З метою заохотити не пиняти Успіха за дійсно "начебто нічого страшного", а давати йому поради, що ліпше не робити навіть і цього.
Різниця між фото Успіха та іншими --- не трішки. Про це і мова. Що не трішки.
Саме цим Успіх і аргументував.
|
|
![]() З метою заохотити не пиняти Успіха за дійсно "начебто нічого страшного", а давати йому поради, що ліпше не робити навіть і цього. Різниця між фото Успіха та іншими --- не трішки. Про це і мова. Що не трішки. Саме цим Успіх і аргументував.
![]() detroytred ,
А хіба я колись казав інакше? Тільки ж він щось доказує постійно. А ви захищаєте.
Для мене не існує тут дуже погано і трішки погано. Все просто «погано» і «не можна» .
Так іменно «начебто» . А насправді «страшне». Просто це не розуміють тіктокери. ![]() Во! Те, що для Вас це тільки для Вас. Адже, кожен може для себе визначити, що хоче. І цим керуватися. Для інших -- межі, критерії, правила згідно загальновизначених. І якщо "для мене" розбігаються з загальновизначеним, то цим іншим можна тільки радити. Ви от з якою метою це пишите? Стримати тіктокерів, успіхів? Так вони такі, як є. Їм можна тільки радити. Заборона словами на форумі не подіє.
![]() Пока на этот счёт информации мало, не понятно два искандера прилетели в пиццерию, или по одному в каждое место..? Ещё прилетело в частный сектор с. Беленькое. Склоняюсь к одному Искандеру в пиццерию. Так же нужно точно знать сколько было искандеров, пока однозначных заявлений нет. Понятно одно, что ракета с300 такие разрушения не смогла бы нанести. ![]() Пропагандисти орків потроху готують своїх, що з дня на день почнеться основний контрнаступ. Що перша лінія може не встояти і можливе просування ЗСУ вглиб на 25-30 км. Втішають співвідношенням величини втрат за це просування. Сміливо прогнозують 50 тис. проти 2-3 тис. своїх. Сподіваємося, що цей відрив від реальності зіграє свою справу. Здивує до погибелі. До повного обрушення фронту.
![]() диванным стратегам и полководцам читать медленно шевеля губами, желательно несколько раз..
![]() Дослівно: "Обстріл двома ракетами Іскандер здійснили ввечері (27 червня - ред.), коли люди щойно дістались дому після роботи".
![]() Почитую цю епопею „страждань і втоми від війни тилового народу” -- й інколи вона мені видається надто вже абсурдною...
Вам всім треба на фронт. Ой треба... З останнього -- найсмішніше було про колону пригожинців. Ті казкові ідеї про її бомбардування і винищенння. Про якийсь там „переляк путлєра” і „крах моск.еліт...” І дитиняче зачудування „а чому ж це у нього виріс рейтинг”!? І лише раз чи два, зд., промайнуло тверезе судження. Дивно трохи, що фронтовики на гілці не пояснили. Торік, до поранення я був на передовій. А наразі -- в тиловому підрозділі.тІ ставлення тут до нинішніх фронтовиків поважне. Бо всі ж розуміємо, що вони ризикують найбільше. От було стояли на кухні коробки з наборами їжі. Побачив якісь злак.батончики. Дай думаю візьму. Взяв. Потім подумав, а раптом то зібрали для фронтовиків чи штурмовиків? І поклав назад. Ех... Я писав неодноразово, що кожен в країні мав би піти на фронт. І захист ми тоді мали би набагато кращий. А ще корупц.лайна було би на порядки менше. Або й узагалі не стало, якби всіх, хто не був на передовій позбавили прав обирати і бути обраним. І обіймати чиновницькі посади. І всього на (1тил+1¿+1фронт)=3міс раз на 12років треба йти у військо (тут останні розрахунки). Чи хай навіть на 3міс раз за 6років (якщо половина працездатних -- „непридатні”). Всі могли би витримати... Отже, що таке „пригожинці” з військ.точки зору. 1) Фронтовики. 2) Були в Бахмуті. От наші бахмутські фронтовики -- це ж однозначно герої. Еталонні. Квінтесенція. Там вже давно макс.м'ясорубка. І макс.концентрація орків, які хочуть зробити тут всюди „бучу”. Але чому думаєте, що моск.„народ” інакше сприймає бахмут.пригожинців? В очах того „народу” це теж мають бути герої і захисники від злої „нати”. І від лгбт. Шоб не могли. Нічо й ніде. А те що у в'язниці пригожинці займались всіляким лгбт -- „єта другоє, там усьо со скрєпамі”. І взагалі, зеки -- то у моск. не є погано. Бо кожен моск. мріє зарубати бабцю сокирою, як вже давно заохочував їхній класик. Але не всі можуть -- а тільки „лутшіє із лутших”. Розширюємо аналогію. Уявімо, гіпотетично, що наші бахмутські фронтовики, після відведення в тил, і у вільний від фронту час, раптом зібралися, напр., під проводом якогось генерала, що захищав країну, захищав „без дозволу єрмаків”, захищав у найважчі дні 02-03.22p., і якого тепер тягають за це по судах... І от вони їдуть колоною на Київ, питати про Чонгар, про навіщось новенькі дороги до кордонів, і про що було в Омані, і чому не втік, якщо його посада зобов'язує тримати себе у безпеці, аби країна мала хоч якогось, хоч завалящого, але обраного президента. Чому ж не втік? А чи ж не здатись хотів, здавши країну?? І де наша демобілізація??? (він не зміг письмово відповісти на петицію, і от приїхали питати особисто, на словах). Їде гіпотетична колона, їде. І по ній чомусь не стріляють ні на дорозі, ні на блокпостах, ні поліція, ніхто. О -- з Києва розбігаються всілякі віпики. І невже справді так важко збагнути чому не стріляють в еталонних героїв? Або, з іншої точки зору -- хтось зі здоровою психікою може уявити що стрілятимуть? І хто, хто буде стріляти?? Чи ж не ті самі „беркутівці”, які стріляли по Майдану взимку 2014...? Чи знову запросять якусь „запорєбрікову альфу”? А як вплине на рейтинго презедента вибір стріляти(чим?) / пояснити свої дії за останні 5років? Здогадно, ригожинці мали би вчинити (щонайменше) якесь масове вбивство, вирізати напр., увесь Ростов (у моск. до такого низька чутливість), аби моск.„народ” п'яно позіхнув і мовив „ну чтош, жаль рєбяток канєшна, но нада канчать...” Мене більше дивують звістки, ніби моск.війська не отримують зарплат. “Надрукувати” важко чи що...? А це ж реал.ризик для моск.влади. Це ж вся орда може раптом зрозуміти, що НАТО тут нема і не було, піти назад і зробити новий 1917. ![]() Бобуа
В епопеї поки замість *кожен в країні мав би піти на фронт* і *І де наша демобілізація???* для Вас і Ко отакі добрі введення: Рада збільшила виплати та відпустки військовим Ну і Слава Героям! Востаннє редагувалось detroytred в Сер 28 чер, 2023 15:28, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: alex_dvornichenko і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|