|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 18 лип, 2023 17:26
pesikot написав:Ти хочешь закінчення війни зараз бо "дружина Долярчика його давно не бачила" Завершення зараз - це віддати 4 наші області на користь РФ
я хочу бачити тих 74% (що впевнені у відвоюванні територій військовим шляхом) вже завтра в черзі до військомату P.S. нагадай де написано що я хочу закінчення війни зараз
-
Letusrock
-
-
- Заблокований
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 17:27
Letusrock 10 років війна в такому режимі тривати не може. У однієї із сторін закінчаться воюючі. А щодо українців - якщо буде не вирішення, а підморозка без безпекових гарантій, то активні думаючі українці і так виїдуть. Бо другий (чи, точніше, третій) раз проходити через все це бажаючих буде небагато.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Letusrock написав: fler написав:І скільки Японія вже чекає той "труп ворога"? Лише 70+ рочків?
краще щоб вона воювала з ссср ці всі 70+ років? цікаво вскільки б зараз жило людей в японії і яка б була якість їх життя
и сколько территории потеряла Япония? 2 острова типа Змеиного?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Мені ближчий пуштун, який вивчив українську мову і пішов воювати за Україну, ніж половина хитрожопих земляків, які ниють на форумі. Якщо флер нарожає від нього 8 дітей, то я нічого страшного не бачу.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 17:28
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Проблема - чому ці гроші йдуть воєнкому(чи комусь іншому), а не в державну казну. Проблема - чому до цього часу не розроблені нормальні, а головне справедливі механізми призову, а не як завжди "своїм(багатим, блатним і т.д.) - все, іншим - закон".
Погоджуюсь, влада - тупі мудаки. Але все це ниття: хай воєнкоми воюють, хай син Зеленського воює, треба закінчувати - це не варіант. Наразі, на мою думку, дуже низька ймовірність хоч якихось перспектив для України у випадку закінчення війни як є. Скоріш за все друга війна за пару років з остаточною втратою країни. Так, варто шторити владу за яйця по 17, за весільні дрони, може навіть за воєнкомів(хоча тут не все так однозначно). А не плакатися, що все пропало...
Влада тупі мудаки, але 73% за них проголосували. Більше того - Зеленському зараз довіряють 85%. Я не розумію цього дуалізму українців. Напевно це наслідок оптимізму, який лиється з СМІ. Хоча з іншого боку 10 мільйонів виїхали - напевно не від "оптимізму" тікали. "шторити владу за яйця" - я не розумію як прості люди можуть штормити владу? А "не простим" це нафіг не потрібно, їм і так непогано. І на кінець - зміна Зеленського зараз - це напевно також не варіант. Сильно багато ризиків в цьому варіанті. Тому я бачу деяку тупиковість нашої боротьби на даному етапі. *для мене особисто варіант закінчення війни(позитивно для нас) тільки один і він був тільки один з першого дня війни - це смерть(вбивство) путіна. Більше реальних варіантів я не бачу.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 17:29
thenewepic написав:Для всіх тих, хто хоче зупинки війни прямо зараз - доки проблема окупації територій не вирішена, війна не може зупинитись, вона може лише тимчасово підморозитись. І без гарантій безпеки або НАТО, та при живому Путіну, відновлення бойових дій - лише питання часу. Це просто факт, історія вже показала це. Далі, як заявило НАТО, ніхто не дасть нам гарантій безпеки допоки триває війна. І ми не можемо зупинити війну в односторонньому порядку прямо зараз, бо це лише заохотить Путіна - йому все зійшло з рук, територія збільшилась, економіка поки тримається, фронт не обвалився. Він, відновивши сили, знову піде «звільняти» Херсон і Запоріжжя. Чи може, ви пропонуєте добровільно віддати ці міста? Тоді що завадить Путіну внести в свою конституцію Миколаїв, Харків, Одесу? Віддавати їх також? Далі, вступ в НАТО займає певний час (всі парламенти мають проголосувати). Гіпотетична ситуація - ми домовились про вступ у рамках підконтрольних територій, але доки йде процес вступу, Путін нападає десь у прикордонних районах. Війна розморожується, процес вступу в НАТО зривається. Таким чином, корінь вирішення проблеми - це Путін. Він має або зрозуміти, що не зможе завоювати Україну (тобто, не отримати нових територій за результатами поточного етапу війни), або повинен втратити владу. Я не бачу інших варіантів.
так, або біле або чорне, або до останнього діда із черенком лопати дойти до Керчі, або здатися і лапки догори. в ОП без варіантів
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 лип, 2023 17:32
thenewepic написав:це Путін. Він має або зрозуміти, що не зможе завоювати Україну (тобто, не отримати нових територій за результатами поточного етапу війни), або повинен втратити владу. Я не бачу інших варіантів.
Він нічого ніколи не зрозуміє. Забудьте про це. Навіть на лаві підсудних в Гаазі він нічого не зрозуміє. Так, як нічого не зрозуміли Янукович і інші. Люди не міняються, а такі як путін тим більше.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 17:33
flyman написав:так, або біле або чорне, або до останнього діда із черенком лопати дойти до Керчі, або здатися і лапки догори. в ОП без варіантів
в більшості колег з форума теж тільки такі два
-
Letusrock
-
-
- Заблокований
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 17:36
flyman написав:так, або біле або чорне, або до останнього діда із черенком лопати дойти до Керчі, або здатися і лапки догори. в ОП без варіантів
уявіть собі. Доки існуватиме «антиросія» і доки буде певність, що в Росії є ресурси її знищити, то Путін буде намагатися її нищити. Звісно, є варіант Білорусі або, в крайньому разі, Грузії. Зрештою, багатьох людей влаштовувало життя під владою регіонів і Януковича. Долар був по 8, як не як.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лип, 2023 17:41
andrijk777 написав:Тому я бачу деяку тупиковість нашої боротьби на даному етапі. *для мене особисто варіант закінчення війни(позитивно для нас) тільки один і він був тільки один з першого дня війни - це смерть(вбивство) путіна. Більше реальних варіантів я не бачу.
Частково згоден, деколи сам офігіваю від того, що бачу. Але як мінімум, поширювати інфу випадки корупції, замість поширення, як воєнкоми начебто мобілізують людей - гірше точно не стане. Все ж таки я оптимістично налаштований, і не тільки на смерть хуйла. Чим довше триватиме війна, тим сильніше незадоволення владою у русні. І рано чи пізно воно в щось таки виллється. Маю великі сумніви, що росія протягне довше кінця наступного року. Хоча, якщо чесно, минулого року я теж сподівався, що довше цього літа Росія не протягне.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 18 лип, 2023 17:54, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|