Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Вітаю колеги! пропоную завести нову тему щодо молодого та перспективного брокера - Bond.ua (Торгова марка брокера БТС Брокер) офіційний сайт Ліцензії брокера Smida
доступ до ринку - мобільний додаток Bond.ua котіровки доступні онлайн і автоматично оновлюються на сайті або на сервісі, який зробив колега із форуму -
Став клієнтом рік тому +-, швидко оформився і купив військові бумаги все пройшло без проблем, бумаги вже погашені, купив наступні Наразі відгук від мене - позитивний
greenozon написав:Вітаю колеги! пропоную завести нову тему щодо молодого та перспективного брокера - Bond.ua (Торгова марка брокера БТС Брокер) офіційний сайт Ліцензії брокера Smida
доступ до ринку - мобільний додаток Bond.ua котіровки доступні онлайн і автоматично оновлюються на сайті або на сервісі, який зробив колега із форуму -
Став клієнтом рік тому +-, швидко оформився і купив військові бумаги все пройшло без проблем, бумаги вже погашені, купив наступні Наразі відгук від мене - позитивний
greenozon написав:flyman Приватбанк 0 комісій наразі
Щось ви на приват наговорюєте! Приват без комісій - це якась фантастика
я мав на увазі комісії брокера - наразі їх немає (0) а Приват - це банк де брокер має свій рахунок куди ви закидаєте кошти для покупки бумаг (в різних брокерів - різні банки...)