Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Игорь Алексеевич написав:Для тех кто любит зарабатывать и не плакать, что всё хреново, то сегодня вкладываются под 20% годовых на 3 мес. И играют по крупному.
20% годовых в гривне это уже по крупному? а как же тогда называлось 40% годовых в валюте?
Игорь Алексеевич написав:Для тех кто любит зарабатывать и не плакать, что всё хреново, то сегодня вкладываются под 20% годовых на 3 мес. И играют по крупному.
20% годовых в гривне это уже по крупному? а как же тогда называлось 40% годовых в валюте?
Бывали времена и 60%. Сегодня в грн. 20% это супер. В прошлом году было супер в валюте.
mephala написав:20% годовых в гривне это уже по крупному? а как же тогда называлось 40% годовых в валюте?
Бывали времена и 60%. Сегодня в грн. 20% это супер. В прошлом году было супер в валюте.
Ага. Головне, що завжди супер
"Один крутой ехал ночью в лифте и застрял. Он долго ругался матом и пинал кнопки, пока не догадался, что никто не придет. Тогда он сел в уголок, пукнул и уснул, подумав: "Завтра снова буду крутым".
FinTech написав:Альянс входить до перелiку банкiв, в яких не потрiбно замовляти валюту (хiба що можливi незначнi вiдмiнностi на мiсцях).
Ще й які вiдмiнностi! Закінчувався депозит, мені самі зателефонували з відділення і запитали, що я робитиму. Сказав, що буду забирати. Запитав, чи потрібно замовляти, сказали, що потрібно. Зателефонував на гарячоу лінію, замовив на певну дату. Приїжджаю в домовлену дату, а у відділенні кажуть, що не бачать моєї заявки, і можуть видати лише сотні 3-4 (видали). Замовляйте ще. Дніпро, якщо що.
FinTech написав:Альянс входить до перелiку банкiв, в яких не потрiбно замовляти валюту (хiба що можливi незначнi вiдмiнностi на мiсцях).
Ще й які вiдмiнностi! Закінчувався депозит, мені самі зателефонували з відділення і запитали, що я робитиму. Сказав, що буду забирати. Запитав, чи потрібно замовляти, сказали, що потрібно. Зателефонував на гарячоу лінію, замовив на певну дату. Приїжджаю в домовлену дату, а у відділенні кажуть, що не бачать моєї заявки, і можуть видати лише сотні 3-4 (видали). Замовляйте ще. Дніпро, якщо що.
Была аналогичная история в Днепровском отделении. У нас вообще отделение проблемное. Да и горячка Альянса рекомендует делать заказ.
«Радабанк» уже давно находится под санкциями, в том числе и от СНБО
От лиш у реєстрі підсанкційних компаній чогось не знаходить Раду ні за назвою, ні за ЄДРПОУ. Нічого не знаю про саму банку, але 90% інфи на атникорі - це чиїсь нічим не підтверджені фантазії, що було уже не раз доведено.