Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 946947948949950 ... 2894>
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 21:55

Re: Еміграція, заробітчанство

Starikan написав:
  Faceless написав: Я подав документи на турвізу - все ж таки віза на 10 років на дорозі не валяється.

А що, канадське посольство працює?
Ні, треба відправляти закордон, в нашому випадку в Австрію. Я б через Макса передав, та він не приїхав :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:01

Shaman написав:я ж кажу - є плюси, є мінуси - не треба казати, що це єдиний варіант, а всі інші лохи.
ну причём тут лохи? просто задайте себе вопрос, что вы будете делать, когда лютая безработица коснется и вас (не дай Бог) а быстро найти работу не выйдет. Считаете что вы неуязвимы? тогда весь мой посыл не для вас, просто пропустите его мимо себя :D
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 15 лип, 2023 22:06, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:05

vitaliiangel написав:
  Shaman написав:я ж кажу - є плюси, є мінуси - не треба казати, що це єдиний варіант, а всі інші лохи.
ну причём тут лохи? просто задайте себе вопрос, что вы будете делать, когда лютая безработица коснется и вас (не дай Бог) а быстро найти работу не выйдет. Считаете что вы неуязвимы? тогда ок и весь мой посыл был не для вас :D
Головне, треба розуміти, що всі вразливі. І підприємці також, навіть якщо в деяких корона виросла від того, що він весь такий підприємець
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:06

Shaman написав:спробував уявити, як ви на аутсорсі проводите вдома дослідження
або ваш колега з фізтеху

Для теоретика - элементарно.
Мой покойный шеф еще до всех этих ваших интернетов работал исключительно дома по ночам, часов в 6-7 утра выходил погулять, потом ложился спать.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:07

Starikan написав:
  Shaman написав:спробував уявити, як ви на аутсорсі проводите вдома дослідження
або ваш колега з фізтеху

Для теоретика - элементарно.
Мой покойный шеф еще до всех этих ваших интернетов работал исключительно дома по ночам, часов в 6-7 утра выходил погулять, потом ложился спать.
Он, Шелдон вдома на фліпчарті вивів на нобелевку:)
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:11

Faceless написав:
vitaliiangel написав:
ну причём тут лохи? просто задайте себе вопрос, что вы будете делать, когда лютая безработица коснется и вас (не дай Бог) а быстро найти работу не выйдет. Считаете что вы неуязвимы? тогда ок и весь мой посыл был не для вас :D
Головне, треба розуміти, що всі вразливі. І підприємці також, навіть якщо в деяких корона виросла від того, що він весь такий підприємець

когда я работаю на кого-то то мало влияю на его модель бизнеса, и если в ней есть недостатки, потенциально это может обернуться для меня потерей источника дохода. Когда я работаю на себя и вижу какие-то проблемы, я меняю модель бизнеса до тех пор, пока не будет так как нужно. Разницу видите?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 15 лип, 2023 22:12, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:12

stm написав:
  Starikan написав:
  Faceless написав: Я подав документи на турвізу - все ж таки віза на 10 років на дорозі не валяється.
А що, канадське посольство працює?
Анкета он-лайн, виза в ЕС ставится. В Украине - нет.

Анкета - розумію, але як виїхати зараз у ЄС за візою? Треба бути там особово.
Знаю, що з американською так не вийде.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:21

vitaliiangel написав:
ну причём тут лохи? просто задайте себе вопрос, что вы будете делать, когда лютая безработица коснется и вас (не дай Бог) а быстро найти работу не выйдет. Считаете что вы неуязвимы? тогда весь мой посыл не для вас, просто пропустите его мимо себя :D

Якщо почнеться люта бєзработіца - то підприємцям і дуже вушним теж буде непереливки
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:40

Faceless написав:
  fler написав:
  Faceless написав:Ще не всім видали хто подавав документи в травні, тож врешті має бути більше

Faceless, ви б туди поїхали, якщо б вас випустили за кордон зараз або трохи пізніше?

Я подав документи на турвізу - все ж таки віза на 10 років на дорозі не валяється.

Макс поїхав у "відрядження", Ви оформили всього лиш "турвізу" на 10 років...
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лип, 2023 22:42

Starikan написав:Анкета - розумію, але як виїхати зараз у ЄС за візою? Треба бути там особово.
Знаю, що з американською так не вийде.

Да, отпечатки снимают очно. Но там есть время. На анкету рассмотрение где-то 2-3 недели и потом письмо выбирайте из списка куда хотите подъехать. Думать по-моему можно месяц.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 946947948949950 ... 2894>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор