З метою заохотити не пиняти Успіха за дійсно "начебто нічого страшного", а давати йому поради, що ліпше не робити навіть і цього.
Різниця між фото Успіха та іншими --- не трішки. Про це і мова. Що не трішки.
Саме цим Успіх і аргументував.
|
|
З метою заохотити не пиняти Успіха за дійсно "начебто нічого страшного", а давати йому поради, що ліпше не робити навіть і цього. Різниця між фото Успіха та іншими --- не трішки. Про це і мова. Що не трішки. Саме цим Успіх і аргументував.
detroytred ,
А хіба я колись казав інакше? Тільки ж він щось доказує постійно. А ви захищаєте.
Для мене не існує тут дуже погано і трішки погано. Все просто «погано» і «не можна» .
Так іменно «начебто» . А насправді «страшне». Просто це не розуміють тіктокери. Во! Те, що для Вас це тільки для Вас. Адже, кожен може для себе визначити, що хоче. І цим керуватися. Для інших -- межі, критерії, правила згідно загальновизначених. І якщо "для мене" розбігаються з загальновизначеним, то цим іншим можна тільки радити. Ви от з якою метою це пишите? Стримати тіктокерів, успіхів? Так вони такі, як є. Їм можна тільки радити. Заборона словами на форумі не подіє.
Пока на этот счёт информации мало, не понятно два искандера прилетели в пиццерию, или по одному в каждое место..? Ещё прилетело в частный сектор с. Беленькое. Склоняюсь к одному Искандеру в пиццерию. Так же нужно точно знать сколько было искандеров, пока однозначных заявлений нет. Понятно одно, что ракета с300 такие разрушения не смогла бы нанести. Пропагандисти орків потроху готують своїх, що з дня на день почнеться основний контрнаступ. Що перша лінія може не встояти і можливе просування ЗСУ вглиб на 25-30 км. Втішають співвідношенням величини втрат за це просування. Сміливо прогнозують 50 тис. проти 2-3 тис. своїх. Сподіваємося, що цей відрив від реальності зіграє свою справу. Здивує до погибелі. До повного обрушення фронту.
Дослівно: "Обстріл двома ракетами Іскандер здійснили ввечері (27 червня - ред.), коли люди щойно дістались дому після роботи".
Почитую цю епопею „страждань і втоми від війни тилового народу” -- й інколи вона мені видається надто вже абсурдною...
Вам всім треба на фронт. Ой треба... З останнього -- найсмішніше було про колону пригожинців. Ті казкові ідеї про її бомбардування і винищенння. Про якийсь там „переляк путлєра” і „крах моск.еліт...” І дитиняче зачудування „а чому ж це у нього виріс рейтинг”!? І лише раз чи два, зд., промайнуло тверезе судження. Дивно трохи, що фронтовики на гілці не пояснили. Торік, до поранення я був на передовій. А наразі -- в тиловому підрозділі.тІ ставлення тут до нинішніх фронтовиків поважне. Бо всі ж розуміємо, що вони ризикують найбільше. От було стояли на кухні коробки з наборами їжі. Побачив якісь злак.батончики. Дай думаю візьму. Взяв. Потім подумав, а раптом то зібрали для фронтовиків чи штурмовиків? І поклав назад. Ех... Я писав неодноразово, що кожен в країні мав би піти на фронт. І захист ми тоді мали би набагато кращий. А ще корупц.лайна було би на порядки менше. Або й узагалі не стало, якби всіх, хто не був на передовій позбавили прав обирати і бути обраним. І обіймати чиновницькі посади. І всього на (1тил+1¿+1фронт)=3міс раз на 12років треба йти у військо (тут останні розрахунки). Чи хай навіть на 3міс раз за 6років (якщо половина працездатних -- „непридатні”). Всі могли би витримати... Отже, що таке „пригожинці” з військ.точки зору. 1) Фронтовики. 2) Були в Бахмуті. От наші бахмутські фронтовики -- це ж однозначно герої. Еталонні. Квінтесенція. Там вже давно макс.м'ясорубка. І макс.концентрація орків, які хочуть зробити тут всюди „бучу”. Але чому думаєте, що моск.„народ” інакше сприймає бахмут.пригожинців? В очах того „народу” це теж мають бути герої і захисники від злої „нати”. І від лгбт. Шоб не могли. Нічо й ніде. А те що у в'язниці пригожинці займались всіляким лгбт -- „єта другоє, там усьо со скрєпамі”. І взагалі, зеки -- то у моск. не є погано. Бо кожен моск. мріє зарубати бабцю сокирою, як вже давно заохочував їхній класик. Але не всі можуть -- а тільки „лутшіє із лутших”. Розширюємо аналогію. Уявімо, гіпотетично, що наші бахмутські фронтовики, після відведення в тил, і у вільний від фронту час, раптом зібралися, напр., під проводом якогось генерала, що захищав країну, захищав „без дозволу єрмаків”, захищав у найважчі дні 02-03.22p., і якого тепер тягають за це по судах... І от вони їдуть колоною на Київ, питати про Чонгар, про навіщось новенькі дороги до кордонів, і про що було в Омані, і чому не втік, якщо його посада зобов'язує тримати себе у безпеці, аби країна мала хоч якогось, хоч завалящого, але обраного президента. Чому ж не втік? А чи ж не здатись хотів, здавши країну?? І де наша демобілізація??? (він не зміг письмово відповісти на петицію, і от приїхали питати особисто, на словах). Їде гіпотетична колона, їде. І по ній чомусь не стріляють ні на дорозі, ні на блокпостах, ні поліція, ніхто. О -- з Києва розбігаються всілякі віпики. І невже справді так важко збагнути чому не стріляють в еталонних героїв? Або, з іншої точки зору -- хтось зі здоровою психікою може уявити що стрілятимуть? І хто, хто буде стріляти?? Чи ж не ті самі „беркутівці”, які стріляли по Майдану взимку 2014...? Чи знову запросять якусь „запорєбрікову альфу”? А як вплине на рейтинго презедента вибір стріляти(чим?) / пояснити свої дії за останні 5років? Здогадно, ригожинці мали би вчинити (щонайменше) якесь масове вбивство, вирізати напр., увесь Ростов (у моск. до такого низька чутливість), аби моск.„народ” п'яно позіхнув і мовив „ну чтош, жаль рєбяток канєшна, но нада канчать...” Мене більше дивують звістки, ніби моск.війська не отримують зарплат. “Надрукувати” важко чи що...? А це ж реал.ризик для моск.влади. Це ж вся орда може раптом зрозуміти, що НАТО тут нема і не було, піти назад і зробити новий 1917. Бобуа
В епопеї поки замість *кожен в країні мав би піти на фронт* і *І де наша демобілізація???* для Вас і Ко отакі добрі введення: Рада збільшила виплати та відпустки військовим Ну і Слава Героям! Востаннє редагувалось detroytred в Сер 28 чер, 2023 14:28, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||