Успіх написав:Потрібно це періодично копіювати і викладати тут, щоб всі мали змогу прочитати це і задуматись!
Ты уверен, что такие простыни большинство будет читать? Тут и так многие цитируют полностью сообщение другого участника форума, что ветку читать неудобно.
ЛАД написав:........ Я вообще-то не предлагал рыть окопы вручную, об этом написал andrijk777. Хотя где-то возможно и это. Не в качестве замены инженерной техники, а в случае её нехватки. Я говорю о необходимости самостоятельного производства оружия. И, возможно, о ротации в армии. О чём постоянно говорят многие воюющие.
Оружие производится, мобилизация тоже идет.
Я где-то написал, что не производится и не идёт? Просто недостаточно. Вопрос в количестве. Причём, я отчасти понимаю причины - нехватка средств. Но это не оправдывает ситуацию, когда миллионы мужчин, которых не выпускают из страны, слоняются без дела и не используются хотя бы для производства оружия. Так же, как и женщины, оставшиеся в стране.
Успіх написав: МИ ВСІ ХОЧЕМО ПЕРЕМОГИ!!! МИ ВСІ ХОЧЕМО НА ФРОНТ!!! ВІЗЬМІТЬ НАС ХОЧ НА ТРИ МІСЯЦІ!!! БУДЬ ЛАСКА, ПАНЕ ПРИЗЕДЕНТЕ!!!
Літо 2014 р. Люстрація ім. Тягнибока. Куча людей пішла в зону БД. Через 2 - 3 місяці (скільки там потрібно було) отримали посвідчення учасника БД і повернулись в свої кабінети патріотичними, білими і пухнастими.
А от чи стало комусь там на фронті від цього краще?
Shaman написав:взагалі то розпоряджається влада, яку обрала громада. що ніхто ніколи не цікавився, кого обирають? а хто ж обирав - чи забив на це?
через отаке мислення ми й живемо в лайні. управлінця потрібно не тільки призначити (обрати), але ще й контролювати його. а у особливо важливих випадках самому приймати рішення. не хоче народ контролювати та у важливих випадках приймати сам рішення? то будуть стадіони та барабани.
Як тільки я чую контролювати/забороняти/обмежувати/наказувати для мене це= ЗЛОМАТИ Якщо ж я чую дозволяти/допомагати/розширювати/хвалити для мене це= СТВОРИТИ
Так от поки піпл буде тащитись від тго що комусь заборонили і вимагати ще більшого контролю і розширення повноважень контролюючих органів До того часу він буде дурним і бідним....
Потрібні пояснення чому?
не буду нічого вам доводити просто пораджу почитати типові статути підприємств. і як власники обмежують найманих директорів у прийнятті рішень. а також їх контролюють впродовж всього терміну контракту. а ви можете і далі вважати що за найманими працівниками (а ті кого ми обрали такими і є по суті) не потрібно "глаз да глаз"
На посаду керівника департаменту Міноборони призначили учасника шоу на росТБ. Через два дні відсторонили через скандал
“Тимчасово виконуючого обовʼязки директора Департаменту ресурсного забезпечення відсторонено. У середу, 28 червня, Руслана Ригованова було призначено тимчасово виконуючим обовʼязки директора Департаменту ресурсного забезпечення і вже сьогодні – 1 липня його було відсторонено від тимчасового виконання обовʼязків”, – йдеться в повідомленні."
“Руслан Ригованов – це покидьок, який сприяв дерибану НПП “Голосіївський”, будучи на посаді начальника відділу рекреації та заступника директора НПП “Голосіївський”, він підписав низку так званих рекреаційних угод з особами, які захопили частину нацпарку та суттєво її пошкодили. Мова, зокрема, про нелегальне кафе на вул. Бударіна, власник якого – посадовий ексміліціонер Анатолій Миколаєць, а також про мотузковий парк у 89 кварталі Святошинського лісництва, яким заправляють місцеві тітушки, очолювані соратником Олега Ляшка таким собі Андрієм Махніцьким”, – написав військовослужбовець ЗСУ Олег Симороз.
Vadim_ написав:сегодня воруют, вымогают взятки ,на сцене всё те-же, судьи , военкомы ,прокуратура с ментами , таможня , бизнесмены , врачи и медсёстры ...........
Всюди і завжди. Ті хто дає хабарі отримують значно більшу вигоду, ніж ті хто їх бере. Виключення, звісно, є. Основна проблема в тих хто дає. А дають всі. І всі хочуть вирішити свої проблеми просто.
vt313 написав:Куча людей пішла в зону БД. Через 2 - 3 місяці (скільки там потрібно було) отримали посвідчення учасника БД
Якщо не помиляюсь, було взагалі 3 доби. Описували випадку з прокурорами, коли перед північчю в'їжджав, добу перекантовувався, виїжджав і оп-ля. Потім з серпня 2014 р. 30 діб https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/413-2014-%D0%BF#n10
stm написав:Порядок оформления отпуска по семейным обстоятельствам
Ну раз підняли тему про відпустки, то... - то тут теж в мене і в моїх побратимів є ПИТАННЯ! От знаєте, що вже підписали закон про 30днів відпустки + 10днів за сімейними обставинами. Тобто - разом 40днів на рік солдат може... може... - а що насправді може?)) От як можна "відгуляти" 40днів/рік відпустки, якщо зараз і на 10днів "зі скрипом зубів" відпускають! Чому? І тут ми знову повертаємось до "ситих мужиків в кафешках і жінок в окулярах (які теж можуть спокійно йти на фронт - було б лише бажання)" Тобто - проблема, що на тих 10днів відпустки треба, щоб хтось тебе підмінив! І це дається важко, бо не 1 людину потрібно відпускати(за одну партію/групу), а декілька. Тож - хто підмінить отих людей на 40днів, якщо на 10днів "важко вдається"?
Если дама купила себе такую сумку и ровно столько же отправила на фонд Притулы вопросов к ней у меня меньше, чем к Вам. Вы наемный сотрудник, думать о стратегиях не Ваше. Ваше распечатать 16*2 заявлений и носить их каждый месяц командиру. Один экземпляр всегда оставлять себе на память с входящим номером и датой.
Доречі, на моменті - у нас три вакантних місця є! 1 місце - потрібний механік-водій(чудово б підійшов на це місце чоловік панянки в окулярах) 2 місця - потрібні навідники(чудово підійшли б Флер і Стм, так як там не важка праця - сидіти в бойовій машині, просто крутити дві ручки/наводитись і дивитись в "приціл/окуляр" - майже, як в окулярах )
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 01 лип, 2023 20:28, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:...... Ну раз підняли тему про відпустки, то... - то тут теж в мене і в моїх побратимів є ПИТАННЯ! От знаєте, що вже підписали закон про 30днів відпустки + 10днів за сімейними обставинами. Тобто - разом 40днів на рік солдат може... може... - а що насправді може?)) От як можна "відгуляти" 40днів/рік відпустки, якщо зараз і на 10днів "зі скрипом зубів" відпускають! Чому? І тут ми знову повертаємось до "ситих мужиків в кафешках і жінок в окулярах (які теж можуть спокійно йти на фронт - було б лише бажання)" Тобто - проблема, що на тих 10днів відпустки треба, щоб хтось тебе підмінив! І це дається важко, бо не 1 людину потрібно відпускати(за одну партію/групу), а декілька. Тож - хто підмінить отих людей на 40днів, якщо на 10днів "важко вдається"?
Если дама купила себе такую сумку и ровно столько же отправила на фонд Притулы вопросов к ней у меня меньше, чем к Вам. Вы наемный сотрудник, думать о стратегиях не Ваше. Ваше распечатать 16*2 заявлений и носить их каждый месяц командиру. Один экземпляр всегда оставлять себе на память с входящим номером и датой.
Даже наёмный сотрудник, если он добросовестный человек, думает о том, что будет с работой, когда он уйдёт в отпуск. Тем более на фронте, когда он понимает, что, вернувшись, может застать на месте не всех. В частности, возможно, потому, что не хватило людей и некому было вовремя поднести снаряд. Не буду сравнивать заслуги Успиха и дамы, которая "купила себе такую сумку и ровно столько же отправила на фонд Притулы". Причём, учтите, что Успих точно на фронте, а дама перечислила в фонд только возможно. Но если есть возможность купить сумочку за пару тысяч долларов, то я, конечно, рад за человека, но, может, во время такой войны есть смысл обойтись без сумочки и задонатить больше?