Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank написав:flysoulfly Так,будуть нараховані % Наприклад, депозит діє з 15 січня по 15 квітня. Відсотки будуть нараховані за весь строк з 16 січня (бо починають нараховуватися з наступного дня після зарахування) по 14 квітня (бо припиняють нараховуватися за один день до дати повернення). Виплата відсотків з вирахуванням податків на картку/поточний рахунок буде в дату закриття — 15 квітня. Тобто, якщо зараз поповнити депозит на певну суму, то % будуть нараховані на 1 день цієї суми. *Микита
як щодо того, що в останній місяць дії депо його поповнення заборонено
Kalgan Питання було в тому, чи будуть нараховані %, тому чисто теоретично, відповідь вірна ) Але якщо відштовхуватися від вашого доповнення - то все вірно, поповнити неможливо *Микита
flysoulfly написав:Sense Bank, не вдавался в подробности вашей механики, так что вопрос, может, глупый: если сейчас пополнить депозит, заканчивающийся завтра, - проценты на сумму пополнения за 1 день начислятся ли?
якщо це не швидкий/ощадний депо, то його поповнити не вдасться за 30 днів до його закінчення
З 03 квітня 2023 року винагорода за програмою «Запроси друга» нараховуватиметься на бонусний рахунок у Cash’U CLUB. Розмір винагороди — 100 бонусів Cash’U.
Відтепер всі нові клієнти, які реєструватимуться за допомогою запрошувального посилання з 03.04, будуть отримувати 100 бонусів Cash'U як винагороду. Бонуси нараховуватимуться на бонусний рахунок і додаватимуться до всіх бонусів Cash'U.
добрый день.. а как точно узнать, какая у меня карта хамелеон..кредитная или дебетная?.
в поддержке сказали..что не кредитная...но в связи с тем, что у многих операторов разные ответы...хочу уточнить,,, если карта хамелеон кредитная...то что должно отображаться в информации по карте в приложении? где я могу увидеть что карта дебетная? в тарифах стоит комиссия 37%.... как понять что карта дебетная и не будет списана сумма комиссии с 01-06-2023 ? спасибо
rom888 написав:добрый день.. а как точно узнать, какая у меня карта хамелеон..кредитная или дебетная?.
в поддержке сказали..что не кредитная...но в связи с тем, что у многих операторов разные ответы...хочу уточнить,,, если карта хамелеон кредитная...то что должно отображаться в информации по карте в приложении? где я могу увидеть что карта дебетная? в тарифах стоит комиссия 37%.... как понять что карта дебетная и не будет списана сумма комиссии с 01-06-2023 ? спасибо
Якщо питання про комсу за неактивність, то в чаті хейтерів сьогодні обговорювали, хамон вважається кредиткою.