flyman написав:Спілкувався недавно з одною переселенкою. Основні тези: 1) до активної фази БД їздила в з Бучі в Донецьк, бо там робота,
Пять раз на неділю, утром туда вечером назад?
думаю что вахтовым способом а на "отдыхе" у мухи в подвале поддоны грела после манипуляций баклажками с подоконника бюджет мухи походу сильно пострадал, цибуля дорогая...
Прохожий написав:бюджет мухи походу сильно пострадал, цибуля дорогая...
Кстати овощи и фрукты даже влияют если приход не безмерный или не коррупционный. У меня рассада сейчас на подоконнике расцвела , погода не позволяет высадить.
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 28 кві, 2023 19:48, всього редагувалось 1 раз.
mephala написав: ну если вводить ответственность за неуплату коммуналки - тогда должна быть и ответственность для компаний поставляющих эти услуги. видать вы не сталкивались с ними лоб в лоб - даже в судах невозможно преодолеть этот беспредел так как законы и суды знаете сами какие у нас. остается только один аргумент - неплатить.
Вы, наверное, имеете в виду бизнес? Какие могут быть претензии у обычного жильца?
Сьогодні зранку(7квітня) російські військові з артилерії обстріляли село Станіслав Херсонської області.
Снаряд влучив у житловий будинок, пробив дах та здетонував. На жаль, поранення отримали троє людей – 30-річна жінка, 10-річна дівчинка та 3-річний хлопчик. Усіх госпіталізували до лікарні у Херсоні. Хлопчик та мама перебувають у стані середньої тяжкості. Дівчинка отримала тяжкі поранення, її оперують.
дівчинка перенесла 3 операції, осколки лікарі з кишечнику вирішили не видаляти, у хлопчика окрім черепно-мозгової травми-перелом кістки стопи на сьогодні вони лікуються в дитячий лікарні в Одесі
пс. виявилося, що ці поранені цивільні мої родичи (племінниця(двоюрідна) з дітьми)-вот така х***ня малята хочу залишить їх тут, бо повертатись в Станіслав -небезпечно, там є старші (бабуся, і брат мого батька)-відмовляються виїхати
Letusrock написав:сподіваюсь модератор пропустить заради відновлення справедливості. внизу відповідь на брехливі повідомлення про русифіковане Закарпаття, що було озвучено декілька разів місцевими старожилами форума (продиджі здається та ще хтось). Як видно станом на 1987 по співвідношенню кількості UA/RU шкіл Ужгород впевнено в 4 лідерів. А якщо розрахувати кількість україномовних шкіл на 10тис. населення то Ужгород попереду всіх з великим відривом. Це не говорячи про те ще тут не враховані сотні сільких шкіл області серед яких само собою російськомовних небуло. Так що поменше стеріотипів, не слухайте росТВ і не поширюйте (як тут люблять казати) рос.наративи про нашу область https://tipa-bandera.livejournal.com/347712.html
(фото таблиці чомусь не прикріплюється)
друже, звертайся до старших за тебе чемно писати слово "брехливо" -дуже неввічливо був у 2008 в Мукачево -5годин(саме про це місто я писав), думав їхати до Ужгорода, але повернув на Хуст на превеликий жаль я ніколи не був в Ужгороді спілкувався за цей час в Мукачево з трьома людьми -заправка, універсам, газетний кіоск якщо б всі ці троє розмовляли угорською-то можливо я зробив помилковий висновок (а не брехливий), уяві таку ймовірність що всі троє розмовляли угорською,( з таким теж стикався в м.Віноградів, 52км від Мукачево на схід-там кого не спитав не розмовляли ні українською, ні російською) у вечері в Глазго пішов гуляти і зустрів на вулиці китайця, негра і араба -висновок?
Все більше переконуюсь, що він жирний прорашиський троляка. Розказувати «а чого це ви о 4 ранку в підвал не бігаєте?» може тільки така істота. І щодня з насолодою заносити відосики знищеної української техніки (доречі сьогодні вночі теж заніс, просто модератор вже не витримав і швидко зніс)
В Ізраїлі чомусь бігають будь яку пору доби. Сам видалив щоб нікому настрій не псувати. Але факт є фактом мінус С-300 , хоча можливо то була трофейна яку рашики залишили восени. Але чому там така кількість автомобілів та людей була ? Знімали деталі ? Хз
Vadim_ написав:В Украине нету бомбоубежищь , куда бежать , в подвал который завалит ?
З підвалу відкопають живими через день чи через тиждень а в квартирі шансів немає.
Чем совковое перекрытие підлоги першого этажа превосходит перекрытие между вторым и третим или иными этажами? п.с. но речь ведь про БОМБОУБЕЖИЩА , их где есть и скільки в робочьому стані?
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 28 кві, 2023 20:46, всього редагувалось 1 раз.