lapay написав:Більше вони захопити не можуть, а що буде, якщо ми теж не зможемо виконати свій план А) - кордони 1991, ні план Б) - кордони 2021?
якщо ми не зможемо звільнити хоча б Херсонську і Запорізьку області, то я не знаю, які у нас перспективи. Не хочеться про це думати, але, здається, не дуже хороші.
ИМХО кампающие на смерть путенга заблуждаются на раиссии 70% поддержки текущего курса, там есть запрос на "империю и русский мир", поэтому только разгром ВС раиссии и доведение её до состояния "ножки буша" в обмен на ЯО... иначе все будет продолжаться по кругу...
yanyura написав:Я ни слова не написал ни про снаряды, ни про оружие, только про дроны, и максимальное количество, которое можно было купить за "выпилянные" деньги не "мільйон", а менее 60 тысяч. К дронам-камикадзе прикрепляется головная часть РПГ, либо Ф-1, либо ВОГ-25/ВОГ-25П, в зависимости от цели.
Практически на любом ТГ-канале, ведущем сборы на нужды конкретного подразделения ВСУ постоянно собираются деньги на дроны. Чаще на DJI MAVIC. Не нашел, сколько выпускается этих дронов, но на начавшемся в 2021-м строительстве завода DJI в Ужгороде планировалось выпускать 40 тыс. дронов в месяц (аграрных, весом без аккум. 21,1 кг, вес Мавика менее 800 г).
Дело не в количестве дронов, а в методиках их использования.
sashaqbl написав:Мені ближчий пуштун, який вивчив українську мову і пішов воювати за Україну, ніж половина хитрожопих земляків, які ниють на форумі. Якщо флер нарожає від нього 8 дітей, то я нічого страшного не бачу.
Стільки дівчат на форумі, а віддуватися лише fler?
lapay написав:Більше вони захопити не можуть, а що буде, якщо ми теж не зможемо виконати свій план А) - кордони 1991, ні план Б) - кордони 2021?
якщо ми не зможемо звільнити хоча б Херсонську і Запорізьку області, то я не знаю, які у нас перспективи. Не хочеться про це думати, але, здається, не дуже хороші.
Якщо не зможемо, то доведеться записати в Конституції, що ми відмовляємся від спроб приєднати окуповані території військовим шляхом. Це в самому м'якому, для нас, варіанті. Інакше війна, різної інтенсивності поки, як мінімум, не здохне фюрер. Фактично, є два варіанти. Умовно фінський, коли програш офіційно визнається, території втрачаються, і, умовно, азербайджанський, коли програш не визнається, натомість накопичуються сили для реванша. Накопичуються роками і десятиліттями. Наразі ми, з 2014 року, вибрали другий варіант. Чи зможемо ми повторити успіх Азейбарджана чи будемо безсилі, як арабські сусіди Ізраїля - цього поки ніхто не знає.
Другий співрозмовник конкретизує й каже, що США планують передати Україні установки для боротьби з безпілотниками VAMPIRE, а також ударні безпілотники Phoenix Ghost та Switchblade.
Крім того, йдеться у матеріалі, Україна отримає значну кількість систем протидії БПЛА австралійської компанії DroneShield, а також радари, сенсори та аналітичні системи.
"Це було б безрозсудним, неконституційним і незаконним використанням повноважень, наданих уряду, оголосити війну Росії шляхом арешту президента Путіна", — заявив Рамафоса суду у своїй заяві під присягою.