Обычно всех раздражают темы, когда чел. не участвует в данном процессе. Поэтому такие люди всегда всем не довольны, но своих у них предложений нет.
Я думаю те кто вчера был против грн дело на днях увидим их сообщения - куда вложиться под 20% и выше.
|
|
Обычно всех раздражают темы, когда чел. не участвует в данном процессе. Поэтому такие люди всегда всем не довольны, но своих у них предложений нет. Я думаю те кто вчера был против грн дело на днях увидим их сообщения - куда вложиться под 20% и выше.
Просто факт. Сьогодні в Запоріжжі курс покупки в окремих обмінниках по обіді був USD 37,53. Щоб отримати 100000 треба здати 2665 USD. Розмістивши гривню на конверт в акорді вийшло 2703,44. 2703,44-2665=38.44 USD + кілька гривень здачі. Сьогодні по обіді в Запоріжжі курс покупки євро досягав 40,82. Щоб отримати 100000 треба здати 2450 EUR. В Раді за ці кошти можна було відкрити конверт на суму 2478,31 EUR. Тобто вихлоп 28,31 EUR. Отже "в лучшем случае доход 10 баксов" - це як в більшості випадків відверта маячня. Людям з не дуже великими статками та не великого розуму просто неможливо второпати що оці постійні метання з переведенням усіх наявних коштів з однієї валюти в іншу і назад це по суті метання Промокашки в "Місці зустрічі змінити не можна". Так це нормальна тактика для власника ну нехай кількох десятків тисяч в валюті. Люди достатньо забезпечені не стануть так поводитись. Маючи капітал у валюті - достатній для життя, плюс постійний кешфлоу - немає сенсу так ризикувати своїм капіталом обертаючи його в ризикові активи на кшталт гривневих депозитів. Достатня кількість активів у легко конвертованій формі навіть із ростом цін у валюті дасть змогу їх власнику почувати себе комфортно та не бути підтвердженим стресам коливань таких волантильних валют як гривня. Їх дії - це просто інша тактика. Менш ризикова, але яка має право на існування наряду з іншими тактиками (у тому числі "Промокашки"). Втім подібна поведінка вже навіть не зовсім і тактика, а якщо на те ваша ласка - більше стиль життя. Бути "промокашкою", трубити на кожному куті який ти молодець зі своїми 27-37-47... тисячами доларів такі люди точно не будуть. Як і агресивно та набридливо повчати інших як їм поводитись з власними фінансами. Навіщо? Насолода життям (нехай і в умовах війни) набагато важливіша ніж розведення постійних чвар на форумі. Ні на що не претендую. Просто така моя думка, яку нікому не нав'язую. Проезжал сегодня мимо обменников светилось 37,35, Если смотреть на минфине, то там светилось 37,50. Поэтому 37,53, может где то и был но на крупном опте и то максим. 30 мин. А вы пишите про 2700 - это не опт.
Я предлагаю не чернуху, а реально законные депозиты в грн, которые приносят сегодня прибыль. А вам если не нравится, то поставьте меня в список (чёрный) и не пишите бред про 37,53. Я уж точно знаю курсы опта у менял.
Re: Клуб 100К - Теребенькибачу що з написаного по суті не зрозуміли нічого
Сьогодні роздріб стояв 37,52/37,58. Наразі 37,50/37,65. Кам'янське, центральна площа. Привіт вам і вашим мінялам. До речі, що саме там "світилось"? Заборонені табло?
Хорошо пусть даже будет 37,5 И далее и вложиться по 37,2??? Доход не 10 баксов на 2700, а целых 20, но пусть даже 30 за три мес. и то по 37 всего пару банков работает по этому курсу. Чудо заработок... Но, может кому то от скуки делать нечего и он так делает.
Когда нет др. альтернатив, то тогда крутите карусель. Главное не запутаться в банках и не вложиться по 37,6 Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Чет 25 тра, 2023 06:56, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||