Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 714715716717718 ... 1036>
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 20:17

kivin написав:С такой суммой - только Албания.[
https://albaniandailynews.com/news/apar ... gh-in-2023

Албанія це така срака - і в прямому і в переносному сенсі - щоб там жити треба дуже любити цю країну - такої кількості сміття і пробачте гівна я не бачив ніде - а був я в 60+ країнах, доречі кухня Албанії в мене на першому місці з кінця - навіть білоруська та литовська ліпша)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 22:37

cherchiltank написав:
  Rack написав:ВНЖ+ПМЖ за недвижимость

Албания

Черногория

Босния и Герцеговина

Сербия

В этих странах через пять лет непрерывного проживания по ВНЖ на основании владения недвижимостью любой стоимости есть возможность оформить ПМЖ.
ЗЫ: ЛЮБОЙ СТОИМОСТИ, ЛЮБОЙ!

Був у всіх цих країнах - рівень Троєщини і затоки (Чорногорія деякі локації цікаві але до Хорватії дуже далеко) несподівано сподобалась Боснія по природі але там є ньюанси)

Ну так Чорногорія і по ціні від Хорватії відрізняється суттєво.
А нюанси могли би і озвучити. Гілка відповідна
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 22:53

gonchik74 написав:
  cherchiltank написав:
  Rack написав:ВНЖ+ПМЖ за недвижимость

Албания

Черногория

Босния и Герцеговина

Сербия

В этих странах через пять лет непрерывного проживания по ВНЖ на основании владения недвижимостью любой стоимости есть возможность оформить ПМЖ.
ЗЫ: ЛЮБОЙ СТОИМОСТИ, ЛЮБОЙ!

Був у всіх цих країнах - рівень Троєщини і затоки (Чорногорія деякі локації цікаві але до Хорватії дуже далеко) несподівано сподобалась Боснія по природі але там є ньюанси)

Чорногорія - красивих місць майже нема, нема і островів, пляжі - Ялта 90-х - наприклад будова, жилий фонд гімно і палки, Албанія - гімно - всюди - реальне чоловіче гімно - на пляжах, в дотах, навіть в горах, - кухня - все жарять або в клярі або на пательні - або пересолене- разів в 5 або гімно виходить - єдина з 60 країн де не їв нічого смачного - навіть Сербія з Македонією з їх плескавицями - це мішлєн)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 06:52

Пане cherchiltank!
Вас будуть бити, можливо, навіть ногами - за негативний відгук про Албанію.
Тут вже були фахівці по Албанії (вони там, правда, ніколи в житті не були, але одного ледве не взяли на роботу за підсумками співбесіди Скайпом), які дуже рекомендували.
Двічі їм наснився сон, що все зароблене чесною працею - всі 49 500 гривень (саме таку суму озвучували) - вони б сміливо вклали б в нерухомість саме Албанії.
На жаль, сон був коротким, а 49 500 гривень профукали.

Вражений Вашою колекцією - 60 країн, я відвідав менше.
akurt

Подякував: 3970 раз.
Подякували: 1429 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 07:46

gonchik74 написав:Ви мені це пояснюєте?) Люблю брунелло, воно від 25 більш-менш нормальне)

О, эстеты нарисовались ;) То,что вам впаривают по 25 можно купить и по 200, при необходимости.А можно и по 3-4. Не знаю как в Испании, а в Италии на маленькой винодельне, где ручной труд не дёшев, можно купить бутылку локального за 15-30€.То, что производят в партиях больше, чем несколько сотен бутылок в сезон(в промышленных масштабах) это 3-5-7€, и это в стекле, само-собой.Понятно, что можно найти элитные винодельни, для багатых где таких цен не будет, и естественно есть дорогие коллекционные выдержанные вина по несколько сот-тысяч евро. Но не надо мне рассказывать, что постоянные потребители подобных напитков,сидят здесь на форумах и строчат всякую х@рню...
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 07:57

cherchiltank написав:
  gonchik74 написав:
  cherchiltank написав:Був у всіх цих країнах - рівень Троєщини і затоки (Чорногорія деякі локації цікаві але до Хорватії дуже далеко) несподівано сподобалась Боснія по природі але там є ньюанси)

Чорногорія - красивих місць майже нема, нема і островів, пляжі - Ялта 90-х - наприклад будова, жилий фонд гімно і палки, Албанія - гімно - всюди - реальне чоловіче гімно - на пляжах, в дотах, навіть в горах, - кухня - все жарять або в клярі або на пательні - або пересолене- разів в 5 або гімно виходить - єдина з 60 країн де не їв нічого смачного - навіть Сербія з Македонією з їх плескавицями - це мішлєн)
Просто місця з нормальною кухнею треба знати.
Мені, наоборот Албанія заходить, через певну ступінь розπιздяйства. Не все в шлангбаумах і платних парковках, як в Хорватії.
Крайние пару лет езжу на этот пляж к:
Plazhi i Lukovës
https://maps.app.goo.gl/6VsnpFKEfrVdg6C77
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 10:27

Албанія для мене сабстітют Східного Криму, Чорногорія - південого берегу К.
Така собі підроздовбана романтика, пляжі добрі, вино-фрукти-молочка смачні. Смажити в Алюанії не вміють, кукурудза напівчорна звичайно. Інвестувати навіть така невибаглива людина як я, не став би. Відпочивати - якщо тільки юність згадати у напівдикому Криму.
fox767676

Подякував: 405 раз.
Подякували: 174 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 10:46

Прохожий написав:
  Goibhniu написав:hume

разное есть - есть 2к-3к хрущи по 10-20К
есть типа "брежневки" 3к по 20-30К за 70 м2, по 300 за м2
и в больших городах, и минималка от 1000е, и прекрасное вино по 1е

сколько у нас минималка - 150е? и метр "брежневок" сколько - 1000-1500?
дааа

8

из Испании пишете?
так поделитесь РЕАЛЬНЫМ лайфхаком)
пока вижу только сублимацию мамкиного инвестора :mrgreen:

апд
в реале с месячным доходом 1куе в Испании будете иметь уровень жизни примерно как наш пенс на 150...

По-перше, пенси наші по 50Є отримують багато хто (2 тис грн), а не 150Є
По-друге, впевнена, що всі зрозуміли, що йде мова про диспропорцію вартості нерухомості і мінімального заробітку.
Тобто, наша мінімалка в 6700 грн (150Є "брудними") і середня на рівні 250-300 євро і вартість метру в 1000Є+ в порівнянні з мінімалкою в 1000Є та вартістю метру 500Є+.
Так, впевнена, що вартість комунальних в Іспанії вища, і з опаленням не так як в нас ситуація. Але ми на свою мінімалку і, навіть, середню зарплату 2 метри купити не зможемо ніколи ))
Илата Наволач

Подякував: 58 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 11:29

Rack написав:
  gonchik74 написав:Ви мені це пояснюєте?) Люблю брунелло, воно від 25 більш-менш нормальне)

О, эстеты нарисовались ;) То,что вам впаривают по 25 можно купить и по 200, при необходимости.А можно и по 3-4. Не знаю как в Испании, а в Италии на маленькой винодельне, где ручной труд не дёшев, можно купить бутылку локального за 15-30€.То, что производят в партиях больше, чем несколько сотен бутылок в сезон(в промышленных масштабах) это 3-5-7€, и это в стекле, само-собой.Понятно, что можно найти элитные винодельни, для багатых где таких цен не будет, и естественно есть дорогие коллекционные выдержанные вина по несколько сот-тысяч евро. Но не надо мне рассказывать, что постоянные потребители подобных напитков,сидят здесь на форумах и строчат всякую х@рню...

Я пояснював, що по євру/літр з тетрапака не бухаю. Не про тонкощі ціноутворення в Італії. До чого тут естети?
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 чер, 2023 11:56

fox767676 написав:Албанія для мене сабстітют Східного Криму, Чорногорія - південого берегу К.
Така собі підроздовбана романтика, пляжі добрі, вино-фрукти-молочка смачні. Смажити в Алюанії не вміють, кукурудза напівчорна звичайно. Інвестувати навіть така невибаглива людина як я, не став би. Відпочивати - якщо тільки юність згадати у напівдикому Криму.

Я спочатку думав вкласти я, але думаю краще домовлюсь з господарем апартаментів де щороку відпочивають, що буду приїжджати наприклад в вересні і жити со середини жовтня(але то після того, як прилаштую дітей) . Можливо це вдасця занедорого(пару сот евро в місяць, або в ідеалі безкоштовно) Господарі албанські грекі, після закінчення сезону звалюють до себе в Афіни на зиму і приїжджають готуватись до нового сезону в середині квітня.
Пи. Си. Колись їхав транзитом з Боснії через Чорногорию в Албанію. Не, знаю коло моря не був, але подалі від узбережжя, дороги з дюрами, відбійники настільки іржаві, що поіржавіла навіть трава під ними. Короче, коли в Албанію заїхав, то, як раніше, як з України до Польщі(зара в нас дороги підшаманили, тож за винятком автобанів приблизно однаково)
В минулому році цей туннель відкрили, тепер на 18 км менше зі Львова їхати, а по часу на пів години менше:
https://youtu.be/3eIk-2DLIGE
Зараз на цей чекаю:
https://youtu.be/ls71Rotdthc
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 714715716717718 ... 1036>
Форум:
+ Додати
    тему