Вартість будівельних матеріалів, ремонт

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1819202122 ... 47>
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2023 22:53

airmax78 написав:Такой: https://epicentrk.ua/ua/shop/unitaz-pod ... 738sc.html
Выглядит красиво. Компактный. Качество исполнения хорошее. Форма, с точки зрения функционала - так себе. Унитаз должен быть большой. Компактная форма - это всегда компромисс.

Извините, думал вы о том комплекте грое. Ам ПМ с длинной 49 должен продаваться в детском мире. Кстати, как то брал АМ ПМ отдельностоящий, полностью приставной к стенке, чтоб не видно было подключение и трубы канализации, брал за 8 тысяч. Смотрю теперь одна чаша стоит 13 кгрн.

Ну вот как делать ремонт.. при таких ценах сложно спрогнозировать цену на выходе.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 07:51

«на виході» проблем нема)

Звідки стільки знань тонкощів унітазів??
Собі ставив отакий.
https://www.cersanit.com/ua-ua/bathroom ... a,861.html

Не читаючи про них нічого. Вибирав по зовнішньому вигляду.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2470 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 10:49

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Думаю сами работы кратно курса не подорожали, но сами материалы как черновые так и отделочные сделали в лучшем случае х2. То есть они дороже даже в уе. Я понимаю, что доставкой проблема, но выставлять ценники с потолка не есть хорошо. Ещё не заезжал в сантехнический магазин, прицениться к "rehau" (трубы, фитинги, тройнички, колечки и ТД, думаю придется переходить на пластиковые фитинги). Нормальные сердцевины от замков стартовали с 500-550, сегодня от 1000. Наша одна из лучших красок Колорит , которая начиналась с 600, потом была 1000грн сегодня стоит около 3кгрн за 9 литров. Она же для потолка 2300. Так же вопрос куда дели ещё один литр)) даже ведро уменьшают до 9л.

Короче, я даже не знаю на чем можно сэкономить начиная ремонт после застройщика.

Ценовая политика аренды сейчас такая разная, что непонятно где адекватная цена. Знакомая снимает двушку в сталинке с неплохим ремонтом (неплохой как для сталинки) на Киквидзе, напротив Новопечерских Липок, платит 5 кгрн. А однушка на Лесі Українки (дом ПЖС, который в красном кирпиче, район домов 7-9) ушла за 33 кгрн. В ЖК династия двушка ушла 29 кгрн.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 11:01

hume написав:Думаю сами работы кратно курса не подорожали, но сами материалы как черновые так и отделочные сделали в лучшем случае х2. То есть они дороже даже в уе. Я понимаю, что доставкой проблема, но выставлять ценники с потолка не есть хорошо. Ещё не заезжал в сантехнический магазин, прицениться к "rehau" (трубы, фитинги, тройнички, колечки и ТД, думаю придется переходить на пластиковые фитинги). Нормальные сердцевины от замков стартовали с 500-550, сегодня от 1000. Наша одна из лучших красок Колорит , которая начиналась с 600, потом была 1000грн сегодня стоит около 3кгрн за 9 литров. Она же для потолка 2300. Так же вопрос куда дели ещё один литр)) даже ведро уменьшают до 9л.

Короче, я даже не знаю на чем можно сэкономить начиная ремонт после застройщика.

Ценовая политика аренды сейчас такая разная, что непонятно где адекватная цена. Знакомая снимает двушку в сталинке с неплохим ремонтом (неплохой как для сталинки) на Киквидзе, напротив Новопечерских Липок, платит 5 кгрн. А однушка на Лесі Українки (дом ПЖС, который в красном кирпиче, район домов 7-9) ушла за 33 кгрн.

Народ не хочет арендовать старіе дома у кого деньги есть.
Наблюдаю по Виннице, аренда старья 5 - 6 - 7 кгрн.
Новострой в той же локации, даже похуже, 10 - 12 - 14.
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 13:33

hume написав:
  airmax78 написав:
  Natt написав:Да, ціни жесть. Багато чого доведеться купувати, вишукуючи знижки. Кажуть, десь в Агроматі є такий павільйон?
До речі, кілька тижнів тому придбала інсталяцію Грое з кнопкою, унітазом та сидінням за 7600, але таки довелося пошукати.

З прямокутною кнопкою? Rapid SL?
https://www.amazon.de/Vorwandelement-Dr ... 6868184052
Якщо так - готуйтесь до проблем з тим що вона провалюється - необхідно її доробляти. Є кулібіни - звертайтесь якщо що.

Вообще впервые вижу такую кнопку. Очень интересно какая фирма унитаза, седло тонкое или обычное, сам унитаз ободковый или нет?

в мене така інсталяха і така кнопка в одному санвузлі (в другому геберіт). поки все норм (півроку). а взагалі кнопку там змінити 2 хвилини. і як вона може западати, вона ж пневматична? із мінусів - зеркальне покриття там не в тему, хоча може кому подобається відображення прутня, тоді плюс :)
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 13:51

trololo написав:в мене така інсталяха і така кнопка в одному санвузлі (в другому геберіт). поки все норм (півроку). а взагалі кнопку там змінити 2 хвилини. і як вона може западати, вона ж пневматична? із мінусів - зеркальне покриття там не в тему, хоча може кому подобається відображення прутня, тоді плюс :)

Провалюється весь блок кнопок. Він там на соплях тримається в рамці: чотири пластикові зацепи.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 13:53

Пора вже заводити нову тему - Який унітаз ставити в орендовану кваритру. :D
Тема унітазів багатьох зацепила, що мене здивувало :mrgreen:
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 14:00

Hotab написав:Звідки стільки знань тонкощів унітазів??
Собі ставив отакий.
https://www.cersanit.com/ua-ua/bathroom ... a,861.html

Не читаючи про них нічого. Вибирав по зовнішньому вигляду.

В мене санвузли невеликі - в них все сантиметр в сантиметр було. Тому все обирав орієнтуючись на розміри. Сама велика проблема виникла з пральною машиною та сушаркою. Є тільки два виробники в світі хто робить вузькі сушарки: BEKO та Сandy. У Beko на папері характеристики були кращі. Тому стоїть в мене тепер BEKO і пралка і сушарка. 54 см глибиною. Виглядають чудово. Працювали 2 тижні просто супер. Але перевісити люк на сушарці - то було дуже складно. Майстер з сервісу Beko мучався 2 години. Взяв за це 40 баксів. При тому що там є інструкція і ніби ти сам повинен це зробити.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 14:03

Хомякоид написав:Пора вже заводити нову тему - Який унітаз ставити в орендовану кваритру. :D
Тема унітазів багатьох зацепила, що мене здивувало :mrgreen:

Унітаз - це один з головних каналів спілкування людини з навколишнім середовищем. На ньому багато хто з відвідувачив форуму проводить години часу. Можливо, навіть, саме зараз. Унітаз - це дуже важливо.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 21:05

Паповаду грошей ,
квартира на три отдельных помещения...,трёхкомнатная на 65 м.кв.
Только лишь оплата работ и материалов по предмонтажу и корзине 22000 рн. сейчас за монтаж наружного и с подключениями 11000 + примерно 55000(цена до войны. перессчитайте на сейчас) за кондей(Грии инвертор мультик).
Вот такая иатематика окупаемости аренды,
СЧИТАЙТЕ
пи си .если ошибся , завтра перессчитаю
Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 04 тра, 2023 06:40, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

#<1 ... 1819202122 ... 47>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор