А что Белгород уже освободили? Я что-то пропустил?

|
|
![]() Це вже така політика... Що навіть Швець боїться називати речі своїми іменами... Да навіть один єдиний можливий варіант хоча б назвати. В нього "невідомі" і "чомусь" прийняли рішення на операцію... Йому легше припустити, що це фсб-ні проіскі. Цирк, одним словом, да й годі. А якщо Швець очкує, то куди нам, пересічним, про це обговорювати))) Таємниця. Полішинеля.
![]() Збагнути незбагненне!©Я тобі більше скажу - тут от в нас скидають ... картинки, де на мапі ЧІТКО показано, СКІЛЬКИ ШТУК(!!!), "малий/великий" БПЛА, в якому райончику/біля якого села/поля кружляє... і з якого напрямку вилетів(-ли)!!! І це все показують(їхні польоти/кружляння) над правим берегом!!! І так, їх трохи збивають... - але! Але, таке враження, що вони сміливо собі літають, бо наче знають(?) що їх рідко можуть збити??? Єдине "виправдання", чому їх масово не збивають - це можливо, що ці БПЛА переважно тримаються на висоті ~4км і їх не можна побачити неозброєним оком/мало маємо такої техніки, щоб їх дістати на такій висоті! Інших виправдань - чому вони так масово/сміливо літають, а їх лиш мінімум збивають - я не можу придумати! Тож - тут з дронами годі справитись, а ти кажеш про літакииииии..... ![]() ![]() Черга)) Не з того боку. Поки вирішили з ракетами. Нехай і через захист. Потім літаки. І тільки тоді мабуть антидрони, кулемети, міномети. На Вашому рівні теж вже було. Джевеліни, стінгери тощо. А ще танки. І гріх жалітися наче, але ж кожен зайвий навіть день це втрати... Життів, здоров'я, часу, майна.
![]()
![]() Може через 2р. і таку зброю дадуть в достатній кількості)))Я давно казав - що для БПЛА потрібна така зброя типу "стінгера", але значно дешевша!
Тобто, щоб дешевий "аналог стінгера" - ставиш собі на плече, водиш прицілом в напрямку неба... і коли БПЛА попадає на екран(чи по теплу його приціл ловить, чи ще в якийсь спосіб фіксує об'єкт) - випускається самонавідна маленька рекета(розміром з качан кукурудзи) і влучає в БПЛА на відстані 4км!👍 Тож, поставивши вздовж берега річки по воїну в кущах з такою дешевшою зброєю з розрахунком 1 на 1км - то думаю, велика рідкість була б, щоб до нас залетіло хоч щось... (а не літали б, наприклад, ланцети - "як в себе вдома"!) Наче все просто... - наче це не щось дорогуще, як літаки ф-16))... Але чомусь - маємо те, що маємо... п.с. До прикладу, то позавчора, щось в один момент в небі кружляло 7(сім) шт.!!! ворожих БПЛА в радіусі/квадраті 25-30км ![]() При нанесении ударов из с300 и с400 нет возможности предупредить заранее. То есть по факту у вас нет выбора спускаться в укрытие или нет. Боевая часть с300 и условной баллистической ракеты типа Искандера отличается в разы, точно так же как и последствия прилётов. Поверьте, сегодня в укрытие спустилось около 150-200 человек из близлежащих домов, тк когда над вами ПВО сбивает баллистические ракеты немного сжимается даже у самых брутальных.. Спускаться ли в укрытие дело каждого, многое зависит от того где вы живёт, в каком доме вы живёте и тд. Но есть один факт, если вас предупредили о возможном ракетном обстреле, а вы прогнорировали это предупреждение, тогда вы полностью несёте ответственность за себя и за свою семью ![]() detroytred
Не вижу в наших новостях (тут, правда о дронах, но в Хмельницком были ракеты):
![]() Цікаво - кому/чому/для чого потрібна "затяжна війна"?Був минулого літа "стінгерист" з нами щось 1,5міс - так і ні разу не вистрелив)) Ніхто не жаліється)) Просто йде "констатація фактів" ![]() Але ж Ви і самі правильно підмітили - що кожен день - це втрати! ![]() Конспірологи вони такі… Чим менше знань, тим більші конспіросамонавідна, це коли у неї щось є, щоб навестись і супроводжувати ціль до моменту влучання. А отже це:
- головка самонаведення. Очевидно теплова, яка ж іще? - якщо головка теплова, то очевидно охолодження для неї (рідкий азот?) - обчислювальний блок - рульові поверхні (рулі) , які приводяться в рух від електричних моторчиків, які отримують команди з обчислювального блоку - якщо є моторчики, то має бути живлення (акумулятор) - реактивний двигун, який рухає ракету - бойова частина (вибухівка і вражаючі елементи) А тепер починаємо це все запихувати в качан капусти. І це добре, якщо там є достатній тепловий слід у БПЛА, а не електричний він і тому теплова ГСН його не побачить. Можна продовжувати поки що фантазувати про рл-помітність невеликого бпла з композитних матеріалів. Востаннє редагувалось Hotab в Пон 29 тра, 2023 15:51, всього редагувалось 1 раз.
|
|