ЛАД написав:detroytred Вы за столько лет ещё не поняли, что спорить бесполезно?
Я потішаюся з дитячих зливів цього старого дядька-мільйонера. Такого дна я ще не бачив.
До того ж єралашики стають ще смішніші. Чекаю поки дійдуть до: 2+2=4, тому ти агент і в тебе ворожий наратив. Чому? Тому, що 2+2=4 вірно? Да. Тому й висновок мій вірний.
Поки він ліпить брехню і висновок з неї. Але все рівно дійде до: вірне твердження і висновок зі стелі, а не з нього (декілька раз за ці роки в нього так було).
Єдине в чому я поки вагаюся: чи не спробувати спуститися на рівень цих дурнів і може не програти ним? Кортить бажання в їх бік нести отакі потоки брехні, маячні, наклепів. Зі стелі. Бо схотілося)) Плюс у тому, що напружуватися не треба. Неси зі стелі... А коли з тебе спитають, то відмовчуйся, як песікіт (потім винирюй, як нічого не бувало), або зливайся, як будівельник. Ще й додаючи нової брехні. Ну і може вони тільки таку мову розуміють. Свою.
Жителі Бєлгорода звернулися до місцевої влади з вимогою роздати їм стрілецьку зброю. На думку чоловіків, якщо видати їм автомати, вони зможуть відстояти місто, як українці відстояли свого часу Київ.
На думку росіян, Збройні сили України підуть у наступ і неодмінно намагатимуться захопити Бєлгород. Вимогу про видачу автоматів чоловіки мотивують тим, що ЗС РФ не зможе захистити населений пункт.
ЛАД написав:Да, проблемы появляются, но из этой же статьи видно, что проблемы решаемые. При этом, конечно, сроки могут увеличиться. Но при этом может улучшиться мечтаемое ими "импортозамещение"
Статті вже рік, від турецької компанії є інформація, що вона не порушуватиме міжнародні санкції. На 10 млрд інвестицій капнули відсотки. Всі, хто міг робити "імпортозамещение" вже підтримують наявний парк турбін або роблять чи лагодять двигуни для військових
Hotab написав:detroytred , заяви не потрібно розглядати. Це ще від Арестовича було зрозуміло. Буданова теж не потрібно.) Щось говориться щоб мотивувати бійців (якщо Бахмут не має значення, то чому я маю там помирати?), щось для населення країни, щось для дезінформації ворога. Правда не озвучується ніколи. Про дату (день в день!) виводу рашавійськ з Херсону я вказав за 2-3 тижні (десь є в історії форуму). Це знали всі в командуванні ЗСУ і держави. Навіть графік виходу кожної в/ч ерефії . Але памʼятаєте скільки в інфопростір вкидали про пастку і т.д.? Бо так треба було.
Тобто це була домовленість? Щоб ви правильно розуміли - я не вкладаю в це слово негативного змісту. Я не з тих, хто верещить зараз в інтернетах про "зраду" та "бізнес на крові" стосовно аміакопроводу.
В Міноборони розповіли яка актуальна ситуація зараз у Бахмуті станом на 21 травня. Про це повідомила Заступниця Міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.
За словами Маляр, ворогу не вдалось оточити Бахмут і вони втратили частину панівних висот довкола міста.
«Тобто, просування наших військ у передмісті по флангам, яке і зараз триває, дуже сильно ускладнює ворогу знаходження у Бахмуті.Наші війська взяли місто у напівоточення, що дає нам можливість знищувати ворога. Тому, ворогу, у тій частині міста яку він контролює, доводиться оборонятись», - повідомила Маляр.
ЛАД написав:detroytred Вы за столько лет ещё не поняли, что спорить бесполезно?
До того ж єралашики стають ще смішніші.
Ну що - дочекався коли тільки загальновизнаний совок на цих сторінках почав тебе підтримувати? А що там народна мудрість Скажи мені хто твій друг - і я скажу хто ти... Отже група підтримки совок - значить ти ???? сам догадаєшся? чи підказати?
Denik написав:.............. рашисти погано розуміють стратегічні питання. В цьому році йде падіння доходів бюджету на 22%. При цьому десь зараз орки вже досягли дна артилерійських складів. Ще через деякий період вони вигрібуть всю техніку зі складів, включаючи Т-62, БМП-1 та МТЛБ. І нові ОБТ та ББМ доведеться виробляти з 0. Приколи ще можуть статися з авіатехнікою - може бути вичерпаний ресурс літаків або двигунів. А ще не слід забувати, що росія зараз фінснсує білорусь, абхазію, південну осетію, сирію а також частково Туреччину. І знову ж таки тут розмова про території. Території - це для піпла, який хаває. У військових розмова завжди про неприйнятні втрати для супротивника. Так от орки фінансово вже не тягнуть війну в поточному темпі. А через фінансовий крах супротивника можна досягти головного - зміни політичного режиму.
Можно уточнить, когда, по Вашему мнению, всё это произойдёт? Сколько лет, по-вашему, ещё продлится война? Если на первые 2 вопроса сроки больше года (2?), что будет с Украиной, если война ещё столько продлится?
я гадаю, буде більш-менш зрозуміла ситуація восени. а до осені Україна втримається
Starikan написав:Тобто це була домовленість? Щоб ви правильно розуміли - я не вкладаю в це слово негативного змісту. Я не з тих, хто верещить зараз в інтернетах про "зраду" та "бізнес на крові" стосовно аміакопроводу.
Это было отступление на более выгодные рубежи (без сарказма), ибо похоронить орковскую группировку на правом берегу Днепра вместе с техникой было бы сильно жирно даже для "второй армии мира".
Повернемось до мого опису структури суспільства ( за валютної гілки на правах вихідного дня) Отже є Творці Копіпастери Виконавці Дотаційні
Якщо дати волю диктатору( тобто тому хто має ідеологію і цю ідеологію вважає вищою над потребами суспільства ) то виходить наступне Диктатор вказує кому і що робити. Копіпастерам стає гірше - бо замість вільного вибору вони змушені виконувати ідеологічні захцянки Виконавцям гірше - бо менше копіпастерів створює щось своє і їм ніде працювати Найкраще стає дотаційним - бо диктатор не може правити тільки від свого імені, а тому все насилля в нього від імені народу( тобто томго найбіднішого шару населення, якому треба відносно менше дати щоб він був щасливим)
А якщо демократичне? Творці творять все що хочуть Копіпастери не мають ідеологічних рамок обмежень і тому створюють нові робочі місця вибираючи з більшої кількості варіантів які створили творці Виконавці отримують більшу зарплату , бо їх не вистарчає.. Програють тільки дотаційні, бо розрив між ними і виконавцями(не говорячи вже про копіпастерів і творців) - катастрофічно збільшується.
Тепер про владу Якщо вважати що влада це окремий орган який самостійно приймає рішення куди йти і що робити...то чим тоді це відрізняється від колективного диктатора?
А може влада це обслуговуюча організація, яка реагує на те що зараз потребує суспільство , а суспільство в свою чергу дає більше ресурсів тим гілкам обслуговуючою структури в якій бачить потребу...
І тепер на останньому прикладі
Чи потрібне суспільству НАБУ яке викриває ГОлову Верховного Суду за хабар з допомогою якого одна група олігархів бореться з іншою групою олігархів? Якщо в суспільства буде можливість вибирати куди спрямувати свої податки - чи профінансує воно такі структури від існування яких суспільству ні жарко ні холодно...
От і виходить Якщо признаємо що влада це найнята обслуга - тоді від найнятих не можна вимагати більше ніж їм заплатили Якщо ж визнаємо що влада це надбудова над суспільством - тоді велком в північну корею , совок чи педерацію.. Адже саме там люблять вождів.