| 

|   | Еміграція, заробітчанство | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Сер 31 тра, 2023 16:28 

Hotab написав:  fler написав: В Украину думает возвращаться?
 Може повернеться сюди кодити, якщо не знайдеться сміливця взяти з трьома . Симпатична.   
 Чому б ні? Катчер же одружився з Демі Мур    Якщо вона такого типу "акула", то знайдеться сміливець. Шкода, якщо жінки з дітьми не вертатимуться в Україну. Втрачатиметься генофонд. 

fler

Повідомлень: 5927З нами з: 07.08.09Подякував: 1213 раз.Подякували: 1338 раз. 

Профіль

Додано: Сер 31 тра, 2023 18:05 

fler написав:  Hotab написав:  fler написав: В Украину думает возвращаться?
 Може повернеться сюди кодити, якщо не знайдеться сміливця взяти з трьома . Симпатична.   
 Чому б ні? Катчер же одружився з Демі Мур    Якщо вона такого типу "акула", то знайдеться сміливець. Шкода, якщо жінки з дітьми не вертатимуться в Україну. Втрачатиметься генофонд.
 Все може бути . Я на такі речі боюсь підписуватись)) 

Hotab

Повідомлень: 16975З нами з: 15.02.09Подякував: 398 раз.Подякували: 2527 раз. 

Профіль

5

4

4

Додано: Сер 31 тра, 2023 18:27 

airmax78 написав: Їхав сьогодні на потязі пізніше ніж зазвичай. В вагоні одні араби. Сирійці чи ще хтось. Мами з мінімум 2-3 дітьми. Я не розумію як вони сюди потрапили, але розумію, що якщо їх тут залишили (а вони виглядають на фоні австрійців як щось взагалі інородне), то, мабуть, тих хто приїхав з України і захоче залишитись - залишать без питань. Хоча українській державі й потрібно зробити все щоб цього не допустити.
 Нарешті. Так тримати! 

adeges

Повідомлень: 4573З нами з: 14.03.06Подякував: 433 раз.Подякували: 1066 раз. 

Профіль

Додано: Сер 31 тра, 2023 19:53 

Shaman написав:  rjkz написав:  flyman написав: аутсорс не чули? десь (де розробники ПЗ задорого) кількість вакансій зменшується, а десь (де розробники ПЗ задешево) вакансій прибуває.
 Так я про это и говорю. Если чувак в Канаде готов работать по украинским ценникам - флаг в руки и электричку навстречу. Что-то не вижу в своем знакомом после примерно 200 куе в год желания идти на украинские деньжищи.
 а як же будь-яка праця поважається?    а чому з України є сенс все кидати й їхати?   
 В смысле? Человек,  да, попал под сокращение. Но это значит, что надо все бросать и ехать в воюющую страну с отсутствующими в американском понимании медицине и образовании (у него 2-е детей, учатся в частных щколах, по 30 куе в год на каждого). Ему проще найти работу с меньшим ценником в США или сменить профессию. У него с этим все в порядке - когда приехал кем только не работал. И короны на голове не носит  - "я то делать не буду, я это делать не буду". Кроме того, у него до конца мая идет зарплата в 100%, а потом может получать полгода анэмплоймент (могу ошибаться, но это около 80% от зп). Кроме того, у него есть опыт на фондовом рынке и акции "родного " МСофт. И жена работает. 42,5 бакса в час, что скромно, но с голоду не умрут. 

rjkz

Повідомлень: 17977З нами з: 31.01.12Подякував: 8765 раз.Подякували: 5532 раз. 

Профіль

11

6

7

Додано: Сер 31 тра, 2023 21:23  У мене жінка вагітна - відправлю її невдовзі в Канаду з тещею на пологи. Дитина має отримати канадське громадянство. Патріотизм то добре, але Канада - то друга Україна. Треба було і першій так майбутньє забезпечити. 

Zebra

ЗаблокованийПовідомлень: 12508З нами з: 21.09.12Подякував: 1885 раз.Подякували: 2675 раз. 

Профіль

2

Додано: Сер 31 тра, 2023 21:35 

Zebra написав: У мене жінка вагітна - відправлю її невдовзі в Канаду з тещею на пологи. Дитина має отримати канадське громадянство. Патріотизм то добре, але Канада - то друга Україна. Треба було і першій так майбутньє забезпечити.
 Чому не в США? Для чого зайві ходи? 

flyman

Повідомлень: 41349З нами з: 09.03.14Подякував: 1618 раз.Подякували: 2867 раз. 

Профіль

1

3

Додано: Сер 31 тра, 2023 21:37 

flyman написав:  Zebra написав: У мене жінка вагітна - відправлю її невдовзі в Канаду з тещею на пологи. Дитина має отримати канадське громадянство. Патріотизм то добре, але Канада - то друга Україна. Треба було і першій так майбутньє забезпечити.
 В Канаді громадянство по праву землі (народження), в США та Европі вже такого нема. 

Zebra

ЗаблокованийПовідомлень: 12508З нами з: 21.09.12Подякував: 1885 раз.Подякували: 2675 раз. 

Профіль

2

Додано: Сер 31 тра, 2023 21:39 

Zebra написав:  flyman написав:  Zebra написав: У мене жінка вагітна - відправлю її невдовзі в Канаду з тещею на пологи. Дитина має отримати канадське громадянство. Патріотизм то добре, але Канада - то друга Україна. Треба було і першій так майбутньє забезпечити.
 В Канаді громадянство по праву землі (народження), в США та Европі вже такого нема.
 Хіба Трамп відмінив то право? P.S. В мене в браузері топ новина (Раскольніков наоборот)Young couple shot dead by their landlord over alleged tenant dispute, police say 
 A young couple who were living together have been shot dead by their landlord following a dispute with the man who was 30 years their elder, police say.

Police in Hamilton, Canada, initially received a call at approximately 5:40 p.m. on Saturday evening and responded to a residence on Jones Road in Stoney Creek, Ontario -- located 45 miles south of Toronto.
 Востаннє редагувалось flyman  в Сер 31 тра, 2023 21:49, всього редагувалось 1 раз.

flyman

Повідомлень: 41349З нами з: 09.03.14Подякував: 1618 раз.Подякували: 2867 раз. 

Профіль

1

3

Додано: Сер 31 тра, 2023 21:48 

flyman написав: Хіба Трамп відмінив то право?
 Може і не відмінив, скоріше ще від штату залежить. В усякому разі, в Канаду виїхало багато знайомих людей, туди зараз потрапити не важко. 

Zebra

Профіль

2

Додано: Сер 31 тра, 2023 21:54 

Zebra написав:  flyman написав: Хіба Трамп відмінив то право?
 Може і не відмінив, скоріше ще від штату залежить. В усякому разі, в Канаду виїхало багато знайомих людей, туди зараз потрапити не важко.
 не залежить від штату. трамп вчора чи сьогодні пообіцяв це скасувати в перший свій день у статусі президента США 

adeges

Повідомлень: 4573З нами з: 14.03.06Подякував: 433 раз.Подякували: 1066 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |  
                        |  |  |