.
От мені цікаво. Як можна декларувати, переписувати те, що давно продав?! Що давно не твоє?!
detroytred написав:Перш за все на себе. Сам робити по максимуму. Хто ж йому повірить, поведеться на його вимоги, обіцянки --- якщо він сам свої ж зобов'язання не виконує. Рошен нормально не продає
От мені цікаво. "Нормально" - це як? і як "ненормально" ?
Нормально це коли продав, а не лише на час усунувся від керування. Продав з кінцями.
А якщо б продав - ваше життя якось би покращилось?
Schmit написав:А якщо б продав - ваше життя якось би покращилось?
Мова була про моє життя? Навіщо підміняти предмет обговорення? Надайте аргументи про нормальний продаж. І все.
Краще б відповіли навіщо учора обрізали і спотворили моє твердження. Чим генерити щось ще.
З.и. Якщо громадянин на найвищій посаді дійсно виконує отаку свою обіцянку (навіть!!! продає свій бізнес. Тобто започатковує один з нових принципів у владі), то це свідчить про що? Що він дійсно готовий і буде впроваджувати й інші нові принципи у владі. Не призначить гелетеїв, кумів. Припинить ходоків до ОПУ. І т.д. Нові. Принципи. У владі. Які будуть поширюватися далі донизу.
Тоді ПІДСТАВИ для покращення життя ХОЧА Б З'ЯВЛЯТЬСЯ. Покращиться чи ні, то вже буде видно потім.
А без започаткування нових принципів у владі з якого дива будуть глибинні зміни???
І саме після рев. Гідності з'являється вікно для цього. Це був флеш-рояль для України. Який використали по мінімуму. А потім потяг тю-тю... Еволюція десятками років. Ніхто (суспільство) не поведеться, ніхто не повірить у можливість реформ. Тому і виник Зе...
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 24 кві, 2023 12:37, всього редагувалось 1 раз.