|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:49
stm написав: BIGor написав: cherchiltank написав:Діти які ходять в школу за кордоном мову вивчать, більшість дорослих ні, особливо коли бажання нема
Ну от я знаю англійську В1 яку вивчив не будучи в англомовному середовищі, чи зможу я вивчити польську в середовищі носіїв?
Вы всё сможете. Талант он всегда талант. Просто Вас не ценили.
При чому тут талант? Будь-які курси чи репетитор коштують грошей, часу і зусиль. Витрачаєте гроші, час після роботи, зусилля на домашки і вивчення - отримуєте результат. До чого цей троллізм і демагогія? Чи є по суті щось сказати?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1462 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лип, 2023 20:57
BIGor написав:Читаю що поляки пишуть - невдоволені масовим напливом руськоязичеіх. Вам не приходило в голову що таке можливо? Вони бачать до чого призвів руський мір в Україні.
їм українці не підходили із всхудніх кресув, от мають тепер нормальних для порівняння
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 лип, 2023 21:05
BIGor написав:При чому тут талант? Будь-які курси чи репетитор коштують грошей, часу і зусиль. Витрачаєте гроші, час після роботи, зусилля на домашки і вивчення - отримуєте результат. До чого цей троллізм і демагогія? Чи є по суті щось сказати?
Без таланта и ипотеки Вам будет крайне сложно своє є своє заполучить в Кракове.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 21:14
stm написав: BIGor написав:При чому тут талант? Будь-які курси чи репетитор коштують грошей, часу і зусиль. Витрачаєте гроші, час після роботи, зусилля на домашки і вивчення - отримуєте результат. До чого цей троллізм і демагогія? Чи є по суті щось сказати?
Без таланта и ипотеки Вам будет крайне сложно своє є своє заполучить в Кракове.
Що за своє, є своє? До чого тут талант і іпотека? Нащо ця демагогія і троллізм?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лип, 2023 21:18
BIGor написав:Що за своє, є своє? До чого тут талант і іпотека? Нащо ця демагогія і троллізм?
Талант действительно ни при чём, пожелаем Вам удачи на курсах и по жизни.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 21:44
rjkz написав: cherchiltank написав:Я вже писав - я був багато де, але повірте негри в Америці і біженці негри в Європі - дуже відрізняються, чомусь до речі майже не бачив негрів в Азії)
Если я зайду в шелтер для хоумлесс (думаю, там преимущественно афро и латино американцы, хотя было интервью с расиянцем, который прожил там несколько недель), я приду к выводу что все хоумлесс - с темной кожей, если я зайду в церковь в черном районе, то приду к выводу, что все черные - верующие, если ... Ну вы поняли. Для того, чтобы иметь общирное понимание, надо не по улицам ходить, а жить в стране и тогда уловишь нюансы. Не все черные принимали участие в блм погромах, многие были вообще против блм движения. Но поверхностному взгляду в то время показалось-бы, что черные - исключительно погромщики.
Ще раз - це все в Америці, в Європі негри інші, може крім Англії
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 22:08
rjkz написав: airmax78 написав:Инглиш, Коламбія юніверсіті, Ліга плюща, з релегійним благоговінням. Якийсь карго-культ. rjkz, звичайні курси англійської мови нічим особливо не відрізняються від курсів англійської мови від колумбійського унверситету. По лігаплющовськи вас там розмовляти не навчать.
Мне есть с чем сравнивать. В Киеве я посещал 3 разных курсов. В США - 2. Пока что лучше Коламбии не было. Зависит, конечно, и от преподавателя. Для уровней бегиннер-интермидиэйт лучшие - курсы в Киеве, но все что выще - надо с нейтивами. Нейтивами у меня в Киеве были преподаватели из Ганы, Австралии (уроженец ЮК), США и Канады. В США, естественно американцы в Коламбия и разные на других курсах. Так что "ваще мнение очень ценно для нас. оставайтесь на линии".
Вивчення мови - це на 95% самостійна работа, 5% - курси і т.п. Але не через це я написав, а через те що ви згадуєте цей колумбійський університет вже у 376й раз. ніби те що ви закінчили мовні курси при цьому університеті (звичайний такий сайд бізнес) якось вас до нього долучає. Оооо... rjkz - він в колумбійському університеті навчався - це тобі ні 2 пальця об асфальт.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лип, 2023 22:16
stm написав: BIGor написав:Що за своє, є своє? До чого тут талант і іпотека? Нащо ця демагогія і троллізм?
Талант действительно ни при чём, пожелаем Вам удачи на курсах и по жизни.
Дякую.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лип, 2023 22:17
Доречі мову не всі можуть вивчити - деякі вже через пару місяців починають говорити - а хтось ходить три роки на курси і ніц сказати нічого не може - чим старше- тим складніше
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лип, 2023 22:27
rjkz написав: gonchik74 написав:Просто офігенна позиція людини з європейською зп і нерухомістю вартістю 200+. А ті, хто в Україні гарував за умовну 10-15-ку, а за кордоном може скирдувати в місяць стільки, скільки не міг в неньці за рік, яка у тих мотивація? Ваші заклики? Чи якимось чином оператор, що до війни мав 15-ку почне отримувати 40?
Я поясню. Дело в том, что пинчукам-коломойским-ахметовым-порошенкам-...-фирташам нужна рабсила, как выяснилось, нужен кто-то кто и защищать их собственность будет. А когда еще и с заводом произощло то, что с Азовсталью, то нужен кто-то кто за 3 копейки это будет отстраивать. Ну не немцев-же нанимать! Это дорого. И тут выяснилось, что не хватает ресурса "люди". Надо как-то завлечь. Самый дешевый способ, они люди деловые, -пропаганда. Вернутся, отстроят, привезут детей, чтобы они были следующим поколением РАБотников на СКМ (как тут Шаман предлагал). Если количество будет избыточным, то остальным опять начнут "валите" говорить.
якщо ви мене згадали, то скажу що щось вас знову в дурню понесло. я чекаю, як добре в Америці, - а там так добре, що нікому медсестрами працювати - а що таке? зп невеличка? робота не престижна? чому дефіцит медсестер - ось про що розкажіть. коли ви так розповідаєте, як тут погано, то завжди пам'ятайте, що те, як ви піднялись в Україні, в інший країни ви б ніколи не змогли. хіба що може є якийсь нюанси, яких ми не знаємо - може у вас батько Корейко чи партійний чиновник. борець з олігархами... що ви рознилися - мало людей, мало людей... що, є критерії, скільки треба людей в країні? Чехія - 10 млн, Угорщина 10 млн - живуть. а Бангладеш зі своїми 200 млн щось не дуже живе. скільки буде людей в країні, з такою кількістю й почнемо розбудову - моделі будуть різні. й знову нагадаю - якби з Америки свого часу отак би тікали від труднощів, то не було б того США. а того приїхали на все готове в чужу країну - треба тепер інших повчити, як треба тікати від труднощів  тут правда у вас є вільні вуха й слухачі, так що розповідайте СКМ, до речі зовсім непогана компанія, але туди, як й в США важко попасти 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1641 раз.
-
-
Профіль
-
-
1