Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 916917918919920 ... 2916>
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 11:35

Canadа news

Свіже - із спілкування з нашими українцями. Цитати:
"Ми поїхали до Канади минулого червня и вже рік як тут. До цього мешкали в Анталії.
....Пахати тут треба так що мама дорога. Я та чоловік пашем на 2 роботах, на вихідних, пізно ввечері, вночі. Бо інакше не можна прожити ніяк.
...Всі канадці також само працюють. Маємо надію, що щось зміниться на найкраще в перспективі.
Але всі хто вважає, що Канада - це "райське місце", то це не так.
Ящо ви не згодні працювати як скажені без перерв та вихідних, не треба сюди їхати. Ми не були до цього готові - але зараз нема вибору".
(кінець цитат)
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 11:38

akurt написав:Canadа news

Свіже - із спілкування з нашими українцями. Цитати:
"Ми поїхали до Канади минулого червня и вже рік як тут. До цього мешкали в Анталії.
....Пахати тут треба так що мама дорога. Я та чоловік пашем на 2 роботах, на вихідних, пізно ввечері, вночі. Бо інакше не можна прожити ніяк.
...Всі канадці також само працюють. Маємо надію, що щось зміниться на найкраще в перспективі.
Але всі хто вважає, що Канада - це "райське місце", то це не так.
Ящо ви не згодні працювати як скажені без перерв та вихідних, не треба сюди їхати. Ми не були до цього готові - але зараз нема вибору".
(кінець цитат)

Кинули райську Анталію аби пахати як скажені на двох роботах в Канаді без перерв і вихідних.
Нема вибору.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 11:48

Виділене зводить нанівець усі переваги, особисто для мене.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 11:58

Re: Еміграція, заробітчанство

fler написав:

И именно эта особенность подарила миру лучший мелодичный metal наряду со шведским, вроде Sonata Arctica
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 11:58

fler написав:

Ви помиляєтеся, там є переваги, дивіться що там написано:
"Ми зупинилися в одному місті, де можна було зупинитися та припаркуватися прямо перед торговим центром і безкоштовно паркуватися необмежений час."
Тільки заради цього варто їхати у Фінляндію! Прямо перед супермаркетом! Дозволили припаркувалися! Жир!
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 12:03

akurt написав:
  fler написав:

"Ми зупинилися в одному місті, де можна було зупинитися та припаркуватися прямо перед торговим центром і безкоштовно паркуватися необмежений час."
Тільки заради цього варто їхати у Фінляндію! Прямо перед супермаркетом! Дозволили припаркувалися! Жир!
Та ладно.
Не може бути. . Виїзджаю
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 12:43

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:Це приблизно третина середньої зарплати.
І скільки таких страховок по Україні? Особливо за межами Києва?

Зведених даних на всю країну не маю по обох пунктах, але це й не важливо - питання було іншим, масовість не обговорювали.

Прямо не обговорювали.
Але це важливо. Страховка, яка в Україні є елітарною, у США є типовою.
Не слід порівнювати.
Щодо іпотеки - без всіляких держпрограм були варіанти 9-11%. Я брав по 9.49%

Радий за Вас. Я про таке не чув. Правда, останнім часом не дуже цікавився.

якраз масовість був важливий момент - бо я стверджував, що це стандартний набір витрат для пересічного в США - а в нас - це дуже нерозповсюджене явище.

з приводу відсотків й іпотеки - зробив простенький розрахунок.

так от, якщо брати квартиру за 3,5 млн грн на 20 років під 10% - то щорічний платіж - 411 т грн, а всього ви сплатите вартість 2,4 квартири. якби ставка була 5% - то за рік треба сплатити 281 т грн, а загалом сплата 1,6 вартості квартири. а якщо 15% (бо 10% - не зустрічав на ринку, лише для своїх) - то щорічний платіж 559 т грн, а загальна сума вже 3,2 квартири.

висновки - як мінімум треба заробляти 1 млн грн на рік, а взагалі більше - хоча б втричі більше за іпотечний платіж (що більшість ставить під сумнів).

й по друге навіть 10% - це забагато для іпотеки.

трете - й це недорога квартира як на Київ - співвідношення зп/вартість квартири в Україні неадекватне.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 12:49

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Faceless написав:...........
Зведених даних на всю країну не маю по обох пунктах, але це й не важливо - питання було іншим, масовість не обговорювали.

Прямо не обговорювали.
Але це важливо. Страховка, яка в Україні є елітарною, у США є типовою.
Не слід порівнювати.
Щодо іпотеки - без всіляких держпрограм були варіанти 9-11%. Я брав по 9.49%

Радий за Вас. Я про таке не чув. Правда, останнім часом не дуже цікавився.

якраз масовість був важливий момент - бо я стверджував, що це стандартний набір витрат для пересічного в США - а в нас - це дуже нерозповсюджене явище.

з приводу відсотків й іпотеки - зробив простенький розрахунок.

так от, якщо брати квартиру за 3,5 млн грн на 20 років під 10% - то щорічний платіж - 411 т грн, а всього ви сплатите вартість 2,4 квартири. якби ставка була 5% - то за рік треба сплатити 281 т грн, а загалом сплата 1,6 вартості квартири. а якщо 15% (бо 10% - не зустрічав на ринку, лише для своїх) - то щорічний платіж 559 т грн, а загальна сума вже 3,2 квартири.

висновки - як мінімум треба заробляти 1 млн грн на рік, а взагалі більше - хочаб втричі більше за іпотечний платіж (що більшість ставить під сумнів).
й по друге навіть 10% - це забагато для іпотеки.

трете - й це недорога квартира як на Київ - співвідношення зп/вартість квартири в Україні неадекватне.

Просто не хотел спорить.
Об ипотеке под 10% никогда не слышал.
Но "в Украине всё хорошо".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 13:01

BIGor написав:
  ЛАД написав:............
По опыту уехавших друзей и знакомых срабатывает и для самих уехавших. Хотя для детей, конечно, больше.
И не знаю никого вернувшегося. Даже в мирное время.
Сейчас вернувшихся будет много. Думаю, подавляющее большинство. Так сегодня и ехали не эмигранты, а беженцы. Если бы не война, они бы и не думали уезжать.
И просто рабочий на Западе может/будет жить лучше, чем в Украине. При такой же работе.
Хотя квартиру, наверное, не купит, а будет арендовать.

Не знаю, де ви цього беретесь, але шанс купити житло у жителів розвиненого заходу більше ніж в українця.
Вищі доходи, стабільна банківська система, низька інфляція, стабільний ринок нерухомості, доступна іпотека.
В Україні є варіант тільки скирдувати, а поки скирдуєш нерухомість може зробити х2-х3 в доларах, що додасть ще 10 років скирдування.

Я не сравнивал шансы купить квартиру в Украине и на Западе.
У пересичного украинца таких шансов, по-моему, просто нет (за свои доходы).
Но и, к примеру, в Мюнхене это малореально. Но при немецких законах, достаточно сильно защищающих права арендатора, вполне можно всю жизнь жить в арендованной квартире.
Мои знакомые уже больше четверти века живут в одной и той же квартире. Дом был построен ещё к мюнхенской олимпиаде, зато есть на верхнем этаже бассейн для жильцов и в подвале довольно большие кладовки на каждую квартиру.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 13:02

akurt написав:
  fler написав:

Вам би позначати, що то сарказм, підозрюю, не всі то зрозуміють
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 916917918919920 ... 2916>
Форум:
+ Додати