Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:тому гілка ледве дихає, що стьобатися це прикольно - а от написати щось реальне - це ж треба знати. читаємо лише побрехеньки...
Це правда. Маєте рацію. Дивна річ: напишу в гілці «Еміграція, заробітчанство», що найкраще вкладення коштів, отриманих від продажу бабушатника - в освіту дітей - не слухають. Скажу те саме - слово в слово - приятелям - діють та сьогодні отримують такі повідомлення з Варшави: https://ibb.co/d5nYv84
Побрехеньки: не встиг повернутися з пляжу - коли повідомлення від приятелів: син буде навчатися в Канаді. Подробиць ще не знаю - зв"язався з Кирилом в Канаді, але там зараз ніч. Пам"ятаю, як забирали його з мамою та татом з пологового будинка... Моя жінка - його хресна матір.
akurt написав:Побрехеньки: не встиг повернутися з пляжу - коли повідомлення від приятелів: син буде навчатися в Канаді. Подробиць ще не знаю - зв"язався з Кирилом в Канаді, але там зараз ніч. Пам"ятаю, як забирали його з мамою та татом з пологового будинка... Моя жінка - його хресна матір.
Польские университеты также сильные и жизнь в Польше дешевле. Поэтому тут сравнивать конкретные университеты и конкретные возможности семьи и студента. Никто со стороны не скажет, что лучше.
Ви маєте рацію: ніхто не скаже, де краще. Це питання якраз і обговорюється на цій гілці, однозначно кращого ще НЕ визначили.
Щодо навчання в Канаді є такі плюси: - з 01.01.2023 в Канаді іноземцям заборонили купувати нерухомість, але студентам дозволено. Ось батьки і будуть думати про інвестиції. - якщо отримати в Канаді PR (я не знаю умови для студентів), то це відкриває шлях в США (з PR - вільний вʼїзд). - якщо попав в США з РR - візьмуть на роботу.
Про останнє мені розказував наш українець, який працює в дуже крутій компанії (видалено), який сказав, що у відділ взяли людину з PR Канади. Цікаво, що він - азіат. Там теж цікаво: той «канадець» сказав, що закінчив університет Канаді, заробляв приблизно 85 000$ на рік, тут дали відразу 260 000$ на рік. Цікаво, що приїхав на своєму авто канадської реєстрації. Ну ось так. Відкривають тому, хто стукає.
Ой+ написав:Думка про те, що медик повинен отримуючи офіційну зарплату в рази нижчу за заробіток кваліфікованого шабашника у вищезгадані роки горіти на роботі спростувало життя. Це взагалі відголосок радянщини, коли лікарі та інші висококваліфіковані фахівці мали зарплати нижчі за гегемонів. Операції коштують навіть з неофіційною винагородою ну просто смішні гроші у порівнянні з аналогічними на заході. Якраз зараз багато емігрантів "прозріли", що медицина і медики не такі і погані як собі уявлялось. Реформа розширила можливості безоплатних для пацієнта послуг. Мільйон мільйонерів за річним доходом починаючи з 2015 ввижається не мені, хоча якась к-ть медиків можливо і мала такі неофіційні доходи. Медичні університети мають найвищі вимоги до балів НМТ уже на етапі прийому документів, минулого року спростили, цього відновили знову і медуніверситети чекає недобір.
Ось штучний інтелект в першу чергу повинен замінити медиків. Все елементарно і просто: здав аналізи, ввів симптоми - AI видав хворобу і спосіб лікування.
andrijk777 написав:Ось штучний інтелект в першу чергу повинен замінити медиків. Все елементарно і просто: здав аналізи, ввів симптоми - AI видав хворобу і спосіб лікування.
Майже так і є. Правда. Це вже працює. Два роки тому у Львові зареєструвався до "сімейного лікаря". Мені дуже сподобалося: молодий хлопець, мабуть рік тому закінчив медичний університет. А може щойно. На столі ноутбукук: від активно та уміло натискав кнопки, заносячи дані про мою вакцинацію за кордоном. В кабінеті було аж три таких "сімейних лікаря" тому я чув та бачив, як працює штучний інтелект: до одного з трьох лікарів зайшла бабуся: болить ліва нога. Сімейний лікар на ноутбуці, який стоїть перед ним на столі, набрав: "болить ліва нога" - Гугл відразу видав метод лікування, він виписав рецепт, щаслива бабуся пішла задоволена: НАУКА! Прогрес! Штучний інтелект.
Раніше все було значно гірше: моя племінниця - лікар із стажем років 15 - лікує по-старовинному. Так мені і сказала: "Я діагноз сталю без ноутбука: дивлюсь на одяг пацієнта". Дуже я лаявся з нею з приводу такого метода лікування. Навіть не розмовляли пару років. Методу лікування її навчила мама - жінка мого двоюрідного брата - гінеколог з дуже великим стажем.
akurt 1. По куает можно покупать недвижимость. 2. Нашим, кто работает от полугода по куает пока что без проблем открывают амер. тур визы. 3. Пр вроде не даёт безвизовый въезд в США. 4. Для работы в США гражданам с канадским паспортом нужна рабочая виза, хотя проезд безвизовый.
Ви помиляєтеся: по CUAET з 01.01.2023 НЕ можна купувати нерухомість. Можна, якщо українець, який прибув за програмою CUAET, отримав PR. Там теж не все так просто, в неділю буду спілкуватися з нашою людною, сказав, що там щось якісь перепони для отримання (живе з грудня, працює з 3 січня легально та офіційно. Вінніпег.)
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 07 лип, 2023 11:52, всього редагувалось 1 раз.
До Нового року - мабуть. Хто не встиг- той запізнився. Постанова Уряду Канади від літа 2022 року з введенням в дію з 01.01.2023: ЗАБОРОНА ІНОЗЕМЦЯМ купувати нерухомість. На YouTube є сумна історія: наш українець підібрав житло, шукав довго, всю осінь, знайшов, домовився, потім узгоджував іпотеку, маже все узгодив станом на 29 грудня, останній підпис треба було отримати 02.01.2023 - і пролетів, залишився без канхвЄтки.
2. Нашим, кто работает от полугода по куает пока что без проблем открывают амер. тур визы. Не чув про таке може й правда - - підкажу нашим в Канаді. Чесно кажучі, якщо би це було можливим, то вже 170 000 українців, які в"іхали в Канаду, отримали б візи США. Не чув жодного випадку.
3. Пр вроде не даёт безвизовый въезд в США. Ви помиляєтеся: як раз і надає. Вільно та без проблем. Це одна з причин того, що наші в Канаді дуже дуже намагаються отримати той PR.
4. Для работы в США гражданам с канадским паспортом нужна рабочая виза, хотя проезд безвизовый. Це вірно: треба отримати робочу візу класу Н1-В. І не тільки громадянам Канади, а всім іноземцям. Її може оформити тільки роботодавець США, якщо бере на роботу. Згаданого канадійця взяли. Оформили. Працює. Цікаво, що авто з номерами Канади потім вигнав в Канаду та продав - якісь проблеми були з її "натуралізацією" в США.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 07 лип, 2023 12:04, всього редагувалось 1 раз.