Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ця категорія громадян, ніколи не була гравцем на РН.
Прямо - ні, опосередковано - так. Частина з них перестане з'їде від київських лендлордів по селам крутити коровам хвости. Просяде орендна плата. А після оренди просяде і ціна продажу.
BIGor написав:Прямо - ні, опосередковано - так. Частина з них перестане з'їде від київських лендлордів по селам крутити коровам хвости. Просяде орендна плата. А після оренди просяде і ціна продажу.
Ця категорія громадян і орендарями ніколи не була. Були бідними, а нажаль стали фактично жебраками.
BIGor написав:Прямо - ні, опосередковано - так. Частина з них перестане з'їде від київських лендлордів по селам крутити коровам хвости. Просяде орендна плата. А після оренди просяде і ціна продажу.
Ця категорія громадян і орендарями ніколи не була. Були бідними, а нажаль стали фактично жебраками.
Реус, констатую що ви придбали на самому дні. Нвскільки я зрозумів це не вперще вдається.
Але в мене інще питання. Як ви тримаєте готівкові кошти і доволі не малі. Інфляція близько 10 відсотків. Якось забагато втрачається в готівці.
Реус, констатую що ви придбали на самому дні. Нвскільки я зрозумів це не вперще вдається.
Але в мене інще питання. Як ви тримаєте готівкові кошти і доволі не малі.
Я підприємець, практично всі кошти працюють у бізнесі, але є можливість частину при необхідності спрямовувати на інші потреби. А щодо цін, то думаю, що ми ще побачмо справжнє дно пАпізЖе.
а чё не в пещеры? вы сами пробовали сельский труд, дрова пилили, траву косили, огород копали, хатынку ремонтировали?
Село от того бедное, что хозяину всё приходится делать самому. ну не заставлять же жену дрова рубить. Чтобы по качеству быт не уступал городскому, работать надо 24/7 при условии наличия рук из правильного места. У некоторых получается, в сёлах встречаются богатые хозяйства. Но в основном нет.
Возьмите сёла под Киевом, чего бы им не ковыряться на своём участке? Нет, ездят в Киев на работу.
reus написав:Я підприємець, практично всі кошти працюють у бізнесі, але є можливість частину при необхідності спрямовувати на інші потреби. А щодо цін, то думаю, що ми ще побачмо справжнє дно пАпізЖе.
Так все халежить від подальшого розвитку війни та вступу до НАТО та ЄС В разі виріщення цих трьох факторів позитивно, піде ріст і не маленький. В іншому випадку можемо впасти навіть в 0. Десь так.
cherchiltank написав:І що? А ви не задумувались що так жили тому що грошей не було у переважної більшості людей?
уже приводил пример Приехал в 2002 на работу в Киев. Зарплата 1к грн аренда 2к хруща 250$ и хозяйку как-то мало интересовало, что зарплата не покрывает аренду. Снимали в складчину с приятелем, пока он не завёл девушку. Потом я съехал и больше в складчину ни с кем не жил.
А шо было делать, в провинции тогда обычная зарплата 140 грн. крутая 300 грн, мегакрутая (гл.инженер, гл.технолог крупного производства) 700грн.
Знаю кейсы по 6 человек в одной трёшке. Тоже кстати, не от обилия денег. Заметьте, войны, разрушений, беженцев, Бахмута, Мариуполя даже близко не было.
Немного вы со временем напутали Это в 99м и только!!! году зарплаты остались от 98го, а курс уже был почти 6грн/$ На 140грн в 2002м можно было на гречке и куриной печени с яйцами протянуть ноги,а в 99м не одна семья у нас в Днепре так жила, по друзьям помню Инфляция в 2000м году и дальше была около 30% и цены пёрли мама не горюй, а за ними подтягивались и доходы Аренда сталинки далековато от центра 2К с нормальным по меркам 2000года ремонтом тогда у нас в Днепре была чуть более 200грн и на эту сумму сдавающая сторона жила месяц втроём(мама-папа на заводе арбайтен за копьё, дитё в садике подъедается), кейс от хорошего друга(арендатора) И коммуналка никак на цену аренды не влияла - её никто не платил, ни арендаторы, ни хозяева 146%, максимум воду/свет.