Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 733734735736737 ... 1060>
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 18:44

flyman написав:
  gonchik74 написав:Цікаво, після сьогоднішніх «гарантій», та вчорашнього «запрошення» хати в Польщі подорожчають ( наші куплятимуть, як ті, що думали повертатись, так і ньюкамери, і ті, що житимуть в Україні, як запасний аеродром), чи навпаки подешевшають ( бо покладатись на блок, звісно, добре, але фізично знаходитись таки краще подалі від потенційно небезпечного регіону)?)
Я, наприклад, і так не був певен, що хочу саме тут хату. Тепер ще менше хочу)

після вчорашнього Европі, особливо колишньому соцтабору напрягтися

А що вчора було? Вибачте, не дивлюсь "телемарафон".
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 19:23

flyman написав:
  cherchiltank написав:
  gonchik74 написав:Цікаво, після сьогоднішніх «гарантій», та вчорашнього «запрошення» хати в Польщі подорожчають ( наші куплятимуть, як ті, що думали повертатись, так і ньюкамери, і ті, що житимуть в Україні, як запасний аеродром), чи навпаки подешевшають ( бо покладатись на блок, звісно, добре, але фізично знаходитись таки краще подалі від потенційно небезпечного регіону)?)
Я, наприклад, і так не був певен, що хочу саме тут хату. Тепер ще менше хочу)

Скажу просто - хати тут подешевшають - бо більшості щоб купити хату в Польщі треба продати хату тут і не одну)

що, вліз в польську нерухомість, тепер не знаєш як вистрибнути без втрат (як акукрт, тільки той в турецькій: для себе, а не в оренду)?

В мене немає закордонної нерухомості - тільки Київ, ну і дачка, і подивляться на Бровари)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 19:38

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Хто «подивляться на Бровари»?)
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 20:53

gonchik74 написав:Хто «подивляться на Бровари»?)

Приглядаюся до Броварів готового нового з ремонтом)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 09:08

І що там з цінами?
Вчора дивився "одним оком" нерухомість в Дніпрі та в околицях вище міста (там приятелі живуть).
Неймовірна кількість пропозицій приватних будинків на лівому березі вище центра міста - раніше дуже престижний населений пункт "Обухівка" (колись "Кіровське") ціни якісь смішні по 10-25 тисяч доларів.
Але зустрічається і щось пристойне - дизайнерське, нове, готове - реально класне - але вже по 240 000 доларів.
В Дніпрі в пристойних мікрорайонах - близько 1000 доларів за кв. м (це разом із земельними ділянками).
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 09:15

akurt написав:І що там з цінами?
Вчора дивився "одним оком" нерухомість в Дніпрі та в околицях вище міста (там приятелі живуть).
Неймовірна кількість пропозицій приватних будинків на лівому березі вище центра міста - раніше дуже престижний населений пункт "Обухівка" (колись "Кіровське") ціни якісь смішні по 10-25 тисяч доларів.
Але зустрічається і щось пристойне - дизайнерське, нове, готове - реально класне - але вже по 240 000 доларів.
В Дніпрі в пристойних мікрорайонах - близько 1000 доларів за кв. м (це разом із земельними ділянками).

Хороші новобудови - 1000 метр, але вже є квартири з ремонтом по 1200 метр - це в нових будинках в центрі Броварів (двокімнатні) однокімнатні чуть дорожче, зимою можна було відхватити по 800 доларів метр новобудову однокімнатну - но я протупив)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 09:16

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Дніпро гонять вверх переселенці (Запоріжжя) та військові, там оренда іноді вище ніж в києві
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 09:49

Знаю: племінник орендує 3-к за 25000 гривень. Він, правда, не переселенець: колись сільській хлопчина з області. Батьки живуть в селі: він говорить, що якщо би дізналися, скільки він платить за оренду, то били б ломакою по спИні.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 11:03

«На волю… в пампаси!»
(Із книги «Золотой теленок»)

Інколи думки людей цікаві і - можливо - повчальні.
Ось прийшла ж у голову сина приятелів ідея купити шмат землі в Колумбіі - взяв і купив (не жартую).
Так сподобалося, що доручив батькам прикупити пару гектарів десь в Карпатах - біля Східниці - батьки поїхали, походили по тих селах та горах і сказали сину, що то дурна забаганка, чиста бздура: якщо щось видове і цікаве, то хто зна де, без перспектив води, електрики та доріг….Сказали: «Далі без нас!»

Отак і я прийняв пропозицію подивитися на щось пристойне в горах над Анталією. На висоті приблизно 800 м над рівнем моря.
Я ту місцину знаю:
- по-перше, раз на місяць їжджу туди набирати з гірського джерела воду.

- по-друге, я той населений пункт бачу щовечора із свого балкона: неймовірне марево, Fata Morgana: високі - до 2400 м - гори і на схилах, вкритих хвойниками, наче якась дівчина загубила намисто із смарагдів та діамантів, що світяться вночі.
Ну взяли та поїхали, чого ж і ні.

Перше, на що я звернув увагу: це новенький комплекс із десятка чи двох 2-о поверхових будинків поруч з гарною асфальтовою дорогою до джерела: щось на ґатунок «таун-хаузів», але будинки не торкаються одне одного. Все новеньке, «під ключ», ще не здано в експлуатацію, але на стадії завершення. Чудовий краєвид на гірську долину - та здалеку видно Анталію та море.
Цікавий факт: в Анталії було +31, а тут +26.
Цей варіант приятеля не зацікавив: нижче цього ЖК - купа чудових приватних будинків - і всі під черепицею. Вид, наче ви десь в Словенії.
Поїхали дивитися далі.
(Далі буде)
Востаннє редагувалось akurt в Чет 13 лип, 2023 20:49, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 12:28

cherchiltank написав:Дніпро гонять вверх переселенці (Запоріжжя) та військові, там оренда іноді вище ніж в києві

Мені подобається як зробив блогер Мірошниченко. Зразу в 2014 році переїхав закордон. Не в Ірпінь чи Краматорськ як багато інших...
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 733734735736737 ... 1060>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей