| 

|   | Валютний ринок в контексті ДС | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.

Додано: Чет 22 чер, 2023 16:52 

Victor8 написав: Когда клиент забирает USD с приват-вклада, то у него есть право выбора, какие USD забирать. Например: "Хочу только синие USD, в идеальном состоянии, лучше из новой пачки, с номерами подряд"   
 Да, выбор есть: можно забирать, можно оставить банку. Только что в Сенсе наблюдал: - Дайте мне синими! - Нет у меня синих. И по распоследней инструкции НБУ те белые 2003 года, что я вам сейчас дала, являются законными платёжныи средствами. - Да вы сами их не примете потом! Вот у меня купюра 1996 года, которую мне тоже Альфа выдала год назад и теперь не берёте! - Год нам не важен, а купюра по той же инструкции считается ветхой, поэтому не берём. Нужно было год назад не брать. 

moveton

Повідомлень: 6107З нами з: 23.03.18Подякував: 78 раз.Подякували: 753 раз. 

Профіль

3

7

Додано: Чет 22 чер, 2023 16:56 

Victor8 написав: asti написав:Так що там, можна вже кормити зелені тумби нікому не потрібним?
 Отзывы разные по этому поводу. Одни говорят, что терминал "принял" все банкноты USD "без вопросов".     А у некоторых людей - "не принял" все банкноты USD, часть "вернул" обратно...
 Так тумба и не панацея от всех бед.  Можно подумать, что раньше прям всё принимала...Вот  у человека тогда только с 11-го раза получилось 😆 

FinTech

Повідомлень: 705З нами з: 01.10.22Подякував: 4 раз.Подякували: 202 раз. 

Профіль

26

Додано: Чет 22 чер, 2023 17:30 

Alien написав:  yama написав: Але банкрутства банків теж бувають , так є Фонд гарантування вкладів, але уе додаткові проблеми навіть якщо повернуть , як швидко ? А може гроші швидше девальвують ніж вам їх повернуть ?
  Вибачте ви починаєте юлити. Ви чітко писали що "мої батьки втратили в ощад банку УРСР тисячі рублів" - тепер виявляється що не бітьки а дід, і не в ощаді,  а в ОВДП (я так розумію мова йшла по державні облігації які були популярні до 60 років минулого сторіччя), і не втратив, а отримав облігаціями які не зміг далі реалізувати. Далі пишете про можливі банкрутства - а який саме  Ощадбанк УРСР збанкрутував? Не розумію. Ну і так далі і тому подібне. Вибачте я не звик спілкуватись з людьми які пишуть  про одне, думають про друге, а на мають на увазі взагалі третє. "Реальний світ", який ви згадали, він між інших існує і в чітких недвозначних формулюваннях теж. Можете звичайно називати це високими матеріями, але моє питання якраз було чітко сформульовано і стосувалось чітких ваших висловлювань - тепер я бачу - що то якраз було зовсім не "про втрати батьків в ощаді", але за таких обставин що саме було у вас на думці коли ви то все писали зрозуміти було неможливо. Зокрема - я не зміг. Вибачайте!
  Між облігаціями і ощадбанком там були крапки , це були різні речення . Облігації - дідо . Гроші - батьки.  Там всюди є окремі речення . ДАвайте тезисами  Гроші в банку тримати погано :   - проблема вчасно забрати саме тоді коли тобі треба, тобто не оперативний доступ до грошей, в себе під матрацом гроші доступніше ніж в банку  ( причини можуть бути різні як звичайні - не прийшов час виплати депозиту,  до будь-яких інших) Оперативний доступ до грошей надзвичайно важливий ніколи не вгадаєш коли можуть бути потрібні гроші терміново.  - взагалі відсутність реальних джерел впливу на повернення грошей  тарый индеец приходит в банк и просит займ на 500 долларов. Банковскийработник начинает оформлять бумаги.
 - Что ты собираешься делать с этими деньгами? - спрашивает он индейца.
 - Я поеду в город продавать украшения, которые я сделал.
 - Что у тебя есть для обеспечения залога?
 - Я не знаю, что такое "Залог", - говорит индеец.
 - Ну залог это нечто такое, что имеет ценность и может покрыть стоимость
 займа. У тебя есть автомобиль?
 - Есть, грузовичок 1949 года выпуска...
 - Нет, это не годится, - говорит банковский работник, - может, у тебя
 есть скот?
 - Да, у меня есть лошадь...
 - Сколько ей лет?
 - Не знаю, у нее уже нет зубов, чтоб определить...
 В конце концов индейцу оформляют займ и выдают 500 долларов. Спустя
 несколько недель индеец снова приходит в банк, достает пачку денег и
 возвращает займ.
 - Что ты собираешься делать с остальными деньгами? - спрашивает его тот
 же работник.
 - Положу в вигвам, - говорит индеец.
 - Ты можешь сделать депозит в нашем банке.
 - Я не знаю, что такое "Депозит", - отвечает индеец
 - Ну ты отдаешь свои деньги банку, банк заботится о них, а когда тебе
 нужны деньги, ты их можешь взять...
 Старый индеец подумал и спросил:
 - А что у банка есть в залог?
 це вибачайте за аткий старий бородатий анекдот , але певно є ще хтось хто його не знає . Просто так відати комусь гроші не отирмавши нічого взамін крім чесного слова . В цивілізованих країнах старого світу останні кілька років не було потрясінь , ми поки що до цивилізованих не відносимось , та й потрясінь  наприклад існує ймовірність про яку сказав сам президент України теракту на ЗАЕС та інсує ймовірність використання рф такичного ядерного  озброєння , про яку сказав перзидент США Байден (можна казати що в нього стареча деменція , але і спростування заяви не було , а ранніше прецеденти спростування БУЛИ )  обидві ці події я оцінюю, як високо ймовірні тобто ймовірність настання хочаб однієї з двох на мою думку 90% Тож пропоную розглянути що буде з : -  Валютним ринок в контексті цих подій.
 - що буде з Вашими депозитами термін видачі яких буде через три місяці після теракту на ЗАЕС  ( я думаю вам їх видадуть )  - що буде з моїми кредитами в гривні ? , - що буде з моєю гривнею в мене під матрацом у Львові  - що буде з моїм доларом в мене під матрацом у Львові  [/b]  Я пропоную всім віджартуватися і \ або проігнорувати ці питання як не серйозні , так само як всі ігнорували тут фактор можливості настання повномасштабної війни ( або рвали на собі футболку  що такої не буде різні персонажі в тому числі і той який сам себе називав масоном ) називаючи мене агентом кремля який провдить ІПСО ( інформаційно психологічну операцію) по залякуванню українців.    

yama

Повідомлень: 5329З нами з: 12.08.17Подякував: 9228 раз.Подякували: 1072 раз. 

Профіль

2

Додано: П'ят 23 чер, 2023 00:22 

konstantin kirovograd Судя по тому, что на Каховскую дамбу курс гривны никак не отреагировал, значит и на ЗАЭС не шелохнется.
 Крепчайшая валюта.

antey1969

1

Повідомлень: 12328З нами з: 30.11.11Подякував: 1701 раз.Подякували: 3641 раз. 

Профіль

2

2

1

Додано: П'ят 23 чер, 2023 09:26 

Очікується ще більше надходження іноземної валюти до України.
 Президент України Володимир Зеленський підписав закон про відновлення великої приватизації (3137-IX), який Верховна Рада прийняла 30 травня. Про це говориться у повідомленні Фонду державного майна України.

«Завдяки спільній роботі Президента, Верховної Ради та уряду ми відновлюємо велику приватизацію. Залучення приватних інвестицій у державні підприємства — це нові технології, модернізація економіки, розвиток інфраструктури та підвищення конкурентоспроможності нашої країни», — підкреслив голова ФДМУ Рустем Умєров.

Victor8

Повідомлень: 1111З нами з: 27.11.14Подякував: 59 раз.Подякували: 215 раз. 

Профіль

1

2

Додано: П'ят 23 чер, 2023 10:50  Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично?  

sailed

Повідомлень: 632З нами з: 24.05.16Подякував: 35 раз.Подякували: 160 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 23 чер, 2023 12:13 

sailed написав: Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично? 
 Наразі - критично. Як курс почне зростати - ніхто й не помітить... "Тумба" забере. 

Grey001

Повідомлень: 708З нами з: 13.11.08Подякував: 110 раз.Подякували: 105 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 23 чер, 2023 12:57  Тут мені один свою думку сказав на рахунок курсу долара)) Каже, що "курс долара і після війни не будуть піднімати, а підніматимуть лише ціни на все... - так вони хочуть побороти контрабанду... наприклад, цигарки - в нас вони коштують 2$ а в інших країнах - значно дорожче... - от вони(влада) і хочуть +/- зрівняти ціни, щоб було не вигідно возити контрабанду."    То може з таким успіхом зміцнити гривню до 8 і буде пачка цигарок коштувати 10$    Як тобі таке, Ілон Маск?©   

Успіх

ЗаблокованийПовідомлень: 8791З нами з: 18.03.21Подякував: 299 раз.Подякували: 1011 раз.Попередження: 1 

Профіль

4

8

1

5

Додано: П'ят 23 чер, 2023 12:59 

"sailed" Опять мне втюхнули не понятную купюру, дома только обнаружил. Как думаете, сильно критично?
 окрім помітки щей дуже і дуже зношена і в деяких місцях  зігнута, я б таку в обмінці не взяв, навіть без цієїспомітки. Я  беру виключно зараз такі банкнтои., які мають ідеальний стан,  "з під друкарського станка", навіть муха не сиділа. а в якому стані сторона банкноти, там де портрет? 

Yuri_61

Повідомлень: 2940З нами з: 30.09.15Подякував: 378 раз.Подякували: 474 раз. 

Профіль

1

Додано: П'ят 23 чер, 2023 13:56 

Yuri_61 написав: окрім помітки щей дуже і дуже зношена і в деяких місцях  зігнута, я б таку в обмінці не взяв, навіть без цієїспомітки. Я  беру виключно зараз такі банкнтои., які мають ідеальний стан,  "з під друкарського станка", навіть муха не сиділа.
 Такими темпами очень скоро придется носить доллары в специальном футляре, с кондиционером и подготовкой воздуха, как свитки древнего Египта    Тогда уже точно это не деньги будут, а совсем что-то другое. Не доходите до абсурда! 

yuri_m

Повідомлень: 1192З нами з: 25.11.08Подякував: 92 раз.Подякували: 865 раз. 

Профіль

1

2

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей 
      Модератори:
      Ірина_ , Модератор 

| Схожі теми |  

| 
         | 2160 | 13593226 | Чет 30 жов, 2025 15:23Hotab
 |  
      | 
         | 36390 | 38106617 |  |  
      | 
         | 7978 | 23548850 | П'ят 22 гру, 2023 23:55Hotab
 |  | 

|