|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 15 чер, 2023 12:42
flyman написав: хай ШІ то робе
У ШІ смекалки нема)) Як при відсутності даних заповнити усе. Да ще й отримати остаточний результат не такий, як виходить з того, що є, а такий, як треба.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 чер, 2023 12:43
Banderlog написав: ЛАД написав:Из второго: І ще додам, що той закон, який всі кляли (про посилення відповідальності військових за невиконання наказу — ред), працює. У нас у батальйоні двох панікерів відправили в дисбат (дисциплінарний батальйон) — і все. Охочих казати: “Я їбав, я не піду”, не стало.
А сколько было вони по поводу этого закона.
ну мож послушних трохи й припугнули , але аватарів просто не беруть в район виконання. Сидять бухають в тилу в палатках зі зброєю. Їх виводять поза штат й стараються спіхнуть одне одному. )
А так, как там написано: "двох панікерів відправили в дисбат",- не пробовали?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4857 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 15 чер, 2023 12:46
flyman написав: Успіх написав: detroytred написав:Тут важливіше інше -- відповідати хто буде за заповнення-то?
Тому солдату, про якого йде мова і якого тут "ніхто не знає")) - твердо запевнили, що відповідальність вся лежить на комбатові! + що жодних своїх підписів той солдат ніде не робить + той солдат дуже надіється, що скоро(може за місяць) пришлють вже нарешті офіцера, який візьме на себе всю цю писанину!))) п.с. Доречі, якщо б отак всю-всю ту писанину зібрати докупи і почати заповнювати/рахувати(а там калькулятором наклацатись треба ого-го, + згадувати де/куди яка БМ і не тільки вона - їздила/не їздила, ламалась/не ламалась і т.д. і т.п.) - то це все зайняло б десь днів 4-5, якщо працювати 8год/день 
оцифрувати і перенисти в Дію, хай ШІ то робе
От бачиш - як тебе тут бракує?)) Ти б це все "забацав на раз-два")) Але все одно, в комп треба вносити кожен раз нові дані/назви селищ і т.д. Тож, максимум, хіба на підрахунках/на калькуляторі час зекономили 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 15 чер, 2023 12:48
ЛАД написав:А так, как там написано: "двох панікерів відправили в дисбат",- не пробовали?
Ви ніколи не пробували? Не знаю, як зараз, але раніш, щоб пристроїти на губу свого порушника треба було калимити начгубу. Дісбат же і овсім мабуть через суд. Ну і зрозуміло через згоду вищестоящого командира. А він скоріше за все відповість -- вирішуй цю свою! проблему сам. На місці.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 чер, 2023 12:51
detroytred написав: flyman написав: хай ШІ то робе
У ШІ смекалки нема)) Як при відсутності даних заповнити усе. Да ще й отримати остаточний результат не такий, як виходить з того, що є, а такий, як треба.
Щось мені це речення нагадало про "списування солярки" "Шашлик... - викинула в пропасть!"© 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 15 чер, 2023 12:53
Успіх Так так і буде. Бо згідно норм та інструкцій хрін вложишся. Прийдеться з своєї кишені додавати.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 чер, 2023 12:59
ЛАД написав:відправили в дисбат
Тут, якби не строкова служба... І, особливо в піхоті(з багатьох джерел чув) - командири, як правило "на рівні" з простими солдатами і своє "я"(що я командир/а ти ніхто) дуже стараються не показувати! А то всі хлопці у постійних стресах/всі на нервах... - і тому командир, який буде занадто вимахуватись - може "випадково і невимушено" пропасти безвісти/загинути, наче, в бою...  Тож там(на нулі) начальство, як правило "сидить і не жужжжить" 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 15 чер, 2023 13:07
ЛАД написав:Только что было 2 прилёта. Очень громко.
По официальным сообщениям работа ПВО. Сбито 2 шахеда. Но непонятно, почему так громко. Из чего стреляли?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 15 чер, 2023 13:09
detroytred написав:Успіх Так так і буде. Бо згідно норм та інструкцій хрін вложишся. Прийдеться з своєї кишені додавати.
Так отож Достатньо того, що ми безперестанку то одну, то другу, то третю і т.д. б/у автівку/пікап ремонтуємо за свій кошт! А ціни на деталі і за роботу/ремонт такі, що водії/побратими(які знаються на ремонтах/на цінах) - аху... дуже дивуються! Кажуть, що за роботу, наче множать ціну на х2, або й х3 А діватись нема куди - треба щоб машини були завжди "на ходу"! п.с. Надіюсь, що непридатний до ВС чоловік однієї форумчанки "не такий" і за ремонт військових автівок бере "по-Божески"? 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 15 чер, 2023 13:09
detroytred написав: ЛАД написав:А так, как там написано: "двох панікерів відправили в дисбат",- не пробовали?
Ви ніколи не пробували? Не знаю, як зараз, але раніш, щоб пристроїти на губу свого порушника треба було калимити начгубу. Дісбат же і овсім мабуть через суд. Ну і зрозуміло через згоду вищестоящого командира. А він скоріше за все відповість -- вирішуй цю свою! проблему сам. На місці.
Я ориентируюсь на то, что написано в заметке по Вашей ссылке. Когда я служил, на губу отправить не было такой проблемой.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-