fler написав:Експосадовці США вели таємні переговори з близькими до кремля росіянами та лавровим щодо України. Інформацію поширила американська телерадіокомпанія NBC. Джерело стверджує, що президент США знав про ці перемовини.
ТГ канали пишуть цікаві подробиці на цю тему. Напр., що пуйла усунуть до кінця цього літа.
Якого з двійників?
НА ПРАВАХ ОБС :
Багато експертів кажуть про різне, але у всіх "до кінця літа". Співпадіння?
Bobua написав:Тому й пишу, що оптимально було би 1міс тренувань в тилах, 1міс на тихому кордоні (північ) -- теж можна вважати тренуванням, і 1міс на гарячих лініях розмежування. Раз на 12 років -- де тут є хоч якась проблема? І всюди поробити технікою глибокі-преглибокі бліндажі, аби солдати не вмирали від бомбардувань. І вирізати чи випалити оглядову смугу. І крихітні відеокамери на неї спрямувати, аби могли і знизу стежити чи не лізе хтось. І стугни виготовляти... (дозволяють стріляти в танки безпечно для стрільця). А всім в Україні хто люто за кордони 91р. -- обов`язково надати місце в штурмових бригадах -- хай морочать голови одне іншому, а не країні і ЗСУ.
Дуже хочу, щоб побільше форумчан саме оце☝️ прокоментували!
Покищо, лише двоє, чи троє прокоментували - а решта?
Не ігноруйте, будь ласка
Цікаво, що наші тутешні панянки напишуть? Чи проігнорують? А всього лиш потрібно прокоментувати по двох підкреслених абзацах...
І, зауважте - не мої слова вгорі☝️(хоч я повністю з ними погоджуюсь)
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 06 лип, 2023 19:16, всього редагувалось 1 раз.
Успіх А що коментувати: вихід на кордон - необхідна умова припинення війни. Не буде виходу на кордон і вступу в НАТО - будь-яке інше перемир'я тільки дасть час для підготовки москалями більш ефективного нападу.
Бундесвер відмовляє Україні в постачанні винищувачів, але планує поставити Eurofighter до Саудівської Аравії.
Незважаючи на те, що бундесвер має 138 бойових літаків Eurofighter, а німецькі компанії беруть участь у консорціумі виробників європейських бойових літаків, уряд ФРН відмовляється створювати навіть програму навчання українських пілотів. Не кажучи вже про можливі майбутні постачання в Україну, пише Bild.
Натомість канцелярія Олафа Шольца планує експорт 48 винищувачів Eurofighter до Саудівської Аравії, заявив голова Європейського комітету Антон Хофрейтер.
Bobua написав:Тому й пишу, що оптимально було би 1міс тренувань в тилах, 1міс на тихому кордоні (північ) -- теж можна вважати тренуванням, і 1міс на гарячих лініях розмежування. Раз на 12 років -- де тут є хоч якась проблема? І всюди поробити технікою глибокі-преглибокі бліндажі, аби солдати не вмирали від бомбардувань. І вирізати чи випалити оглядову смугу. І крихітні відеокамери на неї спрямувати, аби могли і знизу стежити чи не лізе хтось. І стугни виготовляти... (дозволяють стріляти в танки безпечно для стрільця). А всім в Україні хто люто за кордони 91р. -- обов`язково надати місце в штурмових бригадах -- хай морочать голови одне іншому, а не країні і ЗСУ.
Дуже хочу, щоб побільше форумчан саме оце☝️ прокоментували!
Покищо, лише двоє, чи троє прокоментували - а решта?
Не ігноруйте, будь ласка
Цікаво, що наші тутешні панянки напишуть? Чи проігнорують? А всього лиш потрібно прокоментувати по двох підкреслених абзацах...
І, зауважте - не мої слова вгорі☝️(хоч я повністю з ними погоджуюсь)
Есть 2 действенных вида армии: 1) Контрактная, берут молодых, активных, заинтересованных, обучают долго и разно, бросают в горячие точки и служат всю жизнь - это США. 2) Есть военная обязанность для всех женщин и мужчин достигших 18 лет. Обучают как держать автомат и стрелять всех год. Комбинация с контрактной. Пример Израиль
Бобуа предлагает всех по 2 месяца раз на 12 лет в активную фазу войны? Отличный план. Никто не утомится.
Дюрі-бачі написав:Успіх А що коментувати: вихід на кордон - необхідна умова припинення війни. Не буде виходу на кордон і вступу в НАТО - будь-яке інше перемир'я тільки дасть час для підготовки москалями більш ефективного нападу.
ага, а як вийдем на кордон, то "країна не повинна мати територіальних спорів із сусідами", і "тогда понімає, что снова пролєтає"
flyman написав:вам щоб не тяжко служилося, Успіх навчить (не задурно, а за пепсі) як однією рукою дуло піднімати по вертикалі, а іншою вести по горизонталі
Определенно именно этому я и научусь. Для визы К1 самое оно.