Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 40634064406540664067 ... 14738>
Повідомлення Додано: Пон 01 тра, 2023 21:27

Shaman написав:
  Starikan написав:
  andrijk777 написав:Повторюсь: Я бачу серйозну загрозу США з боку Китаю. Думаю недалекий той час коли Китай нанесе удар(економічний) по США. Все до цього йде.

Десь читав, що Саліван лементував "Як так вийшло, що ми виробляємо тільки 10% напівпровідників у світі?".

а скільки виробляє Китай (без Тайваню)? й напівпровідники - дуже розпливчастий термін по рівню складності.

й інше питання а хто виробляє степпери для виробництва цих напівпровідників? отож :)

Тайвань приблизно 85 %
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 тра, 2023 21:56

Shaman написав:
  Starikan написав:
  andrijk777 написав:Повторюсь: Я бачу серйозну загрозу США з боку Китаю. Думаю недалекий той час коли Китай нанесе удар(економічний) по США. Все до цього йде.
Десь читав, що Саліван лементував "Як так вийшло, що ми виробляємо тільки 10% напівпровідників у світі?".
а скільки виробляє Китай (без Тайваню)? й напівпровідники - дуже розпливчастий термін по рівню складності.
й інше питання а хто виробляє степпери для виробництва цих напівпровідників? отож :)

Усі подібні запитання - до Саллівана, я не є спеціалістом по напівпровідниковим технологіям і що таке степпери - не знаю.
Consider semiconductors, which are as essential to our consumer goods today as they are to the technologies that will shape our future, from artificial intelligence to quantum computing to synthetic biology.

America now manufactures only around 10 percent of the world’s semiconductors, and production—in general and especially when it comes to the most advanced chips—is geographically concentrated elsewhere.

This creates a critical economic risk and a national security vulnerability. So thanks to the bipartisan CHIPS and Science Act, we’ve already seen an orders-of-magnitude increase in investment into America’s semiconductor industry. And it’s still early days.

Or consider critical minerals—the backbone of the clean-energy future. Today, the United States produces only 4 percent of the lithium, 13 percent of the cobalt, 0 percent of the nickel, and 0 percent of the graphite required to meet current demand for electric vehicles. Meanwhile, more than 80 percent of critical minerals are processed by one country, China
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 01 тра, 2023 22:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Китай проголосовал за резолюцию ООН, в которой россия названа агрессором, хотя ранее Пекин воздерживался при голосовании за проекты аналогичных резолюций

Голосование состоялось 26 апреля, однако внимание на текст резолюции и на то, что Китай оказался среди проголосовавших "За", СМИ обратили внимание только сегодня.

В общей сложности резолюцию, посвященную сотрудничеству ООН с Советом Европы, поддержали 122 страны. Кроме Китая документ одобрили также несколько других стран, которые считаются дружественными россии, в том числе Казахстан, Армения, Индия и Бразилия.
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 тра, 2023 22:17

Вони що - з моїх дописів заголовки пишуть?)))(про погоду)

Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 01 тра, 2023 22:26

Vadim_ написав:
  Успіх написав:Одним словом - їм треба зробити жест доброї волі! Це було б для них найрозумніше рішення!

ЗСУ та Успіху - успіхів!, хай Вас Бог оберігає!.

Дякую!
Все буде добре!👍
Все буде УСПІХ!👍
Все буде Україна!👍
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 01 тра, 2023 22:36

pesikot написав:
  Starikan написав:

Ну перенесуть виробництво до себе, чи в інші, більш, адекватні країни ...

Важко, тяжко, затратно, але можливо ...

У них усі технології. Це найважливіше

А чого раніше не перенесли?
Все можливо, навіть комунізм колись хтось побудує. :D
Між іншим готується законопроект про підняття держборгу США ще на 1,5 трильйончики :D :D :D Десь на рік їм хватить.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 тра, 2023 22:45

GALeon написав:Китай проголосовал за резолюцию ООН, в которой россия названа агрессором, хотя ранее Пекин воздерживался при голосовании за проекты аналогичных резолюций

Ну резолюція ніякого відношення ні до РФ, ні до України не має.
Там просто згадана "агресія РФ щодо України" без осудження її. Те що агресія була, я думаю не заперечує жодна адекватна країна(і звичайно Китай).
Та нічого ті резолюції не означають уже давно.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2023 07:55

Ось де були кулемети, яких не вистачало на антишахідні бандермобілі, бо "вони ж більше потрібні на фронті".
Були.
Це шок, як можна було так обісратись?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2023 08:10

Києву нічого невідомо про миротворчу місію Ватикану, спрямовану на врегулювання конфлікту між Росією та Україною. Президент Володимир Зеленський не погоджувався на такі заходи. Про це пише CNN із посиланням на заяву неназваного українського чиновника, близького до Офісу президента.

«Президент Зеленський не давав згоди ні на які подібні обговорення від імені України. Якщо переговори й ведуться, то без нашого відома і нашого схвалення», – прокоментував український посадовець.

https://edition.cnn.com/europe/live-new ... d528111171

и вот тут есть про войну

Ukraine war latest: 'Explosion derails train' in Russia - as Moscow 'fears major Ukrainian breakthrough

https://news.sky.com/story/ukraine-russ ... e-12541713

можно скроллить вниз

World Bank Sees Ukraine’s Recovery Needs Rising to $411 Billion
https://www.bloomberg.com/news/articles ... 11-billion

Шмыгаль считает что больше
Завдані збитки Україні внаслідок війни перевищують $700 млрд – Шмигаль
https://www.facebook.com/watch/?v=1359867451492158

хотаб, ты до сих пор думаешь, что я читаю только тг каналы? простота и наивность
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 02 тра, 2023 11:26, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2023 11:09

Schmit написав:Ось де були кулемети, яких не вистачало на антишахідні бандермобілі, бо "вони ж більше потрібні на фронті".
Були.
Це шок, як можна було так обісратись?

Наконец то вылезло, а то я вообще здесь боюсь писать про наши косяки. Есть ряд персонажей, которые кроме телемарафона ничего не смотрят и подобные видео для них это "фейки" и росийские нарративы. Осталось только принять закон о дискредитации ЗСУ. А в предыдущем видео выше от Успиха боец ЗСУ рассказывает с какими "необученными идиотами" они воюют, но оказывается они не идиоты, а десантники и, как оказалось, очень хорошо обучены и умеют воевать.

Ещё раз доказывает, что проф военных не хотят терять, а в штурмовые группы посылают зеков и чмобиков.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 40634064406540664067 ... 14738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 0 гостей