|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 15 лип, 2023 21:55
Starikan написав: Faceless написав: Я подав документи на турвізу - все ж таки віза на 10 років на дорозі не валяється.
А що, канадське посольство працює?
Ні, треба відправляти закордон, в нашому випадку в Австрію. Я б через Макса передав, та він не приїхав 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 15 лип, 2023 22:01
Shaman написав:я ж кажу - є плюси, є мінуси - не треба казати, що це єдиний варіант, а всі інші лохи.
ну причём тут лохи? просто задайте себе вопрос, что вы будете делать, когда лютая безработица коснется и вас (не дай Бог) а быстро найти работу не выйдет. Считаете что вы неуязвимы? тогда весь мой посыл не для вас, просто пропустите его мимо себя 
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 15 лип, 2023 22:06, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 15 лип, 2023 22:05
vitaliiangel написав: Shaman написав:я ж кажу - є плюси, є мінуси - не треба казати, що це єдиний варіант, а всі інші лохи.
ну причём тут лохи? просто задайте себе вопрос, что вы будете делать, когда лютая безработица коснется и вас (не дай Бог) а быстро найти работу не выйдет. Считаете что вы неуязвимы? тогда ок и весь мой посыл был не для вас 
Головне, треба розуміти, що всі вразливі. І підприємці також, навіть якщо в деяких корона виросла від того, що він весь такий підприємець
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 15 лип, 2023 22:06
Shaman написав:спробував уявити, як ви на аутсорсі проводите вдома дослідження або ваш колега з фізтеху
Для теоретика - элементарно. Мой покойный шеф еще до всех этих ваших интернетов работал исключительно дома по ночам, часов в 6-7 утра выходил погулять, потом ложился спать.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 лип, 2023 22:07
Starikan написав: Shaman написав:спробував уявити, як ви на аутсорсі проводите вдома дослідження або ваш колега з фізтеху
Для теоретика - элементарно. Мой покойный шеф еще до всех этих ваших интернетов работал исключительно дома по ночам, часов в 6-7 утра выходил погулять, потом ложился спать.
Он, Шелдон вдома на фліпчарті вивів на нобелевку:)
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 15 лип, 2023 22:11
Faceless написав:vitaliiangel написав: Shaman написав:я ж кажу - є плюси, є мінуси - не треба казати, що це єдиний варіант, а всі інші лохи.
ну причём тут лохи? просто задайте себе вопрос, что вы будете делать, когда лютая безработица коснется и вас (не дай Бог) а быстро найти работу не выйдет. Считаете что вы неуязвимы? тогда ок и весь мой посыл был не для вас 
Головне, треба розуміти, що всі вразливі. І підприємці також, навіть якщо в деяких корона виросла від того, що він весь такий підприємець
когда я работаю на кого-то то мало влияю на его модель бизнеса, и если в ней есть недостатки, потенциально это может обернуться для меня потерей источника дохода. Когда я работаю на себя и вижу какие-то проблемы, я меняю модель бизнеса до тех пор, пока не будет так как нужно. Разницу видите?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 15 лип, 2023 22:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 15 лип, 2023 22:12
stm написав: Starikan написав: Faceless написав: Я подав документи на турвізу - все ж таки віза на 10 років на дорозі не валяється.
А що, канадське посольство працює?
Анкета он-лайн, виза в ЕС ставится. В Украине - нет.
Анкета - розумію, але як виїхати зараз у ЄС за візою? Треба бути там особово. Знаю, що з американською так не вийде.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 лип, 2023 22:40
Faceless написав: fler написав: Faceless написав:Ще не всім видали хто подавав документи в травні, тож врешті має бути більше
Faceless, ви б туди поїхали, якщо б вас випустили за кордон зараз або трохи пізніше?
Я подав документи на турвізу - все ж таки віза на 10 років на дорозі не валяється.
Макс поїхав у "відрядження", Ви оформили всього лиш "турвізу" на 10 років...
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 лип, 2023 22:42
Starikan написав:Анкета - розумію, але як виїхати зараз у ЄС за візою? Треба бути там особово. Знаю, що з американською так не вийде.
Да, отпечатки снимают очно. Но там есть время. На анкету рассмотрение где-то 2-3 недели и потом письмо выбирайте из списка куда хотите подъехать. Думать по-моему можно месяц.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|