Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fler написав:Уточню: если не собираешься там жить всю жизнь. Не продешевил ли? Конечно, нет! В условиях войны он правильно поступил, чтобы двигаться дальше, а не сдавать в аренду за даром, учитывая стоимость дорогого ремонта, который со временем обесценивается все больше.
Продал лет 10 назад. Война тогда не началась еще.
Война началась в 2014, то есть вскоре после продажи. Удачная продажа, как ни крути. Надеюсь, деньги от продажи вложил с умом.
Слушайте, чувак бизнесом заработал на 2 не дешевые по тем временам квартиры и ремонты, ездил на свежих акурах, жена тоже на чем-то и дочка по-бедному на рав-4. Наверное, умеет зарабатывать. Я с ним лет 7, наверное, не общался.
reus написав:У мене була можливість продати на 25% вище, чим я купив, але -7,5% податки, тобто реально +17,5% прибуток. Я відмовився. Можливо завтра я не зможу продати навіть за ціною покупки, а можливо мені запропонують +30% - так працює ринок. Але це не значить, що ціни на всьому РН так коливаються. В окремих сегментах і випадках так, це можливо. Але все одно я очікую поступове зниження цін на РН, як я і прогнозував.
Ми вірим, що 60%+ річних в у.е. (по легенді біля +40куе чистими) це "кишенькові гроші", ліпше буде реус чекати коли піде в мінус.
Коли стаєш власником такої цінної квіточки, то хотєлка автоматично збільшується до небес, спитайте у Макса, він підтвердить.
Все не дает мне покоя вопрос - год постройки дома. Хоть это можете сказать?
cherchiltank Не зовсім - людині потрібна їжа, туалетний папір і звісно криша над головою - тільки перші 2 пункти їй потрібні багато разів на день - а ось по криші хотєлкі можна і прикрутить - тут багато хто не памʼятає часи комуналок і хрущовки - люди будуть не будуть жити в модерні харчуючись мівіною) - і не забувайте про війну - після перемоги у 1945 савєцкий народ переможець жив як скот у землянках і мріяв щоб купити другу пару сапогів на 10 дітей а не про окрему квартиру - тут більшість пофанів не розуміє що буде після війни - бо не володіє достатньою кількістю обʼєктів нерухомості - а буде суцільна срака - і модні мопи перетворяться в ночлежки для бомжів) криза неплатежів по квартплаті зведе модну навіть нерухомість до повної сраки - і це зараз відбувається)
+1 Тут еще волна мирового кризиса наберает обороты. Из Украины не видно пока? Может так статься, что кризис 2008 цветочком покажется.
reus написав:Коли стаєш власником такої цінної квіточки, то хотєлка автоматично збільшується до небес, спитайте у Макса, він підтвердить.
Все не дает мне покоя вопрос - год постройки дома. Хоть это можете сказать?
Правильнее спросить: какие в доме окна (материал и производитель).
Ну що вам не зрозуміло? Реус квартиру у Зрадіо купив-все згідно прогнозу цін КРЖН останнього! Ніхто нікого не надурив і обидві сторони залишилися цілком задоволеними. Скільки ми з ним не сперечалися в свій час на цій гілці але таки "аналітег з другом на ЛУНі" зміг не словом а ділом довести сам собі який він маладець.
cherchiltank Не зовсім - людині потрібна їжа, туалетний папір і звісно криша над головою - тільки перші 2 пункти їй потрібні багато разів на день - а ось по криші хотєлкі можна і прикрутить - тут багато хто не памʼятає часи комуналок і хрущовки - люди будуть не будуть жити в модерні харчуючись мівіною) - і не забувайте про війну - після перемоги у 1945 савєцкий народ переможець жив як скот у землянках і мріяв щоб купити другу пару сапогів на 10 дітей а не про окрему квартиру - тут більшість пофанів не розуміє що буде після війни - бо не володіє достатньою кількістю обʼєктів нерухомості - а буде суцільна срака - і модні мопи перетворяться в ночлежки для бомжів) криза неплатежів по квартплаті зведе модну навіть нерухомість до повної сраки - і це зараз відбувається)
+1 Тут еще волна мирового кризиса наберает обороты. Из Украины не видно пока? Может так статься, что кризис 2008 цветочком покажется.
Можна поподробнее ? В Германии пока очень отдаленно сліщно, отдельніе проблески
Если ко всему еще кризис наподобие 2008 года прибавить, КРН пробьет очередное дно, и па 300 не будет казаться такой уж низкой ценой
Ціни на вторинному ринку нерухомості Києва знизилися. За останні 6 місяців середня ціна "квадрату" опустилася майже на 1 000 грн – з 51 039 грн до 50 127 грн