Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 44664467446844694470 ... 14175>
Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 19:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Потрібно це періодично копіювати і викладати тут, щоб всі мали змогу прочитати це і задуматись!
Ты уверен, что такие простыни большинство будет читать?
Тут и так многие цитируют полностью сообщение другого участника форума, что ветку читать неудобно.
Howl

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1135 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 19:24

vt313 написав:
  ЛАД написав:........
Я вообще-то не предлагал рыть окопы вручную, об этом написал andrijk777.
Хотя где-то возможно и это. Не в качестве замены инженерной техники, а в случае её нехватки.
Я говорю о необходимости самостоятельного производства оружия.
И, возможно, о ротации в армии. О чём постоянно говорят многие воюющие.

Оружие производится, мобилизация тоже идет.

Я где-то написал, что не производится и не идёт?
Просто недостаточно.
Вопрос в количестве.
Причём, я отчасти понимаю причины - нехватка средств. Но это не оправдывает ситуацию, когда миллионы мужчин, которых не выпускают из страны, слоняются без дела и не используются хотя бы для производства оружия. Так же, как и женщины, оставшиеся в стране.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 19:30

Успіх написав: МИ ВСІ ХОЧЕМО ПЕРЕМОГИ!!!
МИ ВСІ ХОЧЕМО НА ФРОНТ!!!
ВІЗЬМІТЬ НАС ХОЧ НА ТРИ МІСЯЦІ!!!
БУДЬ ЛАСКА, ПАНЕ ПРИЗЕДЕНТЕ!!! :D

Літо 2014 р. Люстрація ім. Тягнибока.
Куча людей пішла в зону БД. Через 2 - 3 місяці (скільки там потрібно було) отримали посвідчення учасника БД і повернулись в свої кабінети патріотичними, білими і пухнастими.

А от чи стало комусь там на фронті від цього краще?

Хочете повторити?
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 19:34

budivelnik написав:
  mephala написав:
  Shaman написав:взагалі то розпоряджається влада, яку обрала громада. що ніхто ніколи не цікавився, кого обирають? а хто ж обирав - чи забив на це? :D
через отаке мислення ми й живемо в лайні.
управлінця потрібно не тільки призначити (обрати), але ще й контролювати його.
а у особливо важливих випадках самому приймати рішення.
не хоче народ контролювати та у важливих випадках приймати сам рішення? то будуть стадіони та барабани.

Як тільки я чую
контролювати/забороняти/обмежувати/наказувати для мене це= ЗЛОМАТИ
Якщо ж я чую
дозволяти/допомагати/розширювати/хвалити для мене це= СТВОРИТИ

Так от
поки піпл буде тащитись від тго що комусь заборонили і вимагати ще більшого контролю і розширення повноважень контролюючих органів
До того часу він буде дурним і бідним....

Потрібні пояснення чому?

не буду нічого вам доводити просто пораджу почитати типові статути підприємств.
і як власники обмежують найманих директорів у прийнятті рішень. а також їх контролюють впродовж всього терміну контракту.
а ви можете і далі вважати що за найманими працівниками (а ті кого ми обрали такими і є по суті) не потрібно "глаз да глаз"
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 19:42

Цікаво коли будуть звільняти хто такі консерви тягне

На посаду керівника департаменту Міноборони призначили учасника шоу на росТБ. Через два дні відсторонили через скандал

“Тимчасово виконуючого обовʼязки директора Департаменту ресурсного забезпечення відсторонено. У середу, 28 червня, Руслана Ригованова було призначено тимчасово виконуючим обовʼязки директора Департаменту ресурсного забезпечення і вже сьогодні – 1 липня його було відсторонено від тимчасового виконання обовʼязків”, – йдеться в повідомленні."

“Руслан Ригованов – це покидьок, який сприяв дерибану НПП “Голосіївський”, будучи на посаді начальника відділу рекреації та заступника директора НПП “Голосіївський”, він підписав низку так званих рекреаційних угод з особами, які захопили частину нацпарку та суттєво її пошкодили. Мова, зокрема, про нелегальне кафе на вул. Бударіна, власник якого – посадовий ексміліціонер Анатолій Миколаєць, а також про мотузковий парк у 89 кварталі Святошинського лісництва, яким заправляють місцеві тітушки, очолювані соратником Олега Ляшка таким собі Андрієм Махніцьким”, – написав військовослужбовець ЗСУ Олег Симороз.

https://inforesist.org/ua/na-posadu-kerivnika-departamentu-minoboroni-priznachili-uchasnika-shou-na-rostb-cherez-dva-dni-vidstoronili-cherez-skandal/
Востаннє редагувалось mephala в Суб 01 лип, 2023 19:45, всього редагувалось 1 раз.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 19:44

Vadim_ написав:сегодня воруют, вымогают взятки ,на сцене всё те-же, судьи , военкомы ,прокуратура с ментами , таможня , бизнесмены , врачи и медсёстры ........... :(

Всюди і завжди. Ті хто дає хабарі отримують значно більшу вигоду, ніж ті хто їх бере.
Виключення, звісно, є.
Основна проблема в тих хто дає. А дають всі. І всі хочуть вирішити свої проблеми просто.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 19:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vt313 написав:Куча людей пішла в зону БД. Через 2 - 3 місяці (скільки там потрібно було) отримали посвідчення учасника БД

Якщо не помиляюсь, було взагалі 3 доби. Описували випадку з прокурорами, коли перед північчю в'їжджав, добу перекантовувався, виїжджав і оп-ля.
Потім з серпня 2014 р. 30 діб https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/413-2014-%D0%BF#n10
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 20:01

Успіх написав:
  stm написав:Порядок оформления отпуска по семейным обстоятельствам
Ну раз підняли тему про відпустки, то... - то тут теж в мене і в моїх побратимів є ПИТАННЯ!
От знаєте, що вже підписали закон про 30днів відпустки + 10днів за сімейними обставинами.
Тобто - разом 40днів на рік солдат може... може... - а що насправді може?))
От як можна "відгуляти" 40днів/рік відпустки, якщо зараз і на 10днів "зі скрипом зубів" відпускають!
Чому?
І тут ми знову повертаємось до "ситих мужиків в кафешках і жінок в окулярах (які теж можуть спокійно йти на фронт - було б лише бажання)" ;)
Тобто - проблема, що на тих 10днів відпустки треба, щоб хтось тебе підмінив!
І це дається важко, бо не 1 людину потрібно відпускати(за одну партію/групу), а декілька.
Тож - хто підмінить отих людей на 40днів, якщо на 10днів "важко вдається"? :wink:

...і тут знову всі на мить завмерли в кафешках, принишкли... :shock: тихо ховаючи окуляри в отаку сумочку https://bag-bag.com.ua/ua/biker_bag_-_h ... GXEALw_wcB

Если дама купила себе такую сумку и ровно столько же отправила на фонд Притулы вопросов к ней у меня меньше, чем к Вам.
Вы наемный сотрудник, думать о стратегиях не Ваше. Ваше распечатать 16*2 заявлений и носить их каждый месяц командиру. Один экземпляр всегда оставлять себе на память с входящим номером и датой.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 20:09

Ласкаво просимо! ;)

vitaliian написав:
  Успіх написав:І тут ми знову повертаємось до "ситих мужиків в кафешках і жінок в окулярах (які теж можуть спокійно йти на фронт - було б лише бажання)
щас они тебя искусают прямо в кафешке

От вмієш підняти і так піднятий настрій :D

Але от мені цікаво, чи буде тут розуміння ситуації про абсурдність закону про відпустки, якщо "на папері написали, а як зробити це/втілити в життя - то... думайте самі/вирішуйте самі - мати, чи не мати©(відпустки) :D

Доречі, на моменті - у нас три вакантних місця є!
1 місце - потрібний механік-водій(чудово б підійшов на це місце чоловік панянки в окулярах) :D
2 місця - потрібні навідники(чудово підійшли б Флер і Стм, так як там не важка праця - сидіти в бойовій машині, просто крутити дві ручки/наводитись і дивитись в "приціл/окуляр" :lol: - майже, як в окулярах :mrgreen: )
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 01 лип, 2023 20:28, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1001 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 01 лип, 2023 20:23

stm написав:
  Успіх написав:......
Ну раз підняли тему про відпустки, то... - то тут теж в мене і в моїх побратимів є ПИТАННЯ!
От знаєте, що вже підписали закон про 30днів відпустки + 10днів за сімейними обставинами.
Тобто - разом 40днів на рік солдат може... може... - а що насправді може?))
От як можна "відгуляти" 40днів/рік відпустки, якщо зараз і на 10днів "зі скрипом зубів" відпускають!
Чому?
І тут ми знову повертаємось до "ситих мужиків в кафешках і жінок в окулярах (які теж можуть спокійно йти на фронт - було б лише бажання)" ;)
Тобто - проблема, що на тих 10днів відпустки треба, щоб хтось тебе підмінив!
І це дається важко, бо не 1 людину потрібно відпускати(за одну партію/групу), а декілька.
Тож - хто підмінить отих людей на 40днів, якщо на 10днів "важко вдається"? :wink:

...і тут знову всі на мить завмерли в кафешках, принишкли... :shock: тихо ховаючи окуляри в отаку сумочку https://bag-bag.com.ua/ua/biker_bag_-_h ... GXEALw_wcB

Если дама купила себе такую сумку и ровно столько же отправила на фонд Притулы вопросов к ней у меня меньше, чем к Вам.
Вы наемный сотрудник, думать о стратегиях не Ваше. Ваше распечатать 16*2 заявлений и носить их каждый месяц командиру. Один экземпляр всегда оставлять себе на память с входящим номером и датой.

Даже наёмный сотрудник, если он добросовестный человек, думает о том, что будет с работой, когда он уйдёт в отпуск. Тем более на фронте, когда он понимает, что, вернувшись, может застать на месте не всех. В частности, возможно, потому, что не хватило людей и некому было вовремя поднести снаряд.
Не буду сравнивать заслуги Успиха и дамы, которая "купила себе такую сумку и ровно столько же отправила на фонд Притулы". Причём, учтите, что Успих точно на фронте, а дама перечислила в фонд только возможно.
Но если есть возможность купить сумочку за пару тысяч долларов, то я, конечно, рад за человека, но, может, во время такой войны есть смысл обойтись без сумочки и задонатить больше?
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 44664467446844694470 ... 14175>
Форум:
+ Додати
    тему