Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1093010931109321093310934 ... 12416>
Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 12:52

adeges написав:
  airmax78 написав:Реус наполягає що купив за "ринковою ціною". За декілька місяців ринок в воюючий країні виріс на 25%... :oops:

В мене родич багато років займався продажем металопродукції в Європах. Його завжди дуже дивували питання про "ринкову ціну". Він вважав, що ринкова ціна це та, за яку він укладає угоди.

З академічної точки зору, це угода між непов'язанами сторонами без примусу і повним розумінням умов угоди.

Тобто будь-яка фактична угода, яка відповідає цьому, є ринковою. Проте звичайно, можливо Реус ховає пістолет, який дбайливо тримав у скроні продавця ) Не зрозуміло лише, звідки про це знаєте ви?

Абсолютно вірно. Це тільки у совку була планова економіка з державними цінами. Але, навіть У СРСР були тіньові ринкові угоди на "РН".
Можливо Макс ностальгіє по совку, "стабільності", тому всюди бачить мародерів, спекулянтів, "цеховиків", та громадян, які розкрадають "социалистическую собственность трудового народа" :D
Востаннє редагувалось reus в Чет 04 тра, 2023 13:12, всього редагувалось 1 раз.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 12:57

airmax78 написав:Реус наполягає що купив за "ринковою ціною". За декілька місяців ринок в воюючий країні виріс на 25%... :oops:

Відверта маніпуляція.
Ринок "особливих" квіточок це взагалі окрема тема.
Товар штучний, вибірка на межі статпогрішності.
Не ринок виріс, а просто немає ні покупців на ексклюзив, а от продавців багато, бо здриснуло патріотів назавжди чимало. Навєс в будь якому сегменті великий, в ексклюзивах напевне захмарний, бо прайси хотєлки там в неадекваті.
Те що Реус думає що продасть і це далеко не факт реальної угоди.
Якщо є покупець з такими грошима і бажанням, то він 1000 разів подумає чи варто і реально можливо купить за дисконт ще більший ніж отримав Реус.
Одному мені здалося що вас дуже душить жаба?
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 13:06

somilitark написав:

Відверта маніпуляція.
Ринок "особливих" квіточок це взагалі окрема тема.
Товар штучний, вибірка на межі статпогрішності.
Не ринок виріс, а просто немає ні покупців на ексклюзив, а от продавців багато, бо здриснуло патріотів назавжди чимало. Навєс в будь якому сегменті великий, в ексклюзивах напевне захмарний, бо прайси хотєлки там в неадекваті.
Те що Реус думає що продасть і це далеко не факт реальної угоди.
Якщо є покупець з такими грошима і бажанням, то він 1000 разів подумає чи варто і реально можливо купить за дисконт ще більший ніж отримав Реус.
Одному мені здалося що вас дуже душить жаба?

Ну яка жаба? Ви взагалі слідкували за цією, набридлою всім перепискою? Але ж заради справедливості: все вийшло саме так, як я і писав Реусу*. Тільки набагато раніше ніж навіть я думав. Інший би сказав: ну, так, був неправий. Але не Реус - він вважає, що намагатись зробити з іншого лошка - це норм. Типу війна все спише.
* Писав йому, що він намагається, скориставшись ситуацією, зробити з когось (з мене) дурня, пограбувати. Він відповідав, що він "рятувальник". В результаті, зробив дурня з когось іншого, що є очевидним. Проте продовжує видавати себе мати Терезу.
Востаннє редагувалось airmax78 в Чет 04 тра, 2023 13:15, всього редагувалось 3 разів.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 13:08

flyman написав:ви путаєте "ринкову ціну" і "договірну ціну", так можна дійти до того, що в Рєзнікова яйця за 17 грн, теж "ринкова" ціна

Договірна ціна, це і є ринкова ціна. А щодо угод МО на постачання харчів, то там не все так просто, як хайпують журналісти. Наприклад великі торгівельні мережі відмовилися постачати на таких умовах, тому, що контракти дуже для них вимогливі і забагато ризиків. Як ви думаєте скільки авто з харчами доїжджає до передка не ушкодженими? А збитки ніхто окремо не компенсує.
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 13:17

airmax78 написав:Грабанули чела тыс на50-70 в моменте. Хотели грабануть меня. Когда я вам
об этом говорил прямым текстом - включали режим "отвергнутого мессии". И сейчас ведете себя как-будто так и надо было. Талант.
Возможно, продавец с удовольствием поменял близость к правительственным кварталам на близость к Средиземному морю.

Посмотрел на цены по Украине - действительно вырос дешевый сегмент, порой в очень плохих локациях, что говорит о спросе со стороны переселенцев под давлением обстоятельств.
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 13:22

Grand Touring написав:
  airmax78 написав:Грабанули чела тыс на50-70 в моменте. Хотели грабануть меня. Когда я вам
об этом говорил прямым текстом - включали режим "отвергнутого мессии". И сейчас ведете себя как-будто так и надо было. Талант.
Возможно, продавец с удовольствием поменял близость к правительственным кварталам на близость к Средиземному морю.

Посмотрел на цены по Украине - действительно вырос дешевый сегмент, порой в очень плохих локациях, что говорит о спросе со стороны переселенцев под давлением обстоятельств.

У Реуса не дешевый сегмент. Что говорит о том, что выросло все. Кстати, из Одессы, из того новостроя на который я смотрел и который подешевел с начала войны на 0%, меня никто не беспокоит. Не спрашивает не решил ли я покупать, когда буду и т.п.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 13:24

airmax78
Макс, Ви як і багато інших продавців мрієте продати свою квіточку за "ринковою хотєлкою", але бажаючих купити ризики за ціною 2021 року немає, тому, що у кого ще залишилися такі кошти вони при тямі і здоровому глузді. Звісно, що вам це не подобається, тому на реальні, ринкові угоди ви реагуєте болісно і вважаєте, що хтось когось зробив лошком, пограбував і таке інше. Коли все таки ви отримаєте наказ і повернетеся у Київ, то впевнений, що все будете сприймати по іншому.
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 13:29

Grand Touring написав:Возможно, продавец с удовольствием поменял близость к правительственным кварталам на близость к Средиземному морю.

Продавец уехал из Украины.
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 13:37

reus написав:Продавец уехал из Украины.
я в этом был уверен на 95% и на 80% - что на моря. В пределах 100 - 150 тыс. уе. еще можно себе купить жилье на Средиземном море
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 тра, 2023 13:40

airmax78 написав:продовжує видавати себе мати Терезу.

Ринок це коли йде реальна угода, а не бажання продавця.
Може ціна квітки була 200 кіло, Реус купив за 110, а може йому реально і 100 ніхто не дасть. Кого він пограбував? Тільки самого себе!
Як ви не можете зрозуміти простих речей?
Бензоколонка не зупиниться, до 2027-го року хочуть набрати ще мільйон штиків і вже нас точно перемогти.
Яка нерухомість? Думаєте всі зациклені на квітці в майже Джелалабаді за космічні гроші?
Багато думаючих людей теж роблять докі "на вічне відрядження у Відень". Повторюю яка нерухомість в думках? Тільки як вигідно скинути баласт :?
Але жаба вас душить, це ваша сутність.
Чи вже хвилюєтесь наперед, коли будете віддавати квітку за скільки дадуть?(((
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
  #<1 ... 1093010931109321093310934 ... 12416>
Форум:
+ Додати
    тему