Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank написав:Зарахування по ОВПД відбуваються зазвичай до 17:00 години або після
Ну в принципі логіка в цьому є. Або до, або після, третього не дано.
Але це дійсно так, орієнтуємо клієнтів на виплату о 17:00 годині. Бо як вище написав FinTech, дійсно, може виплата відбутися як і о 16:00, так і о 17:10)
Sense Bank написав:Але у нас облігації зникають зранку в день погашення. А виплата ближче до 17:00 години відбувається. Тим паче, виплату робить держава, тому час змінити не можемо.
У мене зауваження не до часу виплати погашення облігацій державою, а до банку, який їх прибирає зі застосунку до їх фактичного погашення. Краще прибирали на наступний день після погашення.
Ferlakur, то облігації, які купив у КІНТО та ICU, ще відображаються і зникнуть вони десь або ввечері, або завтра вранці. Це Алла балується до виплат їх прибирати
Howl написав:облігації, які купив у КІНТО та ICU, ще відображаються і зникнуть вони десь або ввечері, або завтра вранці. Це Алла балується до виплат їх прибирати
Кінто і Сенс по сьогоднішньому погашенню розрахувались, а от ІСU ще ні. Мене от мучило чи не буде якихось проблем з недонаціоналізованим сенсом, бо розраховував на виплати, щоб закрити кредитки в грейсі, але наразі націоналізація ще і не почалась толком.
Howl написав:облігації, які купив у КІНТО та ICU, ще відображаються і зникнуть вони десь або ввечері, або завтра вранці. Це Алла балується до виплат їх прибирати
Кінто і Сенс по сьогоднішньому погашенню розрахувались, а от ІСU ще ні. Мене от мучило чи не буде якихось проблем з недонаціоналізованим сенсом, бо розраховував на виплати, щоб закрити кредитки в грейсі, але наразі націоналізація ще і не почалась толком.
Sergion написав:ІСU не виплачує в день закінчення ніколи. Завтра
Не меліть дурні - облігації придбані через Дію ІСУ виплачує своєчасно - у день погашення перераховує їх номінал + купон (за наявності) на відповідну єПідтримку. Принаймні так було і в квітні, і в травні. Сподіваюсь так буде і сьогодні
Востаннє редагувалось Alien в Сер 21 чер, 2023 17:28, всього редагувалось 1 раз.
Sergion написав:ІСU не виплачує в день закінчення ніколи. Завтра
Не меліть дурні - облігації придбані через Дію ІСУ виплачує своєчасно - у день погашення перераховує їх номінал + купон (за наявності) на відповідну єПідтримку. Принаймні так було і в квітні, і в травні. Сподіваюсь так буде і сьогодні
Ви на вокзалі чи де спілкуєтесь? Чи словниковий запас не дозволяє по іншому? Можливо в залежності від банку десь і виплатить в день закінчення, але особисто в мене ще ні разу не виплачувалось день в день. Почитайте профільну гілку ОВГЗ та словник