Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 46594660466146624663 ... 14778>
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 17:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Ти хочешь закінчення війни зараз бо "дружина Долярчика його давно не бачила"
Завершення зараз - це віддати 4 наші області на користь РФ

я хочу бачити тих 74% (що впевнені у відвоюванні територій військовим шляхом) вже завтра в черзі до військомату

P.S. нагадай де написано що я хочу закінчення війни зараз
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 17:27

Letusrock
10 років війна в такому режимі тривати не може. У однієї із сторін закінчаться воюючі.
А щодо українців - якщо буде не вирішення, а підморозка без безпекових гарантій, то активні думаючі українці і так виїдуть. Бо другий (чи, точніше, третій) раз проходити через все це бажаючих буде небагато.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Letusrock написав:
  fler написав:І скільки Японія вже чекає той "труп ворога"? Лише 70+ рочків?

краще щоб вона воювала з ссср ці всі 70+ років? цікаво вскільки б зараз жило людей в японії і яка б була якість їх життя

и сколько территории потеряла Япония?
2 острова типа Змеиного?
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1

Мені ближчий пуштун, який вивчив українську мову і пішов воювати за Україну, ніж половина хитрожопих земляків, які ниють на форумі. Якщо флер нарожає від нього 8 дітей, то я нічого страшного не бачу.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 17:28

sashaqbl написав:
  andrijk777 написав:Проблема - чому ці гроші йдуть воєнкому(чи комусь іншому), а не в державну казну.
Проблема - чому до цього часу не розроблені нормальні, а головне справедливі механізми призову, а не як завжди "своїм(багатим, блатним і т.д.) - все, іншим - закон".

Погоджуюсь, влада - тупі мудаки.
Але все це ниття: хай воєнкоми воюють, хай син Зеленського воює, треба закінчувати - це не варіант. Наразі, на мою думку, дуже низька ймовірність хоч якихось перспектив для України у випадку закінчення війни як є. Скоріш за все друга війна за пару років з остаточною втратою країни.
Так, варто шторити владу за яйця по 17, за весільні дрони, може навіть за воєнкомів(хоча тут не все так однозначно). А не плакатися, що все пропало...

Влада тупі мудаки, але 73% за них проголосували. Більше того - Зеленському зараз довіряють 85%. :D :D :D
Я не розумію цього дуалізму українців. Напевно це наслідок оптимізму, який лиється з СМІ. Хоча з іншого боку 10 мільйонів виїхали - напевно не від "оптимізму" тікали. :D

"шторити владу за яйця" - я не розумію як прості люди можуть штормити владу? А "не простим" це нафіг не потрібно, їм і так непогано.

І на кінець - зміна Зеленського зараз - це напевно також не варіант. Сильно багато ризиків в цьому варіанті.

Тому я бачу деяку тупиковість нашої боротьби на даному етапі.

*для мене особисто варіант закінчення війни(позитивно для нас) тільки один і він був тільки один з першого дня війни - це смерть(вбивство) путіна. Більше реальних варіантів я не бачу.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 17:29

thenewepic написав:Для всіх тих, хто хоче зупинки війни прямо зараз - доки проблема окупації територій не вирішена, війна не може зупинитись, вона може лише тимчасово підморозитись. І без гарантій безпеки або НАТО, та при живому Путіну, відновлення бойових дій - лише питання часу. Це просто факт, історія вже показала це.
Далі, як заявило НАТО, ніхто не дасть нам гарантій безпеки допоки триває війна. І ми не можемо зупинити війну в односторонньому порядку прямо зараз, бо це лише заохотить Путіна - йому все зійшло з рук, територія збільшилась, економіка поки тримається, фронт не обвалився. Він, відновивши сили, знову піде «звільняти» Херсон і Запоріжжя. Чи може, ви пропонуєте добровільно віддати ці міста? Тоді що завадить Путіну внести в свою конституцію Миколаїв, Харків, Одесу? Віддавати їх також?
Далі, вступ в НАТО займає певний час (всі парламенти мають проголосувати). Гіпотетична ситуація - ми домовились про вступ у рамках підконтрольних територій, але доки йде процес вступу, Путін нападає десь у прикордонних районах. Війна розморожується, процес вступу в НАТО зривається.
Таким чином, корінь вирішення проблеми - це Путін. Він має або зрозуміти, що не зможе завоювати Україну (тобто, не отримати нових територій за результатами поточного етапу війни), або повинен втратити владу.
Я не бачу інших варіантів.

так, або біле або чорне, або до останнього діда із черенком лопати дойти до Керчі, або здатися і лапки догори. в ОП без варіантів
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 17:32

thenewepic написав:це Путін. Він має або зрозуміти, що не зможе завоювати Україну (тобто, не отримати нових територій за результатами поточного етапу війни), або повинен втратити владу.
Я не бачу інших варіантів.

Він нічого ніколи не зрозуміє. Забудьте про це. Навіть на лаві підсудних в Гаазі він нічого не зрозуміє. Так, як нічого не зрозуміли Янукович і інші.
Люди не міняються, а такі як путін тим більше.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 17:33

flyman написав:так, або біле або чорне, або до останнього діда із черенком лопати дойти до Керчі, або здатися і лапки догори. в ОП без варіантів

в більшості колег з форума теж тільки такі два
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 17:36

flyman написав:так, або біле або чорне, або до останнього діда із черенком лопати дойти до Керчі, або здатися і лапки догори. в ОП без варіантів

уявіть собі. Доки існуватиме «антиросія» і доки буде певність, що в Росії є ресурси її знищити, то Путін буде намагатися її нищити.
Звісно, є варіант Білорусі або, в крайньому разі, Грузії. Зрештою, багатьох людей влаштовувало життя під владою регіонів і Януковича. Долар був по 8, як не як.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 17:41

andrijk777 написав:Тому я бачу деяку тупиковість нашої боротьби на даному етапі.
*для мене особисто варіант закінчення війни(позитивно для нас) тільки один і він був тільки один з першого дня війни - це смерть(вбивство) путіна. Більше реальних варіантів я не бачу.

Частково згоден, деколи сам офігіваю від того, що бачу.
Але як мінімум, поширювати інфу випадки корупції, замість поширення, як воєнкоми начебто мобілізують людей - гірше точно не стане.
Все ж таки я оптимістично налаштований, і не тільки на смерть хуйла. Чим довше триватиме війна, тим сильніше незадоволення владою у русні. І рано чи пізно воно в щось таки виллється.
Маю великі сумніви, що росія протягне довше кінця наступного року.
Хоча, якщо чесно, минулого року я теж сподівався, що довше цього літа Росія не протягне.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 18 лип, 2023 17:54, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 46594660466146624663 ... 14778>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Google Adsense [Bot] і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор