Успіх Да що Ви пояснюєте?! Якщо відповідальні особи не можуть привести норми розходу палива під реальні умови (або ще якогось інакше законно оформити і забезпечити --- це їх пряма функція по посаді --- забезпечити), то як ще можна зробити-то??? Злочин з їх боку. Халатне виконання обов'язків (по забезпеченню) у воєнний час. Ваші (умовно ваші. Тих, кого зобов'язані були забезпечити)) дії лише наслідок. І обгрунтовані необхідністю вирішення в умовах, яких неповинно бути.
Хай порадять. Ніж когось звинувачувати. По закону -- нема забезпечення, то й чекайте поки з'явиться.
prodigy написав:Натрапив на відео (від "Дождя")...пригадалось "ты помнишь как все начиналось" на жаль не вдалося стати на шлях, котрим пройшли багато колишніх соціалістичних країн-Польща, Чехія, Словаччина ( відмитися від бруду(крові жертв тоталітарного режиму срср) але хочу сказати, что на прикінці 80х саме Пітер-Москва були "хедлайнерами" процесу, може тому що демократична преса спочатку з'явилась саме там. Новини зі столиці шокували майже кожного місяця, а у нас було тихе болото(застой соціалізму), був один журналіст Дерев'янко Борис Федорович ( головний редактор газети «Вечерняя Одесса»), який після подій у 1991 теж почав писати правду про корупцію влади але не довго... https://www.youtube.com/watch?v=-IwpejvdOrE&t=2105s
Отож. А я учора натрапив на повну версію зустрічі пуйла з Юрієм Шевчуком.
І як пуйло сказав (по пам'яті), що да - нема демократичного розвитку, то нема майбутнього в суспільства, країни. Так і зробив.
Slon_Nosov написав:тобі пишуть як воно насправді, а тобі весело? коли в тебе згорає автівка з генераторами і іншими речами купленними власноруч і завдяки волонтерам тебе надовго вистачить
Отож! До речі - більше року тому, ворог поцілив одну нашу автівку, що вона згоріла вщент(добре що хлопці раніше повискакували) А інших декілька автівок(за останні 15міс) - то просто осколками посікло, але відремонтували/і всюди скло замінили...
нехочуть люди правду читати, бо порушиться їхне світоуявлення і спокій, вихід з зони комфорту, а інші скажуть зрада. можу написати вісті с полів, але це не новини з телеграм каналів чи тв...
Slon_Nosov написав:тобі пишуть як воно насправді, а тобі весело? коли в тебе згорає автівка з генераторами і іншими речами купленними власноруч і завдяки волонтерам тебе надовго вистачить
Отож! До речі - більше року тому, ворог поцілив одну нашу автівку, що вона згоріла вщент(добре що хлопці раніше повискакували) А інших декілька автівок(за останні 15міс) - то просто осколками посікло, але відремонтували/і всюди скло замінили...
А чому це ви використовуєте неброньований транспорт на фронті? Слуга Кіріл Тімашенка ж заявляв, що ніззя. Потрібно слухати своїх обранців.
Slon_Nosov написав:нехочуть люди правду читати, ... скажуть зрада. можу написати вісті с полів, але це не новини з телеграм каналів чи тв...
Зараз потрібна лише та правда, яка допоможе виграти війну. Саме таку і пишіть, а іншу - потім, після війни обговоримо. Скиглення та зрада допоможуть? Ні, навпаки. То якого милого тоді скиглити та зрадолюбити?
ЛАД написав:Shaman Вы сами что-то писали насчёт контекста и акцентов. Может, это как раз тот случай? Особенно, по второй Вашей ссылке.
але це не я розставляю, кожен робить свої висновки.
хоча особисто я схильний до цієї позиції. Кличка зняти давно хочуть, але все не вдається. й під час війни потрохи видавлювати опозицію - це теж неправильно.
ми не за те воюємо, щоб в нас з'явився свій команданте, а якраз навпаки. а так вже зелений френч в наявності
Slon_Nosov написав:нехочуть люди правду читати, ... скажуть зрада. можу написати вісті с полів, але це не новини з телеграм каналів чи тв...
Зараз потрібна лише та правда, яка допоможе виграти війну. Саме таку і пишіть, а іншу - потім, після війни обговоримо. Скиглення та зрада допоможуть? Ні, навпаки. То якого милого тоді скиглити та зрадолюбити?
той випадок, коли пацієнту з раком кажуть більше проводити часу на свіжому повітрі, замість лікування... дитина каже порвались берці, нових не видають бо не має розміру, від мене прийняти відмовлюється... тримає оборону під Бахутом і каже все добре, збірають на автивку. якщо є бажання приєднуйтесь, зробить корить тим хто визволяє Країну! сподіваюсь встигните поки не потруть...
detroytred написав:Ідеал і реалії -- між ними пропасть. Таких по важкості злочинів в отих реаліях на кожному кроці. Це війна.
Ну а Ваші порівняння з орками -- це вже дійсно за межами.
Это для вас за гранью. Но второй пример: сосед в США обязательно позвонит в полицю если Вы оставили ребенка до 14 лет самого дома. И не потому что он стукач, или "они тупые", а потому что общество нетерпимо к прямому нарушению норм закона.
Ні, це і називається стукач! Якщо б дитині було 6 років - то ок, це норм. Але 14 - це стукачество і ніяк інакше не називається.
це називається закон - заборонено дитину залишати вдома до 12 років, значить не маєш права - думай щось