Hotab Росіяни обстріляли Станіслав на Херсонщині: важко поранені мама і двоє дітей
Бідний той Станіслав. Він півроку був фактично на лінії розмежування. А після визволення Херсону його локація на побережжі знов залишилась небезпечною. Співчуття вашим рідним та швидкого одужання пораненим.
fler написав:Стою сьогодні біля плити, готую вечерю. Раптом лунає тривога. Що мені робити? Все кинути та бігти до укриття? А потім починати готувати заново? Щас!))
Дивлячись де ви готуєте. Якщо в USA то можна не бігти, в іншому випадку...
В Мико готую поки що. Закордон не розглядаю цього року точно.
mephala написав:то каким образом из банальной суммы всего количества магазинов вы сделали этот вывод?
Я зробив висновок з даних з таблички. А "банальна сума" це хіба не інформація?
Зате у вас просто геніальні "мысли":
mephala написав:многие сети на сейчас имеют меньше магазов чем было перед войной.
Напевно треба мати мінімум 2 освіти і видатні аналітичні здібності щоб констатувати факт що в воюючій країні, яка втратила 10% території і нехай 10% населення, зменшилась кількість магазинів. Вам потрібно писати дисертації на тему типу: "Аналіз і причини зменшення купівельною спроможності громадян після ядерних ударів"
як ви могли зробити висновок відновлення рітейлу по загальній кількості магазинів в Україні без хоча б площ цих магазинів? Я просто в шоці. а взагалі, якщо вже на те пішло, краще цей висновок робити по обсягах проданого товару або по отриманих прибутках.
хоча я ж забув - у вас 2 освіти і аналітичні здібності. тоді питань немає. ЗІ це був стьоб єслі шо. бо декотрим з 2 економічними освітами і аналітичними здібностями це не осягнути.
ЗЗІ як я вже казав - коли сільпо втратить 1 магазин площею понад 1000 м.кв. а м’ясомаркет відкриє 20 магазинів по 25 м.кв. огого у нас прогрес в країні по вашому виходить. спеціаліст широкого профілю блін.
mephala написав: ну если вводить ответственность за неуплату коммуналки - тогда должна быть и ответственность для компаний поставляющих эти услуги. видать вы не сталкивались с ними лоб в лоб - даже в судах невозможно преодолеть этот беспредел так как законы и суды знаете сами какие у нас. остается только один аргумент - неплатить.
Вы, наверное, имеете в виду бизнес? Какие могут быть претензии у обычного жильца?
описываю реальные будни ЖЭКовского дома. у части квартир работает полотенце сушитель в ванной у других нет. у части подъездов работает отопление у других нет. в доме стоит счетчик и раскидывают на всех не зависимо от того что у кого работает. так вот добиться что бы считали по тому какие батареи греют какие нет нереально. ответ один - создавайте ОСББ и считайте тогда как хотите. на вопрос а чем вы заняты - посылают в след за кораблем. Это ЖЭК и тепло. Есть и другие истории (с облгазом) но она уже личная потому не буду описывать. Но заносят в суд мама не горю - и первой инстанции и аппеляции. Так за что этим упырям платить?
ЗЫ я уже молчу про электрику - нам всегда рассказывают что она дешевле чем в Европе только забывают рассказать что там енергокомпания несет ответсвенность за скачки в своей сети. А у нас?
«ЄК досягла принципової угоди з Болгаріє , Угорщиною, Польще , Румунією та Словаччиною щодо українських агропродовольчих товарів. Ми вжили заходів для вирішення проблем фермерів у сусідніх країнах ЄС та в Україні», – написав він.
Ключові елементи угоди, узгоджені з Україною:
Відкликання односторонніх заходів Польщі, Словаччини, Болгарії та Угорщини; виняткові заходи захисту для 4 продуктів: пшениця, кукурудза, ріпак, насіння соняшнику; пакет підтримки на 100 мільйонів євро для постраждалих фермерів у 5 країнах-членах ЄС; розслідування щодо деяких інших продуктів, включно з соняшниковою олією; робота над забезпеченням експорту в інші країни «шляхами солідарності». Польща, Угорщина, Словаччина, Румунія та Болгарія мають зняти односторонні заборони на ввезення продуктів з України в обмін на допомогу у розмірі 100 мільйонів євро для фермерів, які постраждали від затоварювання зерном.
fler написав:Стою сьогодні біля плити, готую вечерю. Раптом лунає тривога. Що мені робити? Все кинути та бігти до укриття? А потім починати готувати заново? Щас!))
Каждому своё Укрытий /БОМБОУБЕЖИЩЬ в УКРАИНЕ НЕТУ ОТ СЛОВА СОВСЕМ, для пересічних , куда твою мать прятатся?
Вони є, але їх мало і туди не добіжиш за пару хвилин. І тільки кінченні люди можуть обговорення загиблих від обстрілів переводити в їх обвинувачення, чого не сховалися. В Канаді мабуть видніше як більше року реагувати на повітряні тривоги, яких за день і по кілька разів буває
mephala написав:описываю реальные будни ЖЭКовского дома.
Шо означає ЖЕКівський будинок у вашому розумінні?
у части квартир работает полотенце сушитель в ванной у других нет. у части подъездов работает отопление у других нет.
Внутрішньобудинкова система, скоріш за все потрібен або ремонт, або апгрейд. У цьому будинку в тарифах на обслуговування будинку написано шось тіпа такого:"поточний та капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем водо, тепло, газо, електро постачання"? Якщо не записано, відповідно такий ремонт за рахунок мешканців.
ответ один - создавайте ОСББ и считайте тогда как хотите. на вопрос а чем вы заняты - посылают в след за кораблем. Это ЖЭК и тепло.
Міняйте обслуговуючу організацію на ту, яка вас влаштує.