Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 899900901902903 ... 2917>
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 10:48

Сам себе процитую:
  akurt написав:
  Shaman написав:тому гілка ледве дихає, що стьобатися це прикольно - а от написати щось реальне - це ж треба знати. читаємо лише побрехеньки...

Це правда. Маєте рацію.
Дивна річ: напишу в гілці «Еміграція, заробітчанство», що найкраще вкладення коштів, отриманих від продажу бабушатника - в освіту дітей - не слухають.
Скажу те саме - слово в слово - приятелям - діють та сьогодні отримують такі повідомлення з Варшави:
https://ibb.co/d5nYv84

Побрехеньки: не встиг повернутися з пляжу - коли повідомлення від приятелів: син буде навчатися в Канаді.
Подробиць ще не знаю - зв"язався з Кирилом в Канаді, але там зараз ніч.
Пам"ятаю, як забирали його з мамою та татом з пологового будинка...
Моя жінка - його хресна матір.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 11:09

akurt написав:Побрехеньки: не встиг повернутися з пляжу - коли повідомлення від приятелів: син буде навчатися в Канаді.
Подробиць ще не знаю - зв"язався з Кирилом в Канаді, але там зараз ніч.
Пам"ятаю, як забирали його з мамою та татом з пологового будинка...
Моя жінка - його хресна матір.

Польские университеты также сильные и жизнь в Польше дешевле. Поэтому тут сравнивать конкретные университеты и конкретные возможности семьи и студента. Никто со стороны не скажет, что лучше.
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 11:22

Ви маєте рацію: ніхто не скаже, де краще.
Це питання якраз і обговорюється на цій гілці, однозначно кращого ще НЕ визначили.

Щодо навчання в Канаді є такі плюси:
- з 01.01.2023 в Канаді іноземцям заборонили купувати нерухомість, але студентам дозволено. Ось батьки і будуть думати про інвестиції.
- якщо отримати в Канаді PR (я не знаю умови для студентів), то це відкриває шлях в США (з PR - вільний вʼїзд).
- якщо попав в США з РR - візьмуть на роботу.

Про останнє мені розказував наш українець, який працює в дуже крутій компанії (видалено), який сказав, що у відділ взяли людину з PR Канади. Цікаво, що він - азіат.
Там теж цікаво: той «канадець» сказав, що закінчив університет Канаді, заробляв приблизно 85 000$ на рік, тут дали відразу 260 000$ на рік.
Цікаво, що приїхав на своєму авто канадської реєстрації.
Ну ось так. Відкривають тому, хто стукає.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 11:34

Ой+ написав:Думка про те, що медик повинен отримуючи офіційну зарплату в рази нижчу за заробіток кваліфікованого шабашника у вищезгадані роки горіти на роботі спростувало життя. Це взагалі відголосок радянщини, коли лікарі та інші висококваліфіковані фахівці мали зарплати нижчі за гегемонів.
Операції коштують навіть з неофіційною винагородою ну просто смішні гроші у порівнянні з аналогічними на заході. Якраз зараз багато емігрантів "прозріли", що медицина і медики не такі і погані як собі уявлялось. Реформа розширила можливості безоплатних для пацієнта послуг. Мільйон мільйонерів за річним доходом починаючи з 2015 ввижається не мені, хоча якась к-ть медиків можливо і мала такі неофіційні доходи. Медичні університети мають найвищі вимоги до балів НМТ уже на етапі прийому документів, минулого року спростили, цього відновили знову і медуніверситети чекає недобір.

Ось штучний інтелект в першу чергу повинен замінити медиків. Все елементарно і просто: здав аналізи, ввів симптоми - AI видав хворобу і спосіб лікування.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 11:42

andrijk777 написав:Ось штучний інтелект в першу чергу повинен замінити медиків. Все елементарно і просто: здав аналізи, ввів симптоми - AI видав хворобу і спосіб лікування.

Майже так і є. Правда. Це вже працює.
Два роки тому у Львові зареєструвався до "сімейного лікаря". Мені дуже сподобалося: молодий хлопець, мабуть рік тому закінчив медичний університет. А може щойно. На столі ноутбукук: від активно та уміло натискав кнопки, заносячи дані про мою вакцинацію за кордоном.
В кабінеті було аж три таких "сімейних лікаря" тому я чув та бачив, як працює штучний інтелект: до одного з трьох лікарів зайшла бабуся: болить ліва нога. Сімейний лікар на ноутбуці, який стоїть перед ним на столі, набрав: "болить ліва нога" - Гугл відразу видав метод лікування, він виписав рецепт, щаслива бабуся пішла задоволена: НАУКА! Прогрес! Штучний інтелект.

Раніше все було значно гірше: моя племінниця - лікар із стажем років 15 - лікує по-старовинному.
Так мені і сказала: "Я діагноз сталю без ноутбука: дивлюсь на одяг пацієнта".
Дуже я лаявся з нею з приводу такого метода лікування. Навіть не розмовляли пару років.
Методу лікування її навчила мама - жінка мого двоюрідного брата - гінеколог з дуже великим стажем.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 11:48

akurt
1. По куает можно покупать недвижимость.
2. Нашим, кто работает от полугода по куает пока что без проблем открывают амер. тур визы.
3. Пр вроде не даёт безвизовый въезд в США.
4. Для работы в США гражданам с канадским паспортом нужна рабочая виза, хотя проезд безвизовый.
Grand Touring

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 11:50

Ви помиляєтеся: по CUAET з 01.01.2023 НЕ можна купувати нерухомість.
Можна, якщо українець, який прибув за програмою CUAET, отримав PR.
Там теж не все так просто, в неділю буду спілкуватися з нашою людною, сказав, що там щось якісь перепони для отримання (живе з грудня, працює з 3 січня легально та офіційно. Вінніпег.)
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 07 лип, 2023 11:52, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 11:51

akurt наши даже ипотеку берут без проблем
Grand Touring

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 11:53

До Нового року - мабуть.
Хто не встиг- той запізнився.
Постанова Уряду Канади від літа 2022 року з введенням в дію з 01.01.2023: ЗАБОРОНА ІНОЗЕМЦЯМ купувати нерухомість.
На YouTube є сумна історія: наш українець підібрав житло, шукав довго, всю осінь, знайшов, домовився, потім узгоджував іпотеку, маже все узгодив станом на 29 грудня, останній підпис треба було отримати 02.01.2023 - і пролетів, залишився без канхвЄтки.

2. Нашим, кто работает от полугода по куает пока что без проблем открывают амер. тур визы.
Не чув про таке може й правда - - підкажу нашим в Канаді. Чесно кажучі, якщо би це було можливим, то вже 170 000 українців, які в"іхали в Канаду, отримали б візи США. Не чув жодного випадку.

3. Пр вроде не даёт безвизовый въезд в США.
Ви помиляєтеся: як раз і надає. Вільно та без проблем. Це одна з причин того, що наші в Канаді дуже дуже намагаються отримати той PR.

4. Для работы в США гражданам с канадским паспортом нужна рабочая виза, хотя проезд безвизовый.
Це вірно: треба отримати робочу візу класу Н1-В.
І не тільки громадянам Канади, а всім іноземцям.
Її може оформити тільки роботодавець США, якщо бере на роботу.
Згаданого канадійця взяли. Оформили. Працює.
Цікаво, що авто з номерами Канади потім вигнав в Канаду та продав - якісь проблеми були з її "натуралізацією" в США.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 07 лип, 2023 12:04, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 12:02

akurt при все уважении к вам, думаю, вы дальше сами проработаете момент с недвижимостью. Моё дело помочь.
Grand Touring

Заблокований

Профіль

#<1 ... 899900901902903 ... 2917>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Water і 2 гостей