fler написав:Експосадовці США вели таємні переговори з близькими до кремля росіянами та лавровим щодо України. Інформацію поширила американська телерадіокомпанія NBC. Джерело стверджує, що президент США знав про ці перемовини. https://ukrayina.pl/ukrayina/7,183471,2 ... 2-1080.htm
ТГ канали пишуть цікаві подробиці на цю тему. Напр., що пуйла усунуть до кінця цього літа.
Bobua написав:Тому й пишу, що оптимально було би 1міс тренувань в тилах, 1міс на тихому кордоні (північ) -- теж можна вважати тренуванням, і 1міс на гарячих лініях розмежування. Раз на 12 років -- де тут є хоч якась проблема? І всюди поробити технікою глибокі-преглибокі бліндажі, аби солдати не вмирали від бомбардувань. І вирізати чи випалити оглядову смугу. І крихітні відеокамери на неї спрямувати, аби могли і знизу стежити чи не лізе хтось. І стугни виготовляти... (дозволяють стріляти в танки безпечно для стрільця). А всім в Україні хто люто за кордони 91р. -- обов`язково надати місце в штурмових бригадах -- хай морочать голови одне іншому, а не країні і ЗСУ.
Дуже хочу, щоб побільше форумчан саме оце☝️ прокоментували!
Покищо, лише двоє, чи троє прокоментували - а решта?
Не ігноруйте, будь ласка
Цікаво, що наші тутешні панянки напишуть? Чи проігнорують? А всього лиш потрібно прокоментувати по двох підкреслених абзацах...
І, зауважте - не мої слова вгорі☝️(хоч я повністю з ними погоджуюсь)
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 06 лип, 2023 20:16, всього редагувалось 1 раз.
Успіх А що коментувати: вихід на кордон - необхідна умова припинення війни. Не буде виходу на кордон і вступу в НАТО - будь-яке інше перемир'я тільки дасть час для підготовки москалями більш ефективного нападу.
Бундесвер відмовляє Україні в постачанні винищувачів, але планує поставити Eurofighter до Саудівської Аравії.
Незважаючи на те, що бундесвер має 138 бойових літаків Eurofighter, а німецькі компанії беруть участь у консорціумі виробників європейських бойових літаків, уряд ФРН відмовляється створювати навіть програму навчання українських пілотів. Не кажучи вже про можливі майбутні постачання в Україну, пише Bild.
Натомість канцелярія Олафа Шольца планує експорт 48 винищувачів Eurofighter до Саудівської Аравії, заявив голова Європейського комітету Антон Хофрейтер.
Bobua написав:Тому й пишу, що оптимально було би 1міс тренувань в тилах, 1міс на тихому кордоні (північ) -- теж можна вважати тренуванням, і 1міс на гарячих лініях розмежування. Раз на 12 років -- де тут є хоч якась проблема? І всюди поробити технікою глибокі-преглибокі бліндажі, аби солдати не вмирали від бомбардувань. І вирізати чи випалити оглядову смугу. І крихітні відеокамери на неї спрямувати, аби могли і знизу стежити чи не лізе хтось. І стугни виготовляти... (дозволяють стріляти в танки безпечно для стрільця). А всім в Україні хто люто за кордони 91р. -- обов`язково надати місце в штурмових бригадах -- хай морочать голови одне іншому, а не країні і ЗСУ.
Дуже хочу, щоб побільше форумчан саме оце☝️ прокоментували!
Покищо, лише двоє, чи троє прокоментували - а решта?
Не ігноруйте, будь ласка
Цікаво, що наші тутешні панянки напишуть? Чи проігнорують? А всього лиш потрібно прокоментувати по двох підкреслених абзацах...
І, зауважте - не мої слова вгорі☝️(хоч я повністю з ними погоджуюсь)
Есть 2 действенных вида армии: 1) Контрактная, берут молодых, активных, заинтересованных, обучают долго и разно, бросают в горячие точки и служат всю жизнь - это США. 2) Есть военная обязанность для всех женщин и мужчин достигших 18 лет. Обучают как держать автомат и стрелять всех год. Комбинация с контрактной. Пример Израиль
Бобуа предлагает всех по 2 месяца раз на 12 лет в активную фазу войны? Отличный план. Никто не утомится.
Дюрі-бачі написав:Успіх А що коментувати: вихід на кордон - необхідна умова припинення війни. Не буде виходу на кордон і вступу в НАТО - будь-яке інше перемир'я тільки дасть час для підготовки москалями більш ефективного нападу.
ага, а як вийдем на кордон, то "країна не повинна мати територіальних спорів із сусідами", і "тогда понімає, что снова пролєтає"
flyman написав:вам щоб не тяжко служилося, Успіх навчить (не задурно, а за пепсі) як однією рукою дуло піднімати по вертикалі, а іншою вести по горизонталі
Определенно именно этому я и научусь. Для визы К1 самое оно.