Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41914192419341944195 ... 14469>
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 20:49

greenozon написав:

докотився привіт до Лохвиці
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 21:04

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 21:11

freeze написав:
Но контрнаступ просто обязан быть.

Гіркін:
"Військовий злочинець прогнозує, що ЗСУ атакує незабаром, адже зараз у нас "найкращі шанси досягти успіху".

"Кращі ударні частини ЗС РФ – виснажені багатомісячними боями. Запас боєприпасів – мінімальний. Якщо, наприклад, ворог (тобто українська армія – Ред.) обере для атаки Донецький фронт (наприклад – на Маріупольському напрямку) – то його зустрінуть сильно пошарпані і "проріджені" перекидками резервів до Бахмута частини та підрозділи. А якщо він зважиться наступати на Запорізькому фронті, то може не турбуватися за стабільність своєї оборони на Слов'янсько-Краматорському напрямку та під Авдіївкою", — вважає Гіркін-Стрєлков.*
https://tsn.ua/ato/girkin-ne-radiy-vzya ... 33638.html
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 21:35

ЛАД написав:
  Shaman написав:погано буде. хоча як показує цей рік, економіка потроху адаптовується.

але чому Denik пише про Рашу, й я теж. таке враження, що ви не враховуєте, що ми захищаємося, й не від нас залежить, коли закінчиться війна. а рашковани нападають - й ми дивимось, коли в них закінчиться можливість нападати - тільки тоді ми зможемо зайнятися своєю економікою.

чи це такий завуальований натяк, що годі опиратися, фіксуйте як є - бо далі буде гірше. так це чисто рашистський наратив - бо краще за нас розуміють, у якій вони сраці, це їм потрібен перепочинок.

тобто питання дійсно стоїть, яка країна раніше виснажиться - я вірю в Україну. а на яку країну ставите ви, Лад?!

Дуже сподіваюсь, що це не буде війна на виснаження.
За допомогою "партнерів" ми витримаємо і війну на виснаження, але що буде після цього? Багато питань.
Хоча наших "партнерів" війна на виснаження, мабуть, влаштовує. І, можливо, вони саме цього хочуть.
І я вже давно казав, що, можливо, є сенс відмовитися від Донбассу. Можливо, і від Криму. Хоча особисто мені відмова від Криму буде досить болісно.

P.s. І ще одне питання, яке я вже багато разів задавав.
Якщо всі такі патріоти і нам перепочинок не потрібен, то чому такі проблеми з мобілізацією і Успіх не може дочекатися заміни. При тому, шо на форумі і в тилу достатньо людей, які дуже красиво говорять.

P.p.s. І ще одно. Ваше питання звучить як обвинувачення. Я б теж міг знайти привід, шоб Вас звинуватити, але я ж того не роблю.

питання втрат дуже чуттєве, чому на ньому ворог намагається спекулювати. наприклад, а якби відразу здалися - взагалі не було б втрат. але за такі ідеї карають у будь-якій країні, а в такій чудовій країні, як СРСР, просто ставили до стіночки. й в нашому випадку, як показала та ж Буча, військових втрат було б менше, а от серед цивільного населення - більше. а враховуючи плани расеян по знищенню активних українців, нас чекала справжня різанина - й це не перебільшення, на їх каналах це ж прямим текстом говорять.

що хочуть наші партнери - це відомо лише їм. ви повторюєте знову рашистські наративи - до останнього українця. я думаю, їм потрібно значно послабити Рашу, але у них арсенал набагато більший, ніж військовий. то ж вони досягнуть цього й без війни, яка несе певні ризики.

Крим з точки зору економіки - не дуже важливий. а з точки зору загроз, як виявилось - дуже. по-друге, залишити Крим в Раші - це приректи цілий народ на повільний геноцид, де будь-який активний кримський татарин може присісти на 15-20 років тільки за те, що кримський татарин - ви ж чули про ці посадки?

з приводу домовитись - знову питаю, про що ви бачите домовитись, якщо через 10 років Раша знову нападе? ну про що можна домовитись - нападіть через 15 років? ви думаєте економіка буде розвиватись в таких умовах, ні все одно не буде - всі будуть чекати нової війни.

я припускаю ситуацію, що наступ виявиться надто важким з точки зору втрат, й лінія фронту десь зупиниться. ось тоді ситуація може замерзнути, й треба з цим якось жити. але без домовленостей, бо інакше ми будемо тримати своє слово, а Раша - все одно ні. й санкції послабляти не можна. а там подивимось. але це песимістичний сценарій, а я оптиміст й правда на нашому боці 8)

а з приводу звинувачень - ви повторюєте ворожі нісенітниці, а потім - а чому мене звинувачують? якщо щось крякає як качка та плаває як качка...
не робите, бо привід доведеться вигадувати ;)
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 22 тра, 2023 21:54, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 21:44

andrijk777 написав:Ми з Shaman вже сперечались на рахунок цього і знаєте що він сказав? Що дефіцит зовнішньої торгівлі це позитив!!! А ви тут про якесь банкротство говорите. :D
А якщо серйозно то дефіцит зовнішньої торгівлі це мінус, але точно не банкротство. Це поки що критично тільки для США. І то тільки тому що у них нереально великий борг + долар світова валюта.

наведіть, де я казав таке про дефіцит.
чи відразу визнайте, що переплутав, малося на увазі інше.

але не зробите на першого, ні другого - бо демагог, якщо не сказати гірше.

а про США - все навпаки. їх торговий дефіцит - це механізм насичувати грошима світову економіку. великий борг - великий дефіцит - саме так цей механізм й працює
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 22:36

Denik написав:
  ЛАД написав:Вы взяли худший результат за 12 лет.

2022 рік це і є нова реальність. Енергетична криза, дорога сировина. А з Тойот потрібні тільки пікапи, ще Мітсубісі Л200 нічого.
Та можна по новому на торгову марку Ісудзу подивитися. Але є вони масово скуповуються сильно не нові...))))

Полнейший бред!
Вся Америка ездит на японцах и корейцах. Тойоты, хонды, Мазды, Киа, Хюндаи.
Строительная техника - японская.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 22:53

sashaqbl написав:..............
Я вам дам одну відповідь. Проблема не тільки(і не стільки) у військоматах чи тих, хто косить. Проблема ще й в навчальних центрах. Вони, м'яко кажучи, слабо справляються з потоком мобілізованих навіть зараз. Чи може ви й Лад вважаєте, що варто відправляти на фронт ненавчених, як і 15 місяців тому?

Не вважаю. Не знаю, откуда могло взяться такое предположение.
Но о работе учебных центров ничего сказать не могу - не знаю. Расскажите, будет интересно. Если действительно слабо справляются на 2-ом году войны. то это очень плохо.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 22 тра, 2023 22:54, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4857 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 23:14

Denik написав:
  ЛАД написав:Вы взяли худший результат за 12 лет.

2022 рік це і є нова реальність. Енергетична криза, дорога сировина. А з Тойот потрібні тільки пікапи, ще Мітсубісі Л200 нічого.
Та можна по новому на торгову марку Ісудзу подивитися. Але є вони масово скуповуються сильно не нові...))))

Власне це поширюється і на країни, що розвиваются (бо гроші пішли на дорогу їжу та енергію) - там куплятимуть б/в тачки з Європи та бітки з США, а не нові Тойоти.

В принципе Starikan уже ответил.
Добавлю.
Такая же "нова реальність" в смысле большого торгового дефицита была в 2012-2014. Была. И прошла.
И "енергетична криза" тоже уже была. Причём, не в Германии, а во всём мире. И не один раз. Сильнее всего в 1973 и 1979. Достаточно быстро ситуация устаканивалась.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 23 тра, 2023 00:17, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 23:47

Цікаво, почім завтра квартири у столиці БНР Білгороді ?
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 00:32

Shaman написав:
  ЛАД написав:............
Дуже сподіваюсь, що це не буде війна на виснаження.
За допомогою "партнерів" ми витримаємо і війну на виснаження, але що буде після цього? Багато питань.
Хоча наших "партнерів" війна на виснаження, мабуть, влаштовує. І, можливо, вони саме цього хочуть.
І я вже давно казав, що, можливо, є сенс відмовитися від Донбассу. Можливо, і від Криму. Хоча особисто мені відмова від Криму буде досить болісно.

P.s. І ще одне питання, яке я вже багато разів задавав.
Якщо всі такі патріоти і нам перепочинок не потрібен, то чому такі проблеми з мобілізацією і Успіх не може дочекатися заміни. При тому, шо на форумі і в тилу достатньо людей, які дуже красиво говорять.

P.p.s. І ще одно. Ваше питання звучить як обвинувачення. Я б теж міг знайти привід, шоб Вас звинуватити, але я ж того не роблю.

питання втрат дуже чуттєве, чому на ньому ворог намагається спекулювати. наприклад, а якби відразу здалися - взагалі не було б втрат. але за такі ідеї карають у будь-якій країні, а в такій чудовій країні, як СРСР, просто ставили до стіночки. й в нашому випадку, як показала та ж Буча, військових втрат було б менше, а от серед цивільного населення - більше. а враховуючи плани расеян по знищенню активних українців, нас чекала справжня різанина - й це не перебільшення, на їх каналах це ж прямим текстом говорять.

Я говорю не только о людских потерях, хотя они очень болезненны.

що хочуть наші партнери - це відомо лише їм. ви повторюєте знову рашистські наративи - до останнього українця. я думаю, їм потрібно значно послабити Рашу, але у них арсенал набагато більший, ніж військовий. то ж вони досягнуть цього й без війни, яка несе певні ризики.

Сражаться это наш выбор. И они, очень похоже, не рассчитывали/не надеялись на такое наше сопротивление.
Возможно, они и досягли бы без войны. Но неизвестно, сколько времени это заняло бы. Отказ от росс. нефти и газа так быстро точно бы не произошёл.
Но если война уже случилась и мы готовы и хотим воевать, то почему бы не воспользоваться. И в этом случае для них выгоднее война на истощение России. То, что это война на истощение и для нас - для них издержки производства. Отчасти поэтому нам дают вооружения постепенно. Что из сегодняшних поставок нам не могли дать раньше? Они произвели новые изделия для нас? Нет. Дают со складов.
Большое спасибо им за помощь, но помогают нам не из моральных соображений.
Из моральных соображений они вполне могли предотвратить войну, а не предупреждать нас об угрозе. Если бы они приняли решение о поставках оружия (и объявили о нём), строго предупредили Путина о последствиях и о поддержке Украины, то, вполне вероятно, война бы и не началась.
РФ, конечно, много врёт, но не все росс. утверждения ложны. В любой лжи есть доля правды.

Крим з точки зору економіки - не дуже важливий. а з точки зору загроз, як виявилось - дуже. по-друге, залишити Крим в Раші - це приректи цілий народ на повільний геноцид, де будь-який активний кримський татарин може присісти на 15-20 років тільки за те, що кримський татарин - ви ж чули про ці посадки?

"з точки зору загроз" важны и Белгород, и Курск, и Брянск, и Ростов, и Беларусь.
Вывод? Будем их отвоёвывать? Тогда опасными станут Воронеж, Орёл, Краснодар...
Цепочка бесконечна.
Кримського татарина никто не сажает только за то, что он крымский татарин. Сажают за деятельность, направленную против РФ. Точно так же у нас посадят человека (любой национальности) за антиукраинские выступления.

з приводу домовитись - знову питаю, про що ви бачите домовитись, якщо через 10 років Раша знову нападе? ну про що можна домовитись - нападіть через 15 років? ви думаєте економіка буде розвиватись в таких умовах, ні все одно не буде - всі будуть чекати нової війни.

Здесь часто вспоминают Израиль.
Как он живёт практически в условиях войны и постоянной угрозы настоящей войны уже 70 с лишним лет? И пытается договориться с теми, кто прямо призывает "сбросить в море". И вполне прилично развиваются.

я припускаю ситуацію, що наступ виявиться надто важким з точки зору втрат, й лінія фронту десь зупиниться. ось тоді ситуація може замерзнути, й треба з цим якось жити. але без домовленостей, бо інакше ми будемо тримати своє слово, а Раша - все одно ні. й санкції послабляти не можна. а там подивимось. але це песимістичний сценарій, а я оптиміст й правда на нашому боці 8)

Так я и говорю о ситуации, если наступление не удастся, не хватит сил, вооружений и ситуация останется замороженной как уже полгода.
Прочитайте мои посты viewtopic.php?p=5579750#p5579750 и viewtopic.php?p=5579754#p5579754. И о корейской войне.
Надеюсь, поймёте, о чём я говорю.

а з приводу звинувачень - ви повторюєте ворожі нісенітниці, а потім - а чому мене звинувачують? якщо щось крякає як качка та плаває як качка...
не робите, бо привід доведеться вигадувати ;)

Вы знаете, тут есть несколько... персонажей, для которых "совок" это самое страшное ругательство. И они очень любят клеить ярлыки. У нас с ними давние "отношения" ещё с политветки. Между прочим, тогда Будивельник в дискуссии со мной признал, что его взгляды соответствуют социал-дарвинизму или даже социал-фашизму.
Но Вы знаете, если меня будут называть совком за то, что я не готов огульно хаять Союз просто потому, что это Союз, и признать, что советские воины (в т.ч. и украинцы) не освобождали Украине, а явились оккупантами, причём не лучшими нацистов, то я лучше буду совком, чем дураком и подлецом.
А Вы постарайтесь разобраться, где "ворожі нісенітниці", а где любовь и забота об Украине. И не разбрасывайтесь такими обвинениями, а попробуйте доказать, где я не прав.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 41914192419341944195 ... 14469>
Форум:
+ Додати
    тему