Banderlog написав:ну мож послушних трохи й припугнули , але аватарів просто не беруть в район виконання. Сидять бухають в тилу в палатках зі зброєю. Їх виводять поза штат й стараються спіхнуть одне одному. )
Останнє речення ☝️ - то в нас теж так)) А от все решта... Послушних "припугують"... - але, так як ми вже 16й місяць на фронті і вже всі(крім декілька нових) - "терті калачі" то ми НЕ даємось, щоб нам "сіли на голову"! Ми - відкритим текстом кажемо, що ми теж маємо що і як написати в рапорті на начальство і + додаємо, що - "краще вже відсидіти 3-5р у в'язниці, ніж ТУПО вмерти від ДУРНОГО наказу!" Тож, покищо "взаємна любов")) - бо вони добре знають, що ми теж багато чого знаємо і можемо зробити... чим потягнемо і їх на дно, якщо нас "будуть топити"
п.с. А деяких аватарів - спецом відсилають на вогневу(типу як "покарання" ) щоб робили "інженерні роботи", чи охороняли...
Успіх Во! Порядний солдат да ще й виконуючий завдання -- завжди в ціні. І нехай він хоче, що хоче)) В кожного свої маленькі забаганки. Справі та іншим не шибко вони й заважають.
В принципі, якщо це потрібно-необхідно-вимагають, то яка різниця бійцю чим займатись в загальній справі підрозділу? Можна й формуляри заповнювати в якості періодично зміни роботи, ніж кабанів тягати.
Тут важливіше інше -- відповідати хто буде за заповнення-то? Щоб не вийшло потім раптом: комбат - а я при чому-то? Це боєць якогось біса сам щось накропав. Бо зтикався з подібним -- комбриг на повному серйозі (не десь, а в суді!!!) заявив -- да мало що там в мене на столі лежить, я підписав, що мені приніс; питайте з нього. І, уявить, прокатило.
Успіх написав:Людина без ВО і всього лиш з 9ма класами сільської школи)) вже повним ходом веде всі папери: - записує майже всі журнали - всі формуляри - всі путівки(про отримання дизпалива і бензини... і веде їх витрати)
Хіба для ведення журналів потрібна ВО?
Там багато чого "цікавого"... - я ж не можу написати Але, навіть, банальна довіра таких СЕРЙОЗНИХ речей(списання ДП, та й інші речі про БМ) - ну не простого ж солдата ознайомлювати з таким...?
detroytred написав:Порядний солдат да ще й виконуючий завдання -- завжди в ціні
В нас тут з усіх порядних стараються зробити "універсальних солдат"))
detroytred написав:В принципі, якщо це потрібно-необхідно-вимагають, то яка різниця бійцю чим займатись в загальній справі підрозділу? Можна й формуляри заповнювати в якості періодично зміни роботи, ніж кабанів тягати
Воно то так - але сенс? "Універсального бійця" будуть частіше напрягати/давати завдання, ніж аватару/напіваватару
detroytred написав:Тут важливіше інше -- відповідати хто буде за заповнення-то? Щоб не вийшло потім раптом: комбат - а я при чому-то? Це боєць якогось біса сам щось накропав. Бо зтикався з подібним -- комбриг на повному серйозі (не десь, а в суді!!!) заявив -- да мало що там в мене на столі лежить, я підписав, що мені приніс; питайте з нього. І, уявить, прокатило.
Те що "прокатило" тому комбатові☝️ - ні ху-ху собі?!👀 Тому, якби натякаю, що такі СЕРЙОЗНІ речі доручили простому солдату без ВО! А тут бачу не всі розуміють про "просто робити записи в журналі" і " займатись СЕРЙОЗНИМИ/ВІДПОВІДАЛЬНИМИ речами, з яких в більшості, простий солдат не має і ЗЕЛЕНОГО ПОНЯТТЯ!!!"
detroytred написав:Тут важливіше інше -- відповідати хто буде за заповнення-то?
Тому солдату, про якого йде мова і якого тут "ніхто не знає")) - твердо запевнили, що відповідальність вся лежить на комбатові! + що жодних своїх підписів той солдат ніде не робить + той солдат дуже надіється, що скоро(може за місяць) пришлють вже нарешті офіцера, який візьме на себе всю цю писанину!)))
п.с. Доречі, якщо б отак всю-всю ту писанину зібрати докупи і почати заповнювати/рахувати(а там калькулятором наклацатись треба ого-го, + згадувати де/куди яка БМ і не тільки вона - їздила/не їздила, ламалась/не ламалась і т.д. і т.п.) - то це все зайняло б десь днів 4-5, якщо працювати 8год/день
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 15 чер, 2023 12:24, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:По Делимханову согласен с whois2010. Не така велика цяця, чтобы по его поводу запускать фейки и так уж радоваться. А 200 убитых при артобстреле... Больше похоже на сказку.
один з найближчих людей Кадирова - публічна фігура. але відомий такими речами - опонентам часто обіцяє різати голови. до речі в розшуку Інтерполу - чого б це?
200 загиблих - схоже забагато. а от втрати Україною 15 відсотків від поставленої техніки - це дуже вірогідно, ніхто не сперечається
Я приводил гораздо меньшие цифры. .......... В итоге ссылка на статью https://www.bbc.com/russian/features-65884297 осталась, а цитаты удалены. Там была и цитата о численности армии - без прямой цифры, косвенно.
Кстати, ссылка на потери Украины по данным ORYX - https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a ... inian.html. Согласно их данным наши потери - 16 БМП М2А2 Bradley, из них 5 уничтожено, остальные 11 повреждены и брошены; 1 Леопард 2А4 уничтожен и 3 Leopard 2A6, из кот. 1 уничтожен и 2 брошены.
В отому законі про посилення покарання впустили головне -- відповідальність командирів, начальників.
От тоді вони особисто були більш зацікавлені, щоб у бійця, підрозділу було все для виконання наказу, завдання. А так -- відмовився, не виконав, то й сам відповідай. "Що тобі не вистачає?! автомат є, бронежилет є?!" То й вперед.
detroytred написав:Тут важливіше інше -- відповідати хто буде за заповнення-то?
Тому солдату, про якого йде мова і якого тут "ніхто не знає")) - твердо запевнили, що відповідальність вся лежить на комбатові! + що жодних своїх підписів той солдат ніде не робить + той солдат дуже надіється, що скоро(може за місяць) пришлють вже нарешті офіцера, який візьме на себе всю цю писанину!)))
п.с. Доречі, якщо б отак всю-всю ту писанину зібрати докупи і почати заповнювати/рахувати(а там калькулятором наклацатись треба ого-го, + згадувати де/куди яка БМ і не тільки вона - їздила/не їздила, ламалась/не ламалась і т.д. і т.п.) - то це все зайняло б десь днів 4-5, якщо працювати 8год/день