Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
dragonuaix написав:Пробував купити 50 поїздок на проїздний - так кешбек не нарахували. На гарячій лінії відповіли що кешбек за категорією "Транспорт" діє тільки на покупки до 20 грн.
dragonuaix написав:Пробував купити 50 поїздок на проїздний - так кешбек не нарахували. На гарячій лінії відповіли що кешбек за категорією "Транспорт" діє тільки на покупки до 20 грн.
Так що будьте обережні з цими заманухами)
А в пумбе только на 8 гон. Давали кешбек в прошлом месяце
Компенсація витрат Банку на доставку пластикової платіжної картки GlobusPlus та GlobusPlus Light на період з 01.05.2023 по 31.05.2023 становить всього 1 грн.
Замовляй картку у будь-яке відділення або поштомат Нової пошти по Україні!
Зареєструвався в додатку, відправляв фото паспорта книжки, той ще квест( як мені пояснили на гарячій лінії, навіть якщо я б прийшов до відділення банку і надав документи особисто, все рівно треба для реєстрації в додатку знов подавати документи, тіпа це інша система, ніде в інших банках з таким не сталкувався. Відкрив віртуальну картку в додатку дебетову нову, підключив категорії кешбека, зробив з неї покупки через смартфон, подивився - кешбек не нарахували, вчора звернувся до підтримки і досі не нарахували, сьогодні дзвонив, сказали технічна помилка, обіцяли сьогодні все ж нарахувати і подзвонити. Чекаю і сподіваюсь)
mogicanin1986 написав:Відкрив віртуальну картку в додатку дебетову нову,
зайдіть у інформація - в самий низ і замовіть собі пластик за 1 грн. чудова можливісь зекономити сотню і позбутися удаваних "технічних помилок"
А як наявність пластику дозволить уникнути якихось помилок? Особливо при нарахуванні кешбеку. І це в умовах коли наприклад у мене зараз практично усе платиться безконтактно телефоном з NFC і пластик просто не уявляю у якому випадку може стати у пригоді (готівку по банкоматами знімати не планую). Тому заплатити 1 грн. та сходити потім ще на НП щоб отримати посилку особисто для мене марна трата часу та 1 грн.
mogicanin1986 написав:Відкрив віртуальну картку в додатку дебетову нову,
зайдіть у інформація - в самий низ і замовіть собі пластик за 1 грн. чудова можливісь зекономити сотню і позбутися удаваних "технічних помилок"
. Вже замовив пластик, про всяк випадок) але мені зручно смартфоном оплачувати, та й технічні помилки можуть бути і з розрахунком пластиковою карткою. Навряд чи нарахування кешбека залежить від того чи віртуальна чи пластикова картка.