Клуб 200К - Теребеньки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 138139140141142 ... 685>
Повідомлення Додано: Сер 26 кві, 2023 18:21

andriy_z написав:Потребую поради як краще вийти з наступної ситуації- по закінченню конвертаційного депозиту касир видає купюри сумнівної якості (зелений термінал і інші обмінки/банки не захотіли приймати декілька купюр). Обміняти на інші при отриманні- це 10-15 хв. скандалу і нервів, та й візуально не завжди зрозуміло як вони себе поведуть під УФ. Крім того касир відмовляється здійснювати перерахунок на лічильнику/валідаторі банкнот при видачі, мотивуючи шо він налаштований тільки на грн. Що порадите?

1. Забрати в грн. згідно курсу купівлі з перерахунком на машинці? (-40 коп./$)
2. Перерахувати безготівкову грн. через СЕП? (втрати до 1%)
3. Написати заяву на зміну відділення обслуговування? (не факт що буде краще)

не брать проблемные купюры и все, вы не благотворительная организация по приему и утилизации мусора, который должен только уходить на инкассо.
Пусть переделывают ордер на выдачу или вообще отменяют операцию. Следующее получение лучше заказывать на другое отделение, вполне возможно что вам слили неликвид с обменника, который купил купюры по уценке и договорился с кассиром, чтоб слить шлак небдительным клиентам. Искать бомж-обменники где не светят купюры под УФ и стоят дешевые машинки для детекции валют. Если купюры перед вами не пересчитывают на машинке то рекомендую вообще воздержаться что-то там брать, если не хотите нарваться на "суперподделку". норм машинки не только считают а и проверяют еще на подлинность
kuzmich

Подякував: 10 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 кві, 2023 20:54

andriy_z написав:Потребую поради як краще вийти з наступної ситуації- по закінченню конвертаційного депозиту касир видає купюри сумнівної якості (зелений термінал і інші обмінки/банки не захотіли приймати декілька купюр). Обміняти на інші при отриманні- це 10-15 хв. скандалу і нервів, та й візуально не завжди зрозуміло як вони себе поведуть під УФ. Крім того касир відмовляється здійснювати перерахунок на лічильнику/валідаторі банкнот при видачі, мотивуючи шо він налаштований тільки на грн. Що порадите?

1. Забрати в грн. згідно курсу купівлі з перерахунком на машинці? (-40 коп./$)
2. Перерахувати безготівкову грн. через СЕП? (втрати до 1%)
3. Написати заяву на зміну відділення обслуговування? (не факт що буде краще)

цікавтеся у касира які в неї купюри перш ніж щось підписувати.
звісно заберете може не все, але будуть цілі нерви. краще прийти іншим разом.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 кві, 2023 20:59

FinTech написав:Якщо не вдається обмiняти на касi, відмовляйтеся від отримання

ви відмовляєтеся їх отримати а касир каже що в неї інших немає - і покаже вам пачку старих купюр. тоді як - полізете передивлятися її шухляди самі?
ви відмовляєтеся від отримання - а вона вам добре я зарахую вам їх назад але у вас комісія при зарахуванні назад.
ви їй тоді відміняйте взагалі операцію видачі - а вона я вже нічого відмінити не можу.
краще відразу перепитувати що в неї є чим потім псувати собі нерви.
mephala

Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 кві, 2023 21:02

mephala написав:
  FinTech написав:Якщо не вдається обмiняти на касi, відмовляйтеся від отримання

ви відмовляєтеся їх отримати а касир каже що в неї інших немає - і покаже вам пачку старих купюр. тоді як - полізете передивлятися її шухляди самі?
ви відмовляєтеся від отримання - а вона вам добре я зарахую вам їх назад але у вас комісія при зарахуванні назад.
ви їй тоді відміняйте взагалі операцію видачі - а вона я вже нічого відмінити не можу.

Скажіть їй комплімент і запросіть на побачення. І буде чікі пікі
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 914 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 кві, 2023 21:19

Investor_K написав:Скажіть їй комплімент і запросіть на побачення. І буде чікі пікі

скільки касирш ви вже так закадрили ?
lamal

Подякував: 82 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 кві, 2023 21:25

lamal написав:
  Investor_K написав:Скажіть їй комплімент і запросіть на побачення. І буде чікі пікі

скільки касирш ви вже так закадрили ?
"15й раз женат. Каждый раз счастливо"
flysoulfly

Подякував: 1869 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 26 кві, 2023 21:40

mephala написав:ви відмовляєтеся їх отримати а касир каже що в неї інших немає - і покаже вам пачку старих купюр. тоді як - полізете передивлятися її шухляди самі?

То дивлячись, яка касир, якщо нiчого, то звicно можна й полiзти подивитися її шухляди 😁
А так, головне пiдхiд, є рiзнi варiанти. На крайній випадок стежка до тумби допоможе.
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
Повідомлення Додано: Сер 26 кві, 2023 21:51

andriy_z написав:
  Snower написав:Дивно, у мене всюди за потребою завжди міняли купюри без проблем. Вимагайте заміну, пишіть скаргу.

Через 15 хв. поїдання нервових клітин- видали купюри які під УФ світяться як білий аркуш паперу. Тобто по суті заміна нічого не дає.

Це в якому банку?
ricardo

Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 кві, 2023 10:50

Re: Клуб 100К - Теребеньки

В ТАСі віддали валюту без пригод, в ПУМБі на касі хотіли комісію, але експертка вирішила питання і видали без комісії. Купюри всюди сині, але не нові, стан "добрий".
І питав про отримання без замовлення - в ПУМБІ сказали, що 500$ дали б, в ТАСі не відповіли.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Чет 27 кві, 2023 10:54, всього редагувалось 2 разів.
Дюрі-бачі

Подякував: 871 раз.
Подякували: 631 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 кві, 2023 10:53

Re: Клуб 100К - Теребеньки

Яка стратегія в шановного товариства при такому курсі - "курочка по зернятку" чи "засідка"? :)
V2
4

Подякував: 297 раз.
Подякували: 1369 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 138139140141142 ... 685>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти