Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 679680681682683 ... 2890>
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 16:39

airmax78 написав:
  Grand Touring написав:
  airmax78 написав:Как может быть дальше только хуже, если мы, наконец, встали на правильный путь развития после стольких десятилетий бесцельных шатаний?
Макс, ну слова прямо как Ющенка в 2004 после Померанчевой революции.

Именно! Но тогда народ еще не стряхнул с мозгов паутину совка и тогда мало до кого доходили эти слова. Сейчас - именно тот момент когда история Украины изменится навсегда и есть шанс исправить ошибки которым сотни лет. И мы и рашка прошли точку невозврата. Только совершенно в разные стороны. Поэтому нечего охать, кликушествовать и хоронить живых - надо возвращаться и восстанавливать страну.

Украина прошла несколько точек дивергенции с ррашкой - 1991, 2004,2014,2019,2022.
Но после каждой точки были реваншистские события, хотя они и не смогли откатить ситуацию на 100% назад.
Будем посмотреть как на этот раз.
ЗЫ: Когда будете в стройотряде восстанавливать разрушенный Мариуполь, фоточки не забудьте выложить на форум. Чтобы мы, так сказать, прониклись примером.
Пока это только лозунги "господина из Парижа" (с).
rjkz

Подякував: 8651 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 16:47

airmax78 написав:Нарешті гілка поступово переходить до обговорення головного топіку теми "Еміграція": де і що можна отримати на шару?
А то "робимо себе самі", "самі обираємо де жити", "ми самі розпоряджаємось власним життям".... І ось, нарешті, дішли до головного питання: де скільки дають на шару селф мейд людям.

Ермаксе, якщо зайшла мова про шару. От вам робота оплачує житло у Відні. За стотисяч піццот євро. А вам - на шару. Хоча ви же не біженець, а файний патріот, змушений стоїчно переносити тяготи долі на чужині. Чому ви про це не пишете? Це ж згідно з вашими ж словами головне питання
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 16:53

rjkz написав:
Если идиология такая-же как в США, то в США если есть бенефиты федеральные и бенефиты штата, то они суммируются.

З тих документів, що я сьогодні вивчав, витікає, що це різні речі і провінція не має відношення до федеральних виплат.
Ще цікавий момент: зазначено спеціально, що вказані вище виплати від провінції не обкладаються податками.
Серед надісланих документів ще пропозиції вивчати англійську безкоштовно: докладно ще не читав. Але щось там пропонують.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 11 тра, 2023 16:55, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 16:55

airmax78 написав:Нарешті гілка поступово переходить до обговорення головного топіку теми "Еміграція": де і що можна отримати на шару?
А то "робимо себе самі", "самі обираємо де жити", "ми самі розпоряджаємось власним життям".... І ось, нарешті, дішли до головного питання: де скільки дають на шару селф мейд людям.

Мне никто ничего не дает.
Доходом не вышел и суммой на счету.
Хотя по совсем американским меркам это скромно.
Поэтому ребенку дали файненшл эйд на оплату следующего учебного года в частной школе. Несколько сотен на год.
Но мне это не мешает держать глаза и уши открытыми и собирать информацию.
Я ни дня не был на велфере, чем многие пользуются. Работал даже во время ковида, хотя финансово было выгоднее сидеть на диване и получать анэмплоймент.
Сейчас разные люди приезжают, в разной степени подготовленности. И язык и финансы. Кому-то это поможет на первых шагах. Вай нот? Главное, чтобы не вошло в привычку сидеть на шее.
rjkz

Подякував: 8651 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 16:57

Вспомнил слова песни Пугачовой: «Трудно это, понимаешь?»
В смысле наши люди все же привыкли заглядывать в чужой карман и лежать на диване.

То, что дали файненшл это приятно и хорошо.
Вот сыну приятеля во время обучения в университете только за то, что украинец, кампус выплачивал 500$ в год. Мелочь реальная, а приятно… Причем он и не просил, и не знал, что капнет. Но капало регулярно каждый сентябрь.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 11 тра, 2023 17:05, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 17:04

adeges написав:

Ермаксе, якщо зайшла мова про шару. От вам робота оплачує житло у Відні. За стотисяч піццот євро. А вам - на шару. Хоча ви же не біженець, а файний патріот, змушений стоїчно переносити тяготи долі на чужині. Чому ви про це не пишете? Це ж згідно з вашими ж словами головне питання

Мабуть тому що мені робота не оплачує житло у Відні. Тому я і живу у хрущику на "лівому березі".
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 17:25

rjkz написав:Но мне это не мешает держать глаза и уши открытыми и собирать информацию.
Я ни дня не был на велфере, чем многие пользуются. Работал даже во время ковида, хотя финансово было выгоднее сидеть на диване и получать анэмплоймент.

Ви зазначали, що для соцвиплат вам потрібно відпрацювати 10 років, тож сидіння на дивані вам аж ніяк не було вигідно, бо ковід тривав понад 2 роки, а для вашого віку це суттєво. Підозрюю, що ви працювали заради стажу та можливо заради розвитку власного бізнесу (поки конкуренти закриті можна відібрати частину їх клієнтів тощо).
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 17:35

airmax78 написав:
  adeges написав:

Мабуть тому що мені робота не оплачує житло у Відні. Тому я і живу у хрущику на "лівому березі".

Вибрали одну з найдорожчих і елітніших локацій в Європі і прибідняєтесь. Трохи по жлобськи виглядає.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 17:56

BIGor написав:
  airmax78 написав:Мабуть тому що мені робота не оплачує житло у Відні. Тому я і живу у хрущику на "лівому березі".

Вибрали одну з найдорожчих і елітніших локацій в Європі і прибідняєтесь. Трохи по жлобськи виглядає.

Bigor, щось у вас з пам'яттю. Багато разів писав, що я НЕ обирав Відень. Куди відправили - туди і поїхав. Відправили б у Чернівці - був би зараз в Чернівцях.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 18:05

airmax78 написав:
  adeges написав:

В мене мало чеснот. Проте логіка та критичне мислення одна з них. rjkz не дасть збрехати )

Тому я певен, що це саме так. Щонайменше так було 6 місяців, але ймовірніше рік Як і валютні доходи. Як і несплата жодних податків з зарплатні. І неважливо, що ви це не визнаєте. Бо С - скромність
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

#<1 ... 679680681682683 ... 2890>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Кочевник і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор