|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 25 лип, 2023 17:46
Инглиш, Коламбія юніверсіті, Ліга плюща, з релегійним благоговінням. Якийсь карго-культ. rjkz, звичайні курси англійської мови нічим особливо не відрізняються від курсів англійської мови від колумбійського унверситету. По лігаплющовськи вас там розмовляти не навчать.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лип, 2023 18:14
Я вже писав - я був багато де, але повірте негри в Америці і біженці негри в Європі - дуже відрізняються, чомусь до речі майже не бачив негрів в Азії)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 19:32
rjkz написав:Вы, конечно, не могли не снять такое на телефон. Так может выложите, мы все оценим?
намагався  та бруднота побачила і почала кидати свої смердючі майтки та інші лахи, довелось ретируватись  невістка переїхала з Мюнхена до невеличкого селища, поблизу, де лише чисті німці, бо не змогла щодня бачити і пересікатись з тією чорною/арабською нечистю, неробами, наркоманами, грабіжниками та гвалтівниками
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:08
BIGor написав:] rjkz написав: beee написав:Народ доучит язык. Да в Польше сидят по 7 лет и писать не умеют. Немецкий выучить вообще нереальноКто хочет - тот выучит.
Хто бажає - той обов'язково стане мільйонером і в Україні.
Поділіться секретом успіху з невдахами? ПС, про польську і 7 років, по приїзду з першого дня і писати приходиться, і розмовляти. Не бачу нічого складного. І це я ще не ходив на курси.
Все так говорят. Чем больше уверены в знаниях, тем хуже обстоит дело. А потом в слове Warszawa делают 3 ошибки (не про вас конкретно, а в общем). Одна знакомая грит, я знаю польский с детства и тут же не смогла нифига объяснить таксисту в трубку. Нужно прочитать хотя бы пару десятков )книг, чтобы как-то нормально изъясняться
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:12
Діти які ходять в школу за кордоном мову вивчать, більшість дорослих ні, особливо коли бажання нема
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:34
beee написав:BIGor написав:Поділіться секретом успіху з невдахами? ПС, про польську і 7 років, по приїзду з першого дня і писати приходиться, і розмовляти. Не бачу нічого складного. І це я ще не ходив на курси.
Все так говорят. Чем больше уверены в знаниях, тем хуже обстоит дело. А потом в слове Warszawa делают 3 ошибки (не про вас конкретно, а в общем). Одна знакомая грит, я знаю польский с детства и тут же не смогла нифига объяснить таксисту в трубку. Нужно прочитать хотя бы пару десятков )книг, чтобы как-то нормально изъясняться
В банку вписував анкету, менеджер каже в певній графі - пишіть ошчендношчі - і дивиться тут же як я же напишу те слово За книги правильно пишете, я от думав все, знаю словниковий запас, читаю журнали середньої складності, прочитаю і книгу - а от ні, літературна мова все-таки складна. Ще був прикол, лікар в рецепті написала словечко - шукали в словнику 100 000 слів  . Тому звичайно "я знаю все" зразу випаровується після того.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:37
cherchiltank написав:Діти які ходять в школу за кордоном мову вивчать, більшість дорослих ні, особливо коли бажання нема
Ну от я знаю англійську В1 яку вивчив не будучи в англомовному середовищі, чи зможу я вивчити польську в середовищі носіїв?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:41
airmax78 написав:Инглиш, Коламбія юніверсіті, Ліга плюща, з релегійним благоговінням. Якийсь карго-культ. rjkz, звичайні курси англійської мови нічим особливо не відрізняються від курсів англійської мови від колумбійського унверситету. По лігаплющовськи вас там розмовляти не навчать.
Мне есть с чем сравнивать. В Киеве я посещал 3 разных курсов. В США - 2. Пока что лучше Коламбии не было. Зависит, конечно, и от преподавателя. Для уровней бегиннер-интермидиэйт лучшие - курсы в Киеве, но все что выще - надо с нейтивами. Нейтивами у меня в Киеве были преподаватели из Ганы, Австралии (уроженец ЮК), США и Канады. В США, естественно американцы в Коламбия и разные на других курсах. Так что "ваще мнение очень ценно для нас. оставайтесь на линии".
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:43
BIGor написав: cherchiltank написав:Діти які ходять в школу за кордоном мову вивчать, більшість дорослих ні, особливо коли бажання нема
Ну от я знаю англійську В1 яку вивчив не будучи в англомовному середовищі, чи зможу я вивчити польську в середовищі носіїв?
Вы всё сможете. Талант он всегда талант. Просто Вас не ценили.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:48
cherchiltank написав:Я вже писав - я був багато де, але повірте негри в Америці і біженці негри в Європі - дуже відрізняються, чомусь до речі майже не бачив негрів в Азії)
Если я зайду в шелтер для хоумлесс (думаю, там преимущественно афро и латино американцы, хотя было интервью с расиянцем, который прожил там несколько недель), я приду к выводу что все хоумлесс - с темной кожей, если я зайду в церковь в черном районе, то приду к выводу, что все черные - верующие, если ... Ну вы поняли. Для того, чтобы иметь общирное понимание, надо не по улицам ходить, а жить в стране и тогда уловишь нюансы. Не все черные принимали участие в блм погромах, многие были вообще против блм движения. Но поверхностному взгляду в то время показалось-бы, что черные - исключительно погромщики.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10