Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 40134014401540164017 ... 14737>
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 12:34

detroytred написав:
  Schmit написав:А якщо б продав - ваше життя якось би покращилось?

Мова була про моє життя?
Навіщо підміняти предмет обговорення?
Надайте аргументи про нормальний продаж. І все.

Краще б відповіли навіщо учора обрізали і спотворили моє твердження.
Чим генерити щось ще.

З.и.
Якщо громадянин на найвищій посаді дійсно виконує отаку свою обіцянку (навіть!!! продає свій бізнес. Тобто започатковує один з нових принципів у владі), то це свідчить про що?
Що він дійсно готовий і буде впроваджувати й інші нові принципи у владі.
Не призначить гелетеїв, кумів.
Припинить ходоків до ОПУ.
І т.д.
Нові. Принципи. У владі.
Які будуть поширюватися далі донизу.

Тоді ПІДСТАВИ для покращення життя ХОЧА Б З'ЯВЛЯТЬСЯ.
Покращиться чи ні, то вже буде видно потім.

А без започаткування нових принципів у владі з якого дива будуть глибинні зміни???

І саме після рев. Гідності з'являється вікно для цього.
А потім потяг тю-тю...'
Еволюціонуйте десятками років.
Ніхто (суспільство) не поведеться, ніхто не повірить у можливість реформ.
Тому і виник Зе...

Просте питання і стільки пустого тексту у відповіді. Можна ж було відповісти так, або ні?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 12:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Ну ладно це він би мені сказав, але коли ви самі тому ж Успіха з дивану дорікаєте, то зауваження про спочатку звернути увагу на себе з вашого боку виглядає смішно.

По-перше я не розпалюю ТУТ ворожнечу за політичними уподобаннями, а по друге на другий день війни був уже ДОБРОВОЛЬЦЕМ у військовій частині. Де були Ви в цей час? Всі Ваші дані, військова спеціальність, все це вже зареєстровано в ТЦК, вірно? :wink:
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 12:49

Василь-Рівне написав:
  detroytred написав:Ну ладно це він би мені сказав, але коли ви самі тому ж Успіха з дивану дорікаєте, то зауваження про спочатку звернути увагу на себе з вашого боку виглядає смішно.

По-перше я не розпалюю ТУТ ворожнечу за політичними уопдобаннями, а по друге на другий день війни був уже ДОБРОВОЛЬЦЕМ у військовій частині. Де були Ви в цей час? Всі Ваші дані, військова спеціальність, все це вже зареєстровано в ТЦК, вірно? :wink:

Яким боком це до предметів, про які була мова?
Про смішність, коли ви з дивану дорікаєте диваном.
Про "старших офіцерських і тепер нагрібатимуть решту від 73% на солдатські посади - власне і ними воюватимуть".
До чого тут в мій бік розпалювання ворожнечі за політичними уподобаннями?

До чого тут Ваша спроба стати добровольцем?
До чого тут, що мене не призвали?
Якщо вам цікаво - то всі дані в ТЦКіСП є. Звірено, перевірено,, уточнено. Буду потрібен, то призвуть. Їм вирішувати. Вам-то яке діло?

Чому я добровольцем не пішов і не збираюсь, вже багато разів пояснював. Я цього не скриваю. Виключно моє право. Ніяких порушень в цьому нема.
Ваш же меседж про спробу добровольцем, але не взяли, виглядає смішно. При бажанні шляхів опинитися на фронті -- купа куп.
Припиняйте це нагадувати десятий раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 12:55

detroytred Я не розпалюю ТУТ ворожнечу за політичними уподобаннями, я не висміюю ТУТ наших воїнів як це робити Ви - так Вам зрозуміло? Хочет лити бруд на Порошенко - велкам на політичну гілку, чому Ви флудите та офтопите тут ? Га? :twisted:
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 13:14

Starikan написав:
Жители Останкинского района написали жалобу в правительство Москвы на заведения Black Star Burger, BRandACE и Hot Dog Pizza & Burger на ВДНХ — им не понравились вывески на иностранном языке. В коллективной жалобе жители района сослались на закон о рекламе.

Для тех, кто считает, что в москвах-питерах одни яшины и навальные. Такое же фашистское б.ыдло, что и в регионах глубинки, только зажравшееся. На них еще долго хватит всяких резервных фондов.

яшин сексот фсб,

про навального -не відомо (але він нам не брат, хоч і має українське коріння)
у я 2018-20 вважав, що навальний буде корисний нам тим, що копає яму режиму зсередини(по факту такого не сталося)марно загниє в тюрязі

працював з пітерськими 5 років -вони не відрізняються культурою, за виключенням 2х
з ними важко було найти тему для розмов-не в курсі новин спорту, музики, літератури,
авто
після роботи дивились dvd (типа "улицы разбитих фонарей и пили пиво)
(слава богу, не було алкашей, чого я сильно боявся-тому що знаю, як вони пиячать на флоті)
був один стармех-який привіз з дому фильм "Берегите женщин" і за перші 2 тижні
передивився цей фільм раз 100 (десь по 4 раза на день), казав що це його улюблений фільм (і він його дивився з ранку до вечора), мені це набридло-кажу може ви сходите в підвал(МО), та подивитесь як там йде робота-він каже, що був вранці на 10хвилин.
цей стармех вважав, що моряки-це ніщеброди у Пітері (морякам банки в рф не давали кредити-причина, немає стабільного доходу),
у нас навпаки-треба було принести 2-3 копії контрактів (де видно, що ти стабільно працюєш) і банки давали навіть іпотеку або на авто (Укрсиб давав мені у 2006р -50к дол)
путін не зробив з них рабів, вони такими народились
питаю-вам не соромно, казати на путіна ЦАР (це було у 2007), відповідають що це їм навіть подобається, тому що -хуйло всі у світі "поважають"
Востаннє редагувалось prodigy в Пон 24 кві, 2023 13:38, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 13:44

Я там наводив статтю з Залужним.
Там її всю на цитати розібрати можна.
Деякі з них спростовують твердження, які тут лунали.

Але кому це потрібно-то для обговорення....
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 14:42

Schmit написав:
  Starikan написав:detroytred
Правда жизни в том, что в военных частях тоже насмотрелись новостей и блохеров про "кровавого барыгу вальцмана" и сериалов про "справедливого Голобородько".
Чем военные особо отличаются от других пересичных?

Наслухались от таких.
Дивіться. Це Ромця Скрипін.
Печера Дракона:
Дивіться. Це Ромця Скрипін. Він довго розповідав нам про поганого Порошенка, про те як треба любити Батьківщину, якою Україна мусить бути. Але коли Україну знадобилося реально захищати, Ромця Скрипін спершу почав плакатися, що його неправильно призивають. А потім несподівано він сплив у Чехії, до якої якось примудрився виїхати в той час, коли чоловікові виїхати з України нереально.

Очевидно, чувак "реалізував своє право на ох...е життя", як висловився один його співбесідник. Бо його ж на фронті може снайпер підстрелити, як...

Тобто розумієте. В той час коли я освоював безпілотник і навчав пілотів ще на АрміїСОС в часи АТО, це мурло патякало про "корупцію Порошенка". Це мурло Скрипін привів до влади Зеленського і його братію. І от тепер, коли воюють відомий письменник Сергій Пантюк і відомий актор Дмитро Лінартович, Скрипін відвалив за бугор.

Буде тепер звідти навчати нас як Батьківщину любити - навіть не сумнівайтеся.

Не те гірко, що такі боягузи Скрипіни ротами смердять. Те гірко, що їх слухають. І гроші їм жертвують. Хоча мали б посилати. За кораблем.

Ага. Наслухались от такого:

Украинский журналист и телеведущий Денис Бигус — автор проекта Bihus.info — с первых дней полномасштабного вторжения встал на защиту Украины.

https://vikna.tv/ru/istorii/rozpovidi/d ... bshhestvo/
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 14:42

prodigy написав:
працював з пітерськими 5 років -вони не відрізняються культурою, за виключенням 2х
з ними важко було найти тему для розмов-не в курсі новин спорту, музики, літератури,
авто

"Культурний пітєр" це ще один з москальских міфів. Під час "блокади" у другу світову, радянська влада своїми діями вбила більше мільйона мешканців Ленінграда. То якщо там і був якийсь осередок культури, то він весь був знищений. А ким потім було заселено місто замість "носіїв пітерської культури"?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 15:28

detroytred написав:
  sergey_sryvkin написав:От мені цікаво. "Нормально" - це як? і як "ненормально" ?

Нормально це коли продав, а не лише на час усунувся від керування.
Продав з кінцями.

1) Це ваша особиста думка?..
2) А якби продав з кінцями, а в 2019 купив знову, було б нормально?..
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2023 15:52

Рейс Ростов – Кропивницький. Як українські військові вербували російського пілота, а отримали справу від СБУ
https://www.pravda.com.ua/articles/2023/04/20/7398609/

Виглядає як політична помста.
Якби все вдалось - Єрмак би отримав орден.
А так - зручний спосіб помститися опоненту за вагнергейт.
Прикро!

Сам ексрозвідник вважає переслідування політично мотивованим і пов'язує його зі справою "вагнерівців". Червінський переконує, що політика знову почала керувати його життям одразу після призначення в ССО у квітні 2022.
За словами військового, його керівництву дзвонили з Офісу президента, обурювались призначенням ексрозвідника і наполягали на переведенні. А згодом вимагали розформування частини, де служив Червінський і ще один його колега по "вагнерівській" операції.
При цьому, як пригадує герой нашої історії, незручних владі спецслужбовців називали "політичними".
"Українська правда" намагалася з'ясувати позицію Офісу президента щодо "справи Червінського", однак там відмовились коментувати цю історію.
Що можна вже стверджувати точно: кілька українських сміливців дійсно кинули виклик російській розвідницькій машині.
"Вся розвідка ФСБ боролася зубами проти купи, по суті, добровольців. І не вперше", – писав Христо Грозєв у Twitter.
Якщо ж влада взялась судити про дії цих добровольців за Кримінальним кодексом, вона має бути готовою й сама дати відповіді на запитання.
Якщо операція і справді не була узгоджена, як сталось, що один військовий зміг керувати бійцями з різних підрозділів? І чому за 4 місяці підготовки купку "ентузіастів" не зупинило керівництво жодного відомства?
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 40134014401540164017 ... 14737>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти