|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 02 лип, 2023 13:09
Faceless написав:vitaliian написав: Faceless написав:це тимчасове явище
не подскажете когда победа? этому временному явлению 1,5 года. И конца не видно.
Нажаль, мені ще не доповіли. От-от, явищу 1,5 роки, і як, працює мотивація? Відмовляються працювати за мінімалку? Це ж не на заробітки поїхати, і робити те саме, що різноробом, тільки за більші гроші
у любого общества большая инерция. Сначала что то сильно меняется в мотивации у первого миллиона, потом у трех миллионов которые ориентируются на первый, и т.д. Результат "на завтра" это к Иосифу Виссарионовичу Faceless написав:людина перебуває під впливом свого середовища і водночас бере участь у його формуванні
именно, а среда это сумма её участников. Поскольку мотивация величина не линейная, общество развивается скачкообразно. Как вы думаете влияет ли война на людей? Только это влияние вы увидите не завтра.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 02 лип, 2023 13:27, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2518 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 02 лип, 2023 13:21
Faceless написав:vitaliian написав: Faceless написав:це тимчасове явище
не подскажете когда победа? этому временному явлению 1,5 года. И конца не видно.
Нажаль, мені ще не доповіли. От-от, явищу 1,5 роки, і як, працює мотивація? Відмовляються працювати за мінімалку? Це ж не на заробітки поїхати, і робити те саме, що різноробом, тільки за більші гроші
Ви працюєте (знаходитесь на робочому місці) 24/7/365? Скоріше у вас 8 годиний робочий день. Якщо умовний Успіх поїде в рейс на фурі, то він не може крутити руля більше 8 годин.. А заробить грошей теж під сотню.. Так що не варто казати, що ті хлопці на фронті багато зарабляють.Там і витрат хватає..
-
maza5
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 13:35
Faceless написав:чи будуть "заробітки в ЗСУ" (а треба розуміти, що далеко не всі в ЗСУ отримують таке забезпечення) достатньо масовими, щоб мати такий вплив? Тим паче це не той приклад, який можна наслідувати (як те ж заробітчанство), це тимчасове явище
На жаль, схоже на те, що не те що наслідування - успадкування навіть буде можливим... Сподіваюсь, що ні, але все до цього йде... Затягується на десятки років. 
-
042013
-
-
- Заблокований
- Подякував: 644 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 13:39
Faceless написав:Все ж на державному рівні треба вже зараз набирати штат професійних психологів (і психіатрів теж, це не з метою когось образити) і програми для реабілітації.
тільки не це...як відома з досвіду США 80-85% коштів йдуть за зарплати психологів/психіатрів, ще 10% на державну бюрократію (по сучасному менеджмент), до "солдат/ветеранів" доходить 5% треба ВР прийняти закон про забезпечення країною реабілітаційних послуг: -два рази на рік по 10 діб в санаторіях/пансіонатах(Яремче, Трускавець, Одесса, Ялта) -два рази на рік обстеження/лікування в найкращих кініках (якщо потрібно, то і закордоном) -100% пільги по комуналці/транспорту для інвалідів тобто щоб було не гірше(а краще) як для ліквідаторів ЧАЕС/афганців ЕС/США/Японія/Австралія/Тайланд теж нехай приймають наших ветеранів безкоштовно (і має бути контроль), в 1994 на "лікування"(як чорнобильці) на Кубу поїхали діти генералів МВС/СБУ/прокурорів міста(один полковник СБУ жалілся, що його викинули зі списку, тому що не генерал
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3303 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 02 лип, 2023 13:51
Hotab написав:Faceless , можу сказати по авіації (хелікоптери) . Зараз в ЗСУ всі активно вчать англ, вчаться (хто в ТОВ «Авіа», хто в інших місцях, щоб отримати пілотську ліцензію. Як тільки буде «вольниця», розбіжаться по комерції. Умовні Успіхи, хто не пропив, не погуляв зароблені гроші, теж думають куди їх припаркувати і чим зайнятись на гражданці. Я не бачу проблеми адаптації після війни. Реальні штурмовики, які пережили жахи, тім треба ще рік прийти до тями. Якщо не зіпʼються.
До "вольниці" (якщо під вольницею мається на увазі вільний виїзд за кордон) ще 10+ років За цей час людина можете досягти такого віку, що не буде цікавою працедавці ні за кордоном, ні в Україні. Ейджизм всюди однаково непомітно приходить в 50 років...
-
sergii_naushenko
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 13:53
vitaliian написав: Faceless написав:Якби більшу частину "сусідів" успіхи інших мотивували на розвиток, ми вже давно жили б геть в іншому суспільстві
ну что то же людей мотивирует? поинтересуйтесь что. Как правило чей то пример. Я рассказал про друзей, потому что их много лет знаю. А что мотивировало коллегу по работе (поступить так же как я), могу только догадываться.
мой старпом (когда я его продвинул в капитаны), сказал, что сам по себе он бы мог еще пару лет старпомом работать (т.с. набираться опыта), но жена его постоянно клюет, что мол, мой родной брат скоро станет капитаном, а ты засохнешь в старпомах (потому у тебя нет напора, неиинициативный) ты достаточно напористый(как старпому нормально, а как капитану-тебе это навредит(или твоим подчиненным), знаний для капитана у тебя недостаточно, но раз так карта легла-будешь капитаном он сказал, что счатслив от мысли о том, что стал капитаном (хоть на месяц) но раньше шурина (все люди и питера, хотя у нас есть похожие примеры)-основной мотив деньги(карьера) вышел не второй план, уступив стремлению подняться к глазах жены(семьи)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3303 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 02 лип, 2023 14:08
maza5 написав: Faceless написав:vitaliian написав:не подскажете когда победа? этому временному явлению 1,5 года. И конца не видно.
Ви працюєте (знаходитесь на робочому місці) 24/7/365? Скоріше у вас 8 годиний робочий день. Якщо умовний Успіх поїде в рейс на фурі, то він не може крутити руля більше 8 годин.. А заробить грошей теж під сотню.. Так що не варто казати, що ті хлопці на фронті багато зарабляють.Там і витрат хватає..
Мене взагалі важко звинуватити в закидах, в ЗСУ багато заробляють. Я не проти, щоб і більше заробляли, от тільки то впирається не в моє бажання і навіть не в можливості бюджету наразі. Але загалом, я тільки за, щоб умовний Долярчик приніс з війни не ПТСР, а пару-трійку мільйонів накопичень
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8222 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 02 лип, 2023 14:14
Вибачте, що знову повертаюсь до... Просто, хотілось би без підйоПок/без жартів зрозуміти, як ви всі бачите "втілення у життя закону про відпустки 40діб"? >>>> в мене і в моїх побратимів є ПИТАННЯ! От знаєте, що вже підписали закон про 30днів відпустки + 10днів за сімейними обставинами. Тобто - разом 40днів на рік солдат може... може... - а що насправді може?)) От як можна "відгуляти" 40днів/рік відпустки, якщо зараз і на 10днів "зі скрипом зубів" відпускають! Чому? І тут ми знову повертаємось до "ситих мужиків в кафешках і жінок в окулярах (які теж можуть спокійно йти на фронт - було б лише бажання)"  Тобто - проблема, що на тих 10днів відпустки треба, щоб хтось тебе підмінив! І це дається важко, бо не 1 людину потрібно відпускати(за одну партію/групу), а декілька. Тож - хто підмінить отих людей на 40днів, якщо на 10днів "важко вдається"?  (чітке питання - виділив☝️) п.с. Можу помилятись, але наче там в законі сказано, що можна відпускати до 30% особового складу? Відповідно, треба щоб і війна сповільнилась на 30%?))) Ні, ну серйозно - як ви всі бачите вирішення всього цього?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1000 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Нед 02 лип, 2023 14:19
Успіх написав:Ні, ну серйозно - як ви всі бачите вирішення всього цього?
Мобілізація посилюється. Пришлють на заміну тих, кого наловлять по автобусах і базар. Кількість буде, а от щодо якості...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 863 раз.
- Подякували: 629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 лип, 2023 14:21
Faceless написав:я тільки за, щоб умовний Долярчик приніс з війни не ПТСР, а пару-трійку мільйонів накопичень
это вы сейчас сколько лет войны напророчили?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2518 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2